| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 17 Şub 2007 |
| Mesajlar: 35 |
| Konum: Soldier .. |
|
|
arden of Kan 20.02.2007, 21:55 |
|
|
renksiz ya$amlar..
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
_________________ if u dont love me , u say lie
tenime, herkesin okuyacagi kadar buyuk harflerle kazima benimleyken bana olan uzakligini.
i hate u chèry..
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 887 |
|
|
|
Bunu yapabilen... 20.02.2007, 23:36 |
|
|
Aman yarabbim! Şimdi düşüp bayılacağım. Bunu yapmak sizin oralarda sıradan bir iş midir yoksa sen hakikaten müstesna bir yetenek misin? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 19 Şub 2007 |
| Mesajlar: 16 |
|
|
|
huh 20.02.2007, 23:58 |
|
|
ama bu muhteşem  |
_________________ come here and tell me a fairy tale... i need to hear it, i need to believe it...
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
| Kayıt: 31 Ağu 2006 |
| Mesajlar: 204 |
|
|
|
Biliyom... 20.02.2007, 23:59 |
|
|
Kan üye olduğu an anlamıştım kimin sevgilisi olduğunu  ti amo chèry.. çok belirgin ya...  Bir de asker olduğunu söleyince tamam dedim bu o  Ama Angel nasıl oluyor da bu yeteneğinin farkına varmamışsın ya  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
ten ku 21.02.2007, 0:49 |
|
|
oncelikle te$kkurler arkada$lar.
bu aslinda bir kizilderili siluetiydi. kaftanli falan. yuzu cok ilginc geldigi icin kullandim. ben aslinda sadece uzerinde oynama yabdim. zırhını. tamamen hayal urunu $eyler. bir resimle 2 ay ugra$tigimda oldu ama sadece zevk icin yabilan $eyler. elimde bunlar gibi 2 cd falan var tabi bulabilirsem atarim sisteminize. bir resmimi kitabinizda gorebilcek omrum olur in$allah  |
tenime, herkesin okuyacagi kadar buyuk harflerle kazima benimleyken bana olan uzakligini.
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
.. 21.02.2007, 0:50 |
|
|
bunun renklendirilmi$ halide var ancak a$iri buyuk imas'a bile atamiyorum bi $ekilde payla$icam onuda sizle. |
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
| Kayıt: 31 Ağu 2006 |
| Mesajlar: 204 |
|
|
|
Ne kadar büyük olur ki... 21.02.2007, 0:52 |
|
|
Sen şu aşağıda olan paneli kullan yine.. Yeniden Boyutlandır? seçeneği işaretlenmiş olsun.. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
ba$ardim :) 21.02.2007, 0:56 |
|
|
buda renkli dunyalar
saol coder sende olmasan
cahillik kotu $ey  |
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
arden of Kan 21.02.2007, 5:26 |
|
|
yapim evreleri ;.
|
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 158 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
Yetenek İşte 03.03.2007, 16:20 |
|
|
Abi sen yeteneksin yaa harcanıyosun valla  İşte sanatçı!! |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 09 Ksm 2006 |
| Mesajlar: 6 |
| Konum: samsun |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 May 2007 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
harikasın 13.05.2007, 9:24 |
|
|
süper olmuş yaw.harikasın.
bu arada yeniyim.
kardeş senden bişler isteyebilirmiyim.fantastik kurgu ile alaklaı.onun için yane.bu çizimleri gördükten sora daynamıcam sorucam ama cevap bekliyorum... |
_________________ Bir gün gelecek ruhlarda ayaklanacaktır Yüce Tanrımız.Biliniz ki biz sizinleyiz.Bütün melek,cin ve yarattığınız insan orduları sizin emrinizdedir.
Ahir ve Titan'ın huzuru için.....
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
osgiliath 27.10.2007, 11:06 |
|
|
 askerden sonra belki.
bişey kalmadı altı üstü 190 günüm var  |
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
|
|