Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» ÇİZGİ ROMAN DÜNYASI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

DeRRy yazmış:
bilmem hiç duydunuz mu dünyada baya tutulan bir çizgi film oldu! kalasik 4 element efsanelerinden farklı aşk dostluk barış ve savaş yanı sıra sürüyle konu içeren izlenebilecek bir çizgi dizi herkese  tavsiye edebilirim:)

4 elementler yani;

Hava  -------> Hava gezginleri(Aang) havayı kontrol edebilme gücü

Su      -------> Su kabilesi (katara) suyu bükme özellikleri var bazılarınsa iyileştirme gücüSmile

Torak -------> Toprak krallığı (Toph) toprağı kontrol etme gücü

Ateş   -------> Ateş ulusu (Zuko) ateş bükme ve yıldırım atabilme gücü

Tai her çizgi film gibi bu çizgi filmde de imgeler bulunuyor!...

size şimdiden ii seyirler dilerim:)
Çook kötü :S

Üye

Ben bunları nasıl temin edeceğim. Bir bilen var mı? Çalıştığım için TV de arasıra gözüme çarpıyordu. bende izlemek istiyorum temin konusunda bilgisi olanlar var mı?

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

mine yazmış:
Cahilliğimi maruz görün ama bu Avatar'ın kitabı var mıydı arkadaşlar.

Forgotten Realms'da geçen ve Troubled Times'ı anlatan bir avatar üçlemesi var ama sanırım burda bahsedilen avatar ondan farklı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

avatarın tüm bölümlerini internetten bula bilirsin. Sana tavsiyem indirmeden izlemen. En iyisi. İnternete googleye yaz bulursun.

mine yazmış:
Ben bunları nasıl temin edeceğim. Bir bilen var mı? Çalıştığım için TV de arasıra gözüme çarpıyordu. bende izlemek istiyorum temin konusunda bilgisi olanlar var mı?

Üye
Üye

Alarcon yazmış:

DeRRy yazmış:
bilmem hiç duydunuz mu dünyada baya tutulan bir çizgi film oldu! kalasik 4 element efsanelerinden farklı aşk dostluk barış ve savaş yanı sıra sürüyle konu içeren izlenebilecek bir çizgi dizi herkese  tavsiye edebilirim:)

4 elementler yani;

Hava  -------> Hava gezginleri(Aang) havayı kontrol edebilme gücü

Su      -------> Su kabilesi (katara) suyu bükme özellikleri var bazılarınsa iyileştirme gücüSmile

Torak -------> Toprak krallığı (Toph) toprağı kontrol etme gücü

Ateş   -------> Ateş ulusu (Zuko) ateş bükme ve yıldırım atabilme gücü

Tai her çizgi film gibi bu çizgi filmde de imgeler bulunuyor!...

size şimdiden ii seyirler dilerim:)
Çook kötü :S

Esasında DeRRy çok yalın ve çocukça anlatmış. Bu yüzden beğenmemen doğal. Ben alıntı yaparak biraz daha net bilgi vereyim.

Alıntı:

Ateş Ulusu:
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
güç elementidir, güçlerini
alırlar. Teknikler Kuzey Shaolin Kung Fu ve Güney Seven Star PrayingMantis stiline göredir. Ateş Ulusu insanları hırslı ve tutkuluinsanlardır. Çoğunlukla ateş bükmede nefreti kullanırlar. Aynı zamanda
da bükebilen güçlü şimşek bükücüler de vardır.Bu yıldırım aynı zamandasoğukkanlı ates olarak da bilinir. Ateş bükmenin nefret katılmamış ensaf ve sıcak haline "mavi ateş" denir.En güçlü ateş bükme numarasınıBATI hava tapınagının arkasındaki güneş savaşcıları bilir, ayrıca lavbükme yeteneği olanlarda vardır.İlk ateş bükücülerejderhalardır.General Iroh son ejderhayı öldürdüğünü söylemiş fakataslında onu öldürmesinler diye yalan söylemiştir.

Toprak Krallığı:
dayanıklılık elementidir. Teknikler Hung Gar ve Kung Fu stilinegöredir. Toprak Krallığı'nda yaşayanlar kararlı ve güçlü insanlardır.Azimli ve dayanıklılardır. Aynı zamanda çok güçlü bükücüler
ve
bükebilirler ve
bükebilen kum bükücüler de vardır. Bazı tecrübeli toprak bükücülertoprağı dinleyebilir.İlk toprak bükücüler köstebeklerdir.İlk toprakbüken insan Oma ve Shu dur Omashu şehrinin ismi bu iki aşık gençlerdengelmiştir.

Hava Gezginleri:
özgürlük elementidir. Teknikler Ba Gua ve Hsing Yi stiline göredir.Hava Gezginleri kendilerini dünyevi endişelerinden ayırmış, barış vehuzuru bulmuş insanlardır. Aynı zamanda çok çevik ve seridirler;uçabilirler. Güçlü havabükücüler bir
yıkabilecek büyüklükte
ve
oluşturabilir.İlk hava bükücüler uçan bizonlardır aslında.Aynı zamanda esprili oldukları da bilinir.

Su Kabilesi:
değişkenlik elementidir. Teknikler Tai Chi sitiline göredir. SuKabileleri yeniliklere uyum sağlayabilen insanlardır. Güçlerini
alırlar. Her şeye karşı birlikte durmalarını sağlayan birlik duygularına sahiptir. Her zorluğu atlatırlar. Savunmada suyu
dönüştürürler. Susuz bir ortamda
içine çekip suya dönüştürebilirler. Bazı subükücüler iyileştirmeyeteneğine de sahiptirler sisli bataklık ve kuzey stili olarak 2 stilvardır güney kutbundaki su bükücüler kaçırılıp öldürüldükleri içingüney stili yoktur zamanla silinmiştir fakat zindanlarda tutulangüneyli bükücülerden kan bükme yoluyla kurtulanlar vardır. Aynı zamanda
su bükücüler
bükebilirler.İlk su bükücü aydır.Su bükücüler ayın suda nasıl gelgitler yarattığını gözlemleyerek su bükmeyi öğrenmişlerdir.

kaynak : wikipedia
Üye
Üye

Ben izledim bütün bölümlerini, ateş kitabının son bölümünde zuko ateş kralı oluyor, 4 ulus da mutlu bir şekilde yaşıyorlar işte.. gerçi hava bükücü olarak bir Aang kalsa da 4 ulus diyelim biz :s
Ve 3. kitabın sonunda "the end" yazıyordu, yani kitapları bitirdiler. Sinema filmini çekerler inşallah, pek araştırmadım ama arkadaşlarım da öyle bir şeyler söylüyorlardı. Yani son bölüme bakarak dizi olarak devam etmesinin de mümkün olmayacağını anlayabiliriz Smile Belki çok çok hayal ötesi bir şeyler bulur da devam ettirmek isterlerse ki bu sektörde gördüklerimizden daha ötesinde hayal gücü kullanılabilse de yayın hayatına geçirilme noktasında yapımcılar pek de hevesli görünmüyorlar... En fazla bir sinema filmini çekerler, 3 kitabı anlatacak şekilde en baştan Smile

Üye

bnde aynı duyguları hissettim keşke devam etse...
boşluktan kurtulamadım pek bunuda ekliim....

Üye

Şu da var, benzer tüm seriler yani kitap-dizi-anime vs uzadıkça uzuyor. Sevenleri için sorun yok ama yapımcı-yayıncıların bazı hikayeleri bitirebilecek olgunluğu gösterebilmeleri lazım. Harry Potter gibi Avatar serisi de bitmesine üzüldüğüm bir hikayedir. Ancak bitti diyorlarsa da saygı duyarım, fanların isteğine uymak için uzattıklarında ben bundan rahatsız olurum ve hikayeden yapay bir tad alırım. Tıpkı Dragonlance serilerinde olduğu gibi...

Bu da benim düşüncem.
Üye
Üye

Ben hatırlıyorum, avatarı başka bir konuda konuşmuştuk. Fatih yaşlı amcayı seviyorum filan demişti, birisi en güzel çayı ateş bükücü amcalar yapar demişti. Öyle bir şeyler. Şimdi konuyu aradım bulamadım.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> ÇİZGİ ROMAN DÜNYASI
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri