FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

DENETMEN

1959-64 yılları arasında 5 sezon boyunca gösterilen, ülkemizde de bir dönem yayınlanmış ve '80 kuşağı çocuklarını derinden etkilemiş efsanevi dizi.

coğunlukla rod serling tarafından kaleme alınmış-sunulmuş, 1959-64 yılları arasında cbs yapımcılığında çekilmiş bilimkurgu-fantastik öğeleri içinde barındıran dizi, ilk olarak 1985-1989 yıllarında yayınlanmış, 2002-2003 yıllarında da yeni bölümleri yapılmıştır hatta bu yeni bölümlerin müzikleri korn grubundan john davis tarafından yapılmıştır. ülkemizde de yeni sezon kanal 7'de bir süre yayınlanmıştır.

1959 yapımının afişi;

Fantastik Edebiyat Resim

2002 yayınlarının afişi;

Fantastik Edebiyat Resim

1983'te dizinin filmi de çekilmiştir; "Twilight Zone: The Movie" yapımcılığını Steven Spielberg'in üstlendiği filmde Dan Aykroyd, Albert Brooks, Vic Morrow, John Lithgow ve Scatman Crothers rol almıştır.

DENETMEN

teşekkürler Adri.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
DENETMEN

bir nevi ego tatmini işte ahhahahha.. off çok fenayım sabah sabah=)
daha çayımı içmedim, aklımda yeni yeni senaryo projeleri. dün de aklıma bir yapım geldi ama aynı hızda gidiverdi. hatırlayabilirsem onları da paylaşacağım...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
DENETMEN

adrheanas yazmış:
bir nevi ego tatmini işte ahhahahha.. off çok fenayım sabah sabah=)
daha çayımı içmedim, aklımda yeni yeni senaryo projeleri. dün de aklıma bir yapım geldi ama aynı hızda gidiverdi. hatırlayabilirsem onları da paylaşacağım...

Adri, neydi ki acaba unutulan projeler? Bak ben de merak ettim şimdi. Hatırlaman için buradan bir bardak sıcacık çay gönderiyorum sana. Hatırlarsan üç-dört çay daha ısmarlarım. Fantastik Edebiyat Resim

Fantastik Edebiyat Resim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
DENETMEN

Camgöz=) sağolasın duman, direk açıldı zihnim.. yan masadan da bir adet napoliten çikolata yolladılar az evvel=)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
DENETMEN

adrheanas yazmış:
Camgöz=) sağolasın duman, direk açıldı zihnim.. yan masadan da bir adet napoliten çikolata yolladılar az evvel=)

Rica ederim Adri. Çaylar sana feda olsun. Çikolata ben de almayı düşündüm ama cüzdanımı evde unutmuşum. Son paramı da çaya verdim.

Fantastik Edebiyat Resim
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder