Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
» TÜRK FANTASTİK EDEBİYATI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Mikrop derki;

Merhaba değerli fantastik edebiyat dostları,

Dünya Ve Türk Litaritüründe çok fazla saygın bir yere sahip olamayan türk fantastik edebiyatı bildiğiniz sadece yabancı yazarlar olmak üzere dünyada fırtınalar estiriyor. Ancak biz türk yazarlar bu hıza ve gelişmelere ayak uyduramıyoruz...

Ancak bu duvarı yıkacak olan bir kurgu başlangıcı bulunmakta.

Bu da AYRI DÜNYA. Ufuk Sütçü'nün yazdığı bu kurgu oldukça beğeni toplayacağa benziyor.  Ön yazıları ve deneme örnekleri bir çok çevrece oldukça beğeni görmekte.

Kısa zaman sonra tamamlanacak olan bu kurgu ile alakalı bölümler fantastik edebiyat web sitesinde de yayınlanarak paylaşılacak ve 2009 baharında da kitap haline getirilerek serinin ikinci bölümüne başlanacaktır.

Fantastik Türk edebiyatı için "-uzaktan bir ışık geliyor. Büyüklüğünü zamanla size yaklaştıkça göreceksiniz. Karşılaştığınızda ise gözleriniz kamaşacak..." (Ayrı dünyadan kısabir bölüm)

Sevgiyl eve dostça kalın...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Umarım dediğiniz gibi olur -bakın komik bir şey yapacağım şimdi:- 'sevgili mikroplar'.

Bekliyoruz.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Emin olun beklediğiniz gibi olacak. Bunu bendeğil üniversitelerde ki edebiyat prof. ları dahil söylemekte. Ayrıca bana mikrop diyebilirsiniz resmiyete gerek yok çoğul ifade kullanmasanız da olur Smile

Not: Mikrop Benim yazdığım diğer bir kitap ın ismidir! Bana bu ismi içindeki kurguyu çok beğenen üniversitedeki hocam tarafından takılmıştır.

Bu Mikrop isimli kurgu fantastikdeğil romantik macera ve dram üzerine kurulu bir edebiyat eseri adayıdır.

Aşkın Ölümün ve Kaybedilenlerin Telafisinin olmadığını çok güzel anlatan çok değerli bir kitap.

Eğer merak ederseniz ve az da bölümlerini okumak isterseniz
Size mikrop un bir bölümünden kesitleri sunabilirim.

Kızın tek aşkı olan mücadeleci ve savaşçı aşkının kollarında ölürkenkikonuşma diyaloglarını sizinle paylaşabilirim.

Bu paylaşım şiir değildir. Sadece mikroptan farklı bölümlerden alıntıdır.

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Not: Buradaki olay mikrop ve kurgu gerçek yaşanan bir olaydan alınmıştır.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Bence bahsettiğiniz bölümü buraya yükleseniz çok daha iyi olurdu... Dolaştımayın bizi sağda solda.

Smile
Yönetici

Sevgili Mikrop, seni üzmek, kırmak istemem ama verdiğin bağlantıyı silmek mecburiyetindeyim. Çünkü işi sıkı tutmadığımız takdirde ne yazık ki birçok istismarcılar türüyor ve onlara itiraz ettiğimizde; "ama başkalarının bağlantılarını yayımlamışsınız" diyerek bize dikleniyorlar.
..
     Bu yüzden senin gibi iyi niyetli arkadaşlarımızın bağlantılarını da üzülerek silmek mecburiyetinde kalıyoruz. Bunun için senden çok özür diliyor ve sözünü ettiğin metni buraya eklemeni diliyorum. Zira ben de bu yeni kurguyu ve yazarının becerilerini merak etmeye başladım. Birileri arzuladığımız yolu bir an evvel açmalı ki, bizler de işin acemileri ve yamakları olarak ustalarımızın açtığı yolda daha cesur adımlar atabilelim.
Üye
Üye

Sevgili Kilgavram,

Ne siz zor durumda kalın isterim nede ben. Link sizin de fark ettiğiniz gibi tamamen iyi niyetle palaşılmıştı. Link vermemim sebebi ise verilen link in bir metindosyası değil bir flash dosyası ve ses içermesinden kaynaklanıyordu. Onun için buraya metin olarak eklemem çokzor gibi.

Ancak eğer ya siz kendi host unuza yükleminiz ve sizin subdomain mantığıyla link i vermenizyada benim bir upload sitesine yükleyip buraya indirme (download) linkini koymam gerekiyor.

Ben size uygun olan hangisi ise kurallarınıza ter düşmeyecek şekilde yapmaya hazırım.

Daha önceden de bahsettiğim gibi bu paylaşılan link Ayrı Dünya ile alakalı değil Mikrop isim li kitapile alakalı.İstem dışı olarak Konu konuyu açtı böylebir durum gelişti.

Ayrı dünyaya dönecek olursak da, emin olun bence kurgusal ve yapısal başlangıç için oldukça sağlam bir kalem ve sağlam bir kitap serisi geliyor. Eminim ki karşılaştığınız da sizlerde çok beğeneceksiniz.

Selam olsun...
Üye
Üye

kitap neden hiçbir kitap satış sitesinde yok. kitabın künye bilgilerini alabilir miyiz?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Yönetici

Sevgili Mikrop,
.
     Madem öyle, nasıl istiyorsan o şekilde verebilirsin linki. Çünkü eserlerinle tanışmak, onları okuyup yorumlamak istiyoruz. Hosttu, flaşdı, kıvırdı zıvırdı, tızırdı bızırdı, bunlarla uğraşamayız. En kestirmesi hangisiyse öyle yap. Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
Üye
Üye

Bozcin yazmış:
kitap neden hiçbir kitap satış sitesinde yok. kitabın künye bilgilerini alabilir miyiz?

Değerli Bozcin, bunlar daha basımı gerçekleşmemiş kitaplar. Mikrop benim için ayrı bir yere sahip olan 1997 yılından bu yana yazdığım bir kitapdır. Tamamlanmasına da çok az kalmıştır. Ayrı dünya isimli fantastik eser ise kurgu ve yapım olarak şuan orta noktalardadır.

Ancak Mikrop ile alakalı özel bir derlemeyi sizinle paylaşabilir ve size belirli bölümlerinden örnekler gösterebilirim. Bu nu link vererek yapmak istedim ama forum kurlları gereği link kaldırıldı. Şimdi sizin için bu dosyayı rapid veya alternatif bir dosya upload sitesine upload edip oradan alacağım link ile sizlerle paylaşacağım.
Üye
Üye

Kilgarvan yazmış:
     Sevgili Mikrop,
.
     Madem öyle, nasıl istiyorsan o şekilde verebilirsin linki. Çünkü eserlerinle tanışmak, onları okuyup yorumlamak istiyoruz. Hosttu, flaşdı, kıvırdı zıvırdı, tızırdı bızırdı, bunlarla uğraşamayız. En kestirmesi hangisiyse öyle yap. Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Değerli Kilgarvan,

direk yüklü olan ve direk açılan ilk başta silinen link i verebilirmiyim yani?
Yönetici

DİREK YÜKLÜ OLAN VE DİREK AÇILAN İLK BAŞTA SİLİNEN LİNKİ BİLE VEREBİLİRSİN.
Üye
Üye

Teşekkürler,

Mikrop ile alakalı kitap dan içindeki özel anlardan oluşan derlemeden bölümüleri buradan paylaşıyorum ...

Mikrop dan paylaşılan bu derleme şiir değildir. Ana karakterler (ölen ve öleni görüp ölmeden ölen iki aşık) şiir gibi konuşuyorlar birbirleri ile onun için şiir değil okuduğunuz konuşma diyalogları.

Derleme ağarlıklı olarak genç çocuğun kollarında vefat eden kız ile çocuk (mikrop) arasında geçen kounşma diyaloglarından oluşuyor.

Bu kurgu ifadeler ve olaylar zinciri gerçek olaydan alınmıştır.

Sonsuza dek sevgiyle;

Mikropdan özel derlemeyi Okumak İçin;

Üye
Üye

Şûmul yazmış:
Bence bahsettiğiniz bölümü buraya yükleseniz çok daha iyi olurdu... Dolaştımayın bizi sağda solda.

Smile

Dolaşmıyorsunuz zaten, sadece paylaşım link ine tıklayın o sayfa otomatik açılacak.

Üye
Üye

Mikroplar yazmış:
Sevgili Kilgavram,

Ne siz zor durumda kalın isterim nede ben. Link sizin de fark ettiğiniz gibi tamamen iyi niyetle palaşılmıştı. Link vermemim sebebi ise verilen link in bir metindosyası değil bir flash dosyası ve ses içermesinden kaynaklanıyordu. Onun için buraya metin olarak eklemem çokzor gibi.

Ancak eğer ya siz kendi host unuza yükleminiz ve sizin subdomain mantığıyla link i vermenizyada benim bir upload sitesine yükleyip buraya indirme (download) linkini koymam gerekiyor.

Ben size uygun olan hangisi ise kurallarınıza ter düşmeyecek şekilde yapmaya hazırım.

Daha önceden de bahsettiğim gibi bu paylaşılan link Ayrı Dünya ile alakalı değil Mikrop isim li kitapile alakalı.İstem dışı olarak Konu konuyu açtı böylebir durum gelişti.

Ayrı dünyaya dönecek olursak da, emin olun bence kurgusal ve yapısal başlangıç için oldukça sağlam bir kalem ve sağlam bir kitap serisi geliyor. Eminim ki karşılaştığınız da sizlerde çok beğeneceksiniz.

Selam olsun...

Kilgavram mı. Oda kim. Kilgarvan'ın amcasının oğlu mu?

Üye

[quote="Falas"]

Mikroplar yazmış:
Sevgili Kilgavram,

Kilgavram mı. Oda kim. Kilgarvan'ın amcasının oğlu mu?

Çok yaklaşmışsın Smile

Kusura bakmayın iş yerinden yazışıyorum, burası oldukça yoğun ara ara gelebildiğim için bu tip hatalar olabiliyor. Smile
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> TÜRK FANTASTİK EDEBİYATI
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri