Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» MİTOLOJİ VE MASALLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

iroh dan bahsediyorsun , kötü zannedilen ve daha sonra aslında şeker gibi bir adam olduğu ortaya çıkıyor , oğlunu savaşta kaybettiği için savaş karşıtı bir kişiliği var ayrıca çay içmeyide çok sever

tamamdır avatarı değiştireyim kötü bir izlenim yaratmayalım, neden ama ya pek datlı gelmişti bana goblinleri sevmezmisiniz ?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

minenin midesi kaldırmadı dursun bence hatta birlikte takılalım karşıma çıkıp çıkıp beni rezil etmez.

Misafir

baby_goblin yazmış:
iroh dan bahsediyorsun , kötü zannedilen ve daha sonra aslında şeker gibi bir adam olduğu ortaya çıkıyor , oğlunu savaşta kaybettiği için savaş karşıtı bir kişiliği var ayrıca çay içmeyide çok sever

tamamdır avatarı değiştireyim kötü bir izlenim yaratmayalım, neden ama ya pek datlı gelmişti bana goblinleri sevmezmisiniz ?

canım goblin ne? tanımam bilmem kendisini rahat ol sen..bu arada bölümü hatırlaman güzeldi..
Üye
Üye

goblin ler fantastik hikayelerde geçen genelde kısa boylu korkak ve uyuz yaratıklardır. çoğu hikayede farklı şekilde karşımıza çıkabilirler , örümcek adamdaki yeşil cin aslında green goblin olarak geçer orjinalinde. cin de diyebiliriz kısacası ama daha çok world of war craftta ki goblinler aklıma geliyor. teknoloji severler , patlatmaktan hoşlanırlar.

alın şirin bir goblin velet
Misafir

baby_goblin yazmış:
goblin ler fantastik hikayelerde geçen genelde kısa boylu korkak ve uyuz yaratıklardır. çoğu hikayede farklı şekilde karşımıza çıkabilirler , örümcek adamdaki yeşil cin aslında green goblin olarak geçer orjinalinde. cin de diyebiliriz kısacası ama daha çok world of war craftta ki goblinler aklıma geliyor. teknoloji severler , patlatmaktan hoşlanırlar.

alın şirin bir goblin velet

hay Allah pek bir kanım kaynadı şimdi goblinlere
Üye
Üye

raskalnikov yazmış:
minenin midesi kaldırmadı dursun bence hatta birlikte takılalım karşıma çıkıp çıkıp beni rezil etmez.

Duydum ve gördüm seni raskalnikov, gıcıkılısda pek sever seni.

Bu arada yeni avatar pek güzel olmuş. baby_goblin , kişişisel teşekkürümdür. Sen bakma Karanlık raskalnikov'a , pek sever beni , güzel şiirler yazmasa çoktan benim gıcıkılısa evlatlık vermiştim onu. Aramıza hoş geldin.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

Bu arada , yaşlı amca ve sürgün prensin maceralarında en iyi nokta çay zamanı. En iyi çayları ateş bükücü amcamız yapar  Very Happy , üne bile kavuşmuştu. Devamlı izleyemediğim için ara ara kimi sahneleri hatırlıyorum. Tamamını izlemek nasip olmadı, bazı sitelerden ulaşmaya çalıştım lakin pek beceremedim.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

elimde bütün sezonlar mevcut , isteyene ulaştırabilirim bi şekilde  
Üye
Üye

Valla cen 16 da olsa 36 da olsa çizgi film izlenmeli diyorum. Hem hiçte çocukça dğil bende avatarı zevkle izleyenlerdenim.
Üye
Üye

Avatarı 3. kitabın sonuna kadar izledikten sonra Naruto'yu izleyin biraz. Araştırın bilgi sahibi olun sonra DBZ izleyin 10 bölüm filan, sonra da Avatar'ın 4. kitabına geri dönün çünkü şirket değiştiğinden çizimler ve effectler değişiyor ayrıca son kitap çok farklı. Herkes aşmış. Dediğimi yapmazsanız hep dövüş veya çok saçma yaa adam nasıl öyle bir hareket yaptı gibi düşüncelere kapılıp sıkılabilirsiniz.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> MİTOLOJİ VE MASALLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri