Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Misafir

adrheanas yazmış:
victoria'nın sırrını ben yılbaşında çözmüştüm ama neyse=))) yardımcı olursan bi tane de senin için tasarlayabilirim=)))

Iıı... Ne tür bir yardım?
Üye
Üye

puaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tyler Durden yazmış:

adrheanas yazmış:
victoria'nın sırrını ben yılbaşında çözmüştüm ama neyse=))) yardımcı olursan bi tane de senin için tasarlayabilirim=)))

Iıı... Ne tür bir yardım?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Misafir

Ne çeşit bir spor yaparsam yapayım bu hatun gibi olamayacağımı anlamış ve kaderime boyun eğmiş bulunuyorum. Very Happy
Forumu da özlemişim bu arada. Very Happy
Üye
Üye

seni meşhur edebilirim demişsin ya=)) o bapta bir yardım sanırım=))
yoksa bilmiyorum, modellik hususunda referanssız almıyoruz=))

Çok uğraşma bea Osi     o vücuda sahip olman için öncelikle hergün yediğin 10 tane gofreti yememelisin lol  dantel öreceğine biraz spor yap şekerim ehuehuehue lol  lol  bulduğunu indiriyosun mideye yha lol  az ye az ehueue lol  lol
Misafir

Kendi iyiliğim açısından Finduilas ile Osi'ye bakarak ablamı bu siteye hiçbir zaman üye yapmamaya karar verdim! Pek fantastik de sevmez zaten. Odamdaki posterlere bakarken bile tırstığı oluyor...
Adrcığım, azıcık ucundan tattırdın çizimlerin. Yenileri ne zaman geliyor?
Misafir

Amanınn ,, aman nefer sakın ola yakın çevrendekilere forumumuzu anlatma mad

başa bela bu finduk....helekii birde senin pislicklerini birer birer dökmeye başlarsa...of of offf mad
Misafir

Ne oldu Osi? Anlatsam ne olacak ki? Very Happy  Ailem sonuçta, sakınca göremedim?
Üye
Üye

adrheanas yazmış:
aman diyim=)).

[img=http://img341.imageshack.us/img341/6484/hotvz5.th.jpg]

ya yok işte.. ekleyemiyorum=(((

Bence blizzarda bu resmi yolla derim yeni bir blood elf female cloth u yaratabilirsin çok güzell olmuş çizen ellerine sağlık Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri