Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» DİĞER YAZILARINIZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Mutfağa gittim ekmeğim yok yemeğim yok hiçbirşeyim yok olsa da yemek yapıp yemeye gücüm yok neden gittim mutfağa o  zaman bir ihtimal dedim belki yerim dedim kızın biri kendine kahve yapıyordu bildiğin türk kahvesi köpüklü hayretlerim şaştı çok şaşırdım orda ben aç zavallı bir sezerciktim ama kız yemeğini içmiş kahvesini yapıyordu kim bilir fal bakıp eğlenecekti oda arkadaşlarıyla benim hiçbir eğlencem yoktu ve  başım ağrıyordu akşama kadar kafama kablolar sokulmuş gibi gezdim bir robot gibi it gibi gezdim afedersin hava soğuktu ve benim geniş zamanda sinüzitim vardı başım ağrıyordu o yüzden şimdiki zamanda
benim anlamadığım benim burda ne işim vardı benim buna gücüm yoktu gücüm olduğu zaman da bunu burada gereken şeylere kullanmıyordum it gibi geziyordum afedersin bazen çok yoruluyordum şimdiki zamanda ve gücümden utanıyordum
benim nefes almaya gücüm yok
kafamın içi acıyor
tavanı seyretmek bile canımı yakıyor
patrickk tavana bakk demek bile dilimi yoruyor
ben çok güçlü bir kızdım hiç böyle değildim bütün zorlukları tek başıma atlatmıştım dağları delmiş ovaları süpürmüştüm aceip güçlüydüm ejderham vardı adı safiyeydi o da çok güçlüydü biz herşeye karşı koyardık pırlantaızı kendimiz alır kendimiz takardık neyse lafı uzatmaya gerek yok artık güçsüzüm ve karnım aç
ve
insanların iyiliğe ihtiyaçları vardır

nokta
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DİĞER YAZILARINIZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri