Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ŞİİRLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bir masal anlatıldı,
Ve onlar dinlediler.
Kelimeler sağırdı,
Nağmeler sahte.
Kimse ayrılmadı rüyasından,
Abanoz kaplı mezarlardan.
Yırtılmış bir sayfanın
Sararmış gözlerinde;
Bir kenarı kıvrık
Öbür tarafı hoyrat,
Baştan aşağı yalan
Ve gece kadar,
Yada aslında ölüm kadar
Sivri bir hurafedir
Anlatılan o masallar...
‘Yarın’ diyen yalancılar,
umut çiçekleri şişiren masalcılar!
Hepsi ölü şu anda,
Yarın’ı sorun onlara!

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Yönetici

Şiirlerin berbat...

Başarılı bir öykücüsün. Bu gurur, bu ihtişam sana fazlasıyla yeter. Şiiri rahat bırak.

Lütfen alınma. Benim şiirlerim de rezalet.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Kilgarvan yazmış:
Finrod,

Şiirlerin berbat...

Çok büyük bir öykücüsün. Bu gurur, bu ihtişam sana fazlasıyla yeter. Şiiri rahat bırak.

Not: Lütfen alınma. Benim şiirlerim de rezalet.

Very Happy  Very Happy

Estağfurullah, ne alınması! Smile  Ben şiir bile demiyorum ki şu yazdıklarıma. Belki düz yazı, belki serbest çağrışım en fazla. Muhakkak şiire özenmişim biraz -mazaret yok, mısralar haline sokmuşum değil mi Embarassed -  Duyguları paylaşmak adına koyuyordum buraya. Ama kulağı ve zihni tırmalıyorsa hiç sorun değil, siliveririm ikisini de.

Teşekkürler.

Üye
Üye

yoo bence hissettiklerini paylaşacak medeni cesareti bulman ve paylaşman çok hoş Wink
benim de bir sürü şiir ve deneme denemelerim vardır ama genelde kimseyle paylaşmam çünkü berbat olduklarını bilirim..senin gibi bir cesarete sahip değilim sanırım =)
Üye
Üye

Bir iltifata mazhar oldum o halde... Ne mutlu bana! Bir ailem var... Gözlerim bu renk.. BOyum bu kadar

Yönetici

Finrod gibi başarılı ve yetenekli bir yazar, hislerini "herhangi bir şekilde" dile getirmemeli. Onun dikkatli ve heyecanlı bir okuru olarak buna itiraz ediyorum. Biz dert babası mıyız, Güzin Abla mıyız ki gelip burada bize hislerini dökecek? Cesaret mesaret beni ilgilendirmez. Korkak da olabilir. Yeter ki korkaklığını disiplinle kurgulayabilsin, edebi bir lezzetle bize aktarabilsin. Eserlerini okuduğumda ben de onunla birlikte korkabiliyorsam ne âlâ. İşte o zaman korkaklık dediğin en büyük erdem olur. Benim tanıdığım Finrod, oturup aslanlar gibi yazar. Biz de ağzımız açık okuruz.
Üye
Üye

kilgarvan iyi söylemişsin doğru söze ne denir Wink
sadece bir noktayı açıklığa kavuşturayım o bir iltifattı Very Happy ve de bence paylaşması kötü bir şey değil çünkü şiirinin abarttığınız kadar berbat olmadığını düşünüyorum.
Üye
Üye

Arkadaşlar benim yüzümden tartışmayın. Evet ben kötü bir şairim ve kötüyü bile paylaşmayı seven saf bir yanım var. -Bu izahati yeterli bulmayanlar için açılmış 444 0 ŞAİR hattında tüm sorularınız cevap bulacaktır Razz -  Bu yüzden yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar. Ayrıca Baran isimli insanlardan korkarım. Namluya sürülmüş kurşun gibi düşünürüm onları nedense. Aman mazallah   lol

Üye
Üye

Ben de tam olarak emin olduğumu söyleyemem. Serbest bir çağrışım vuku buldu. Yazmak zorundaydım.. Yazdım Kötü bir şair olmanın yanında, berbat bir serbest çağrışımcıyım... Bu işleri bırakmam lazım. Yaşım kaç başım kaç! eek  eek

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> ŞİİRLERİNİZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri