| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 12 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 46 |
|
|
|
iroh 12.11.2008, 19:38 |
|
|
iroh dan bahsediyorsun , kötü zannedilen ve daha sonra aslında şeker gibi bir adam olduğu ortaya çıkıyor , oğlunu savaşta kaybettiği için savaş karşıtı bir kişiliği var ayrıca çay içmeyide çok sever
tamamdır avatarı değiştireyim kötü bir izlenim yaratmayalım, neden ama ya pek datlı gelmişti bana goblinleri sevmezmisiniz ? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 471 |
|
|
|
bence de hoş 12.11.2008, 19:40 |
|
|
minenin midesi kaldırmadı  dursun bence hatta birlikte takılalım  karşıma çıkıp çıkıp beni rezil etmez.  |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: iroh 12.11.2008, 19:41 |
|
|
| baby_goblin yazmış: | iroh dan bahsediyorsun , kötü zannedilen ve daha sonra aslında şeker gibi bir adam olduğu ortaya çıkıyor , oğlunu savaşta kaybettiği için savaş karşıtı bir kişiliği var ayrıca çay içmeyide çok sever
tamamdır avatarı değiştireyim kötü bir izlenim yaratmayalım, neden ama ya pek datlı gelmişti bana goblinleri sevmezmisiniz ? |
canım goblin ne? tanımam bilmem kendisini rahat ol sen..bu arada bölümü hatırlaman güzeldi.. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
goblin 12.11.2008, 19:46 |
|
|
goblin ler fantastik hikayelerde geçen genelde kısa boylu korkak ve uyuz yaratıklardır. çoğu hikayede farklı şekilde karşımıza çıkabilirler , örümcek adamdaki yeşil cin aslında green goblin olarak geçer orjinalinde. cin de diyebiliriz kısacası ama daha çok world of war craftta ki goblinler aklıma geliyor. teknoloji severler , patlatmaktan hoşlanırlar.
alın şirin bir goblin velet |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: goblin 12.11.2008, 19:50 |
|
|
| baby_goblin yazmış: | goblin ler fantastik hikayelerde geçen genelde kısa boylu korkak ve uyuz yaratıklardır. çoğu hikayede farklı şekilde karşımıza çıkabilirler , örümcek adamdaki yeşil cin aslında green goblin olarak geçer orjinalinde. cin de diyebiliriz kısacası ama daha çok world of war craftta ki goblinler aklıma geliyor. teknoloji severler , patlatmaktan hoşlanırlar.
alın şirin bir goblin velet |
hay Allah pek bir kanım kaynadı şimdi goblinlere |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Re: bence de hoş 13.11.2008, 10:11 |
|
|
| raskalnikov yazmış: | minenin midesi kaldırmadı dursun bence hatta birlikte takılalım karşıma çıkıp çıkıp beni rezil etmez.  |
Duydum ve gördüm seni raskalnikov,  gıcıkılısda pek sever seni.
Bu arada yeni avatar pek güzel olmuş. baby_goblin , kişişisel teşekkürümdür. Sen bakma Karanlık raskalnikov'a , pek sever beni  , güzel şiirler yazmasa çoktan benim gıcıkılısa evlatlık vermiştim onu.  Aramıza hoş geldin. |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
|
|
Bu arada , yaşlı amca ve sürgün prensin maceralarında en iyi nokta çay zamanı. En iyi çayları ateş bükücü amcamız yapar  , üne bile kavuşmuştu. Devamlı izleyemediğim için ara ara kimi sahneleri hatırlıyorum. Tamamını izlemek nasip olmadı, bazı sitelerden ulaşmaya çalıştım lakin pek beceremedim. |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 20 Tem 2008 |
| Mesajlar: 4 |
|
|
|
Çocukça değil 14.12.2008, 19:35 |
|
|
Valla cen 16 da olsa 36 da olsa çizgi film izlenmeli diyorum. Hem hiçte çocukça dğil bende avatarı zevkle izleyenlerdenim. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 289 |
| Konum: hadımköy |
|
|
Naruto 15.12.2008, 1:41 |
|
|
Avatarı 3. kitabın sonuna kadar izledikten sonra Naruto'yu izleyin biraz. Araştırın bilgi sahibi olun sonra DBZ izleyin 10 bölüm filan, sonra da Avatar'ın 4. kitabına geri dönün çünkü şirket değiştiğinden çizimler ve effectler değişiyor ayrıca son kitap çok farklı. Herkes aşmış. Dediğimi yapmazsanız hep dövüş veya çok saçma yaa adam nasıl öyle bir hareket yaptı gibi düşüncelere kapılıp sıkılabilirsiniz. |
_________________ MKRyi en baştan kazandığım yeni tecrübelerle yazıyorum. Karakter tanıtımını okuyun. (uz lütfen) Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
|
|