Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Ben ilkokul 3. sınıftan bu yana 30-40 resim çizdim- beğenmeyip attıklarım hariç. Eminim aranızda yüzlerce resim çizen vardır. Yalnız şöyle bir durum var. Hepsi bakarak çizdiğim resimler. Ama şöyle söyleyeyim beni tanımayanlar kopya çektiğimi düşünüyorlar. Kopya bile olsa benim çizdiklerimden farklı olamaz anlayacağınız. Bakarak aynısını kopyalayabiliyorum ama aklımdan çizemiyorum. Mesela Kenan İmirzalıoğlu'nun bir resmini çizmiştim aynısı olmuştu. Ama resimlerimin %95'i iki boyutlu Disney çizgi filmleri ve hikaye kitaplarından. Amatörüm ama resimlerimi yollsam mı ne dersiniz?

Üye

burada kim var profesyonel?
bence ekle. araya karbon kağıdı koyarak bile çizsen, çizdiğin senin olur ki sen "bakarak çizdim" diyorsun bu zaten "yetenek" işi.

buraya zaten profesyoneller pek uğramaz ama gerçekten yetenekliysen belki bir "keşfedenin" olur...
hadi kolay gelsin.

Üye

bence de hiç çekinme burda öyle çizimler var ki millet beğenmiyor ama ben hayran hayran bakıyorum ben hiç beceremediğim için... Smile belki sen de burdan ünlü olup çıkarsın   
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

gel valla gel ciddi bekliyorum bende 2 boyutlu animasyona yatkınsa belki çıkarımlarım olur onlardan güzel olur.merak ettirme kampanyasımı bu yav:) gel işte ne endişe bunlar ya gerek yok,!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri