Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Pek çok yerden bannlandım. Bazı adminler kendi kafalarına göre bannlıyorlar işte. turkanime, soulofanime, anime.web.tr (4 kez). Ben yazar adamım. İnternete hayal dünyamı yaşattığım mavikurtruhunu paylaşmaya gelirim. Eğer mavikurtruhu aylar boyu okunmazsa bir köşede kalırsa hayatımın anlamı kalmaz. Yani bütün uğraşım MKR. Onlarda beni umursamadı. Bende sinirlendim sağa sola sataştım. Ben senin hikayeni okuyorum sen nie benimkini okumuyon yoksa sen bencilmisin diye. Onlarda bannladı. Tabi burada öyle bişe olmaz. Çünkü üyeler seviyeli ve samimi. Kimse egosunu tatmin etmeye gelmiyor. Herkes duygu güşünce paylaşmaya geliyor.

Okulda hep göze batmışımdır. Zeytinburnundan sultanahmete bisikletle gidip gelirdim. Gitmesi yarım saat gelmesi 1 buçuk saat sürerdi. Bir gün kantine bisikletle girdim (kantin okulun içinin tam orta yerinde) dedim birde arkadaşa uğruyim. 2'inci kata bisikletle çıktım. Dedim ersin naber (ersinde hadımköye taşındığımızdan beri konuşmuyor benle sahte arkadaşmış). Ersin dedi o ne la. Nasıl orjinalim dimi. Olum benim manyaklıklarım hiç bitmez. Veli abide kovalıyor: Leyn!! Okula bisikletle girilirmi leyn (kendide bilmiyo yasakmı değilmi? Canı sıkılmış beni kovalıyor garibim). Nese sonra bisikleti okulun önüne zincirledim.

Evet sultanahmet böyle dsiplinsiz ve güzeldi. Zengin çocuklarının gittiği, paranın bilgiden değerli olduğu okul. Hele bir kızlar vardı; biz bunlarla su savaşı yapardık ardından güreşirdik sonrada dayak yerdik. Çok güzel tokat atarlardı. Bir keresinde Sedef siiiiiimmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittt diyip kalmıştıda nasıl bütün sınıf kapış kapış ona dokunmaya çalışmıştık. Ardından büyük kahkahalarla sallamıştık okulu. Sedef çok çılgındı ya. Hala msn'si var ama ne konuşabilirimki onunla ortak noktamız yok.

İlk yıl. İlk 9. Sedef yok. Ersin bizim sınıfta. Anıl daha işlerin farkında değil, Barış'ım hayallerde 6 kafadarız. Aslında kafadar değiliz ama alayımız manyağız. İlk zamanlar hep olduğu gibi dışlanmıştım farklılığımdan. Sonra hepsini kendime benzettim kabullenmeselerde. Bir gün yine Barış'a gay deyip kaçtım. Kovaladılar beni. Kıstırdılar. Ben o kocaman montumla girdim 2 arabanın arasına, orada sıkıştım kaldım. Bir gülüyorlar bir gülüyorlar. Şopar
“Aha sıkıştı!” Barış
“Tutunlan tutun” Ben
“Sıkıştım çıkamiyom!” Anıl
“Girdiğin yerden çık” Tüh dövecekler. Anıl
“Öl ulan, öl ulan” Sırtıma sırtıma vurdular. Tekme attılar. Yüklendiler, zor ayakta durdum.

Peki neden gay dedim Bariş'a? Sadullahla titanic pozu verip Şopar'a fotoğraf çektirmeyi biliyorlar. Hemde dudak dudağa. Devam eder???

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

bu dijimon değil miydi , imzandaki resim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

evet. sevdiğim digilerden. Ondan esinlenerek mavikurtruhunu salladım hikaye bölmünde. onun dışında dramonları, zudamonu, leomonu, metalgreymonu severim.

imza kural dışımı sence büyk ya o bakımdan.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

bilmiyorum imza olayını , bu arada kurt lar ile ilgileniyosan
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
isimli resim paylaşım sitesinde sadece kurt çizimleri yapan gruplar var , kısacası tam senlik orada kurtlar ile ilgili güzel çizimler bulabilirsin , bu dijimonu bende severdim
Üye
Üye

digimon sevmem character disign i iyi o kadar
Devin artta ufak resim bulmak zor.
Üye
Üye

bence dijimon karakterleri tasarımları hiç güzel değil , tonla yaratık olduğundan aralarda karizmatik tiplerde çıkabiliyor

deviantta küçükresim yok ne demek , resimleri küçültebiliyorsun , ufağını ne yapacaksın ki ?  
Üye
Üye

ayrıca deviant da en az imzan kadar kücük resimlere rastlayabilirsin
Yönetici

yuno44907 yazmış:
Pek çok yerden bannlandım. Bazı adminler kendi kafalarına göre bannlıyorlar işte. turkanime, soulofanime, anime.web.tr (4 kez). Ben yazar adamım. İnternete hayal dünyamı yaşattığım mavikurtruhunu paylaşmaya gelirim. Eğer mavikurtruhu aylar boyu okunmazsa bir köşede kalırsa hayatımın anlamı kalmaz. Yani bütün uğraşım MKR. Onlarda beni umursamadı. Bende sinirlendim sağa sola sataştım. Ben senin hikayeni okuyorum sen nie benimkini okumuyon yoksa sen bencilmisin diye. Onlarda bannladı. Tabi burada öyle bişe olmaz. Çünkü üyeler seviyeli ve samimi. Kimse egosunu tatmin etmeye gelmiyor. Herkes duygu güşünce paylaşmaya geliyor.

Okulda hep göze batmışımdır. Zeytinburnundan sultanahmete bisikletle gidip gelirdim. Gitmesi yarım saat gelmesi 1 buçuk saat sürerdi. Bir gün kantine bisikletle girdim (kantin okulun içinin tam orta yerinde) dedim birde arkadaşa uğruyim. 2'inci kata bisikletle çıktım. Dedim ersin naber (ersinde hadımköye taşındığımızdan beri konuşmuyor benle sahte arkadaşmış). Ersin dedi o ne la. Nasıl orjinalim dimi. Olum benim manyaklıklarım hiç bitmez. Veli abide kovalıyor: Leyn!! Okula bisikletle girilirmi leyn (kendide bilmiyo yasakmı değilmi? Canı sıkılmış beni kovalıyor garibim). Nese sonra bisikleti okulun önüne zincirledim. Devam etmemi isterseniz ederim.

Bağlaç olan "-de" leri ayrı yazar, soru eklerini gövde sözcüklerden ayırır, "nie" yerine "niye", "okumuyon" yerine "okumuyorsun", "bişe" yerine "birşey", "uğruyim" yerine "uğrayayım", "naber" yerine "ne haber", "bilmiyo" yerine "bilmiyor" "nese" yerine "neyse" yazarsan devamını okumak isterim. Aksi halde yazdıklarına yönelik ilgimi yitireceğim. MKR'yi merak edebilmem için de evvela dilimizi sağlam kullanan bir adam olduğundan emin olmalıyım.
Üye
Üye

MKR de hiç yazım hatası yok. Uykusuzdum uykum vardı birde deli bölgesi ya buralar ondan. Aslında güzel bir paragrafı koymak lazım MKR den. Bir yere koyarım birara.
Üye
Üye

Alıntı:
Benim gibi birisini tanıdınızmı?  

Demişsin başlıkta. Maalesef bir kaç tane tanıdım Very Happy
Üye
Üye

Konum: VIORITH DWIMORDENE Kuyutorman Elfi-Kraliyet Ailesinden-340 yaşında
Aslında yazdıkların okunur, hatta bol bol eleştrirel yaklaşımlar da gelişir fakat ben kendi adıma yazını okurken imla hatalarından dolayı konsantremi yitirdim cry desem yalan olmayacak. Gerçi ben de zaman zaman bu hatayı yapıyorum. Hatta bilinçlice bile yaptığım oluyor. HYDE PARK'ın Minibüs Hattı'nda şive katmak için kelimeleri konuşma dili gibi yazabiliyorum ama hoş da olmuyor değil hani. Smile

Neyse. Yazının devamını okumak isterim.  Yukarıda bahsettiğim gibi olursa fena olmaz, iyi olur.   Wink
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Duygusal bir bölüm

Kız korkudan camdan atladı. Orion peşinden gittiğinde 16 yaşındaki küçük kızı bileğini kırmış otların üzerinde yatarken buldu. Orion “Kız olduğun için sana acıyacağımı sanma nasıl ölmek istersin?” dedi. Kızdan ses çıkmadı belki de korkudan dili tutulmuştu. Orion “Peki o zaman madem seçimi bana bıraktın” dedi. Kızın sol kolunu tuttu ve bileğini kibarca kesmeye başladı. Kızın gözünden korkudan mı acıdan mı bilinmez yaşlar akıyordu. Sonra sağ bileğini tuttu. Kız ani bir hareketle kolunu kurtardı. “Acio yapma!” dedi. Orion “Farkındaysan seni öldürmeye çalışıyorum!” dedi sertçe. Kız korkup ağlamaya başladı. Üff şimdi beni de üzdün nasıl öldürcez seni. Sonra kızın boynuna baktı. “Niye daha önce aklıma gelmedi” dedi. Kızın boğazını tuttu. Kız “Evet bu olabilir” dedi. Daha da konuşamadı. Çırpınmadı da çünkü o artık ölümü kabullenmiş kendini azrailinin ellerine teslim etmişti. Orion gidip çocuğu da öldürmeliydi çünkü o kadersiz de artık vampirdi ve laneti kaldırmak için artık çok geçti. Üzüntüyle cesetleri saydı. Onların çoğu vampir olmayı istememişlerdi ölmeyi de.

Aksiyonlu bölüm
Orion vampir kokusu var dedi. Kılıçları çekti. Hacı zencide çatallı kılıcını çekti. 4 tane saklanmış okçu Orion'u okladı. Oklardan biri sol kolunu deldi diğerleri gövdesini. Zencide onlardandı. O acı çekerken zenci onun gövdesine kılıcı sapladı. Orion tuzağa düşmüştü. Zencinin kafasını uçurdu. Okçulara doğru koşmaya başladı. Bıçak fırlatamazdı çünkü okçular uzaktan daha etkiliydi. Bu nedenle hemen okçuların yanına gitmesi gerekiyordu. Yine okladılar. Orion çok hızlıydı vuramadılar. Orion okçularında insan olduğunu fark etti. Bir okçuya saldırmak üzereydi ki hilal şeklinde kılıcı olan birisi okçuyu korudu. Ama onun 1 kılıcı vardı Orion'un 2. Diğer kılıcıyla onun karnını parçaladı. Orion yine oklandı. Oklardan biri kafasına saplandı. Biri koluna. Diğerleri gövdeye. Yere yığıldı. Okçu “Bizimle uğraşırsan işte böyle oyarız seni” dedi. Orion başucundaki onu ölü sanan okçunun bacağını kesti. Diğerlerine saldırdı. Mızraklı ve kalkanlı silahları kaliteli bir vampir önünü kesti. Orion sol koluyla onun mızrak tutan sağ koluna saldırdı. Vampir kalkan tutan sol koluyla savundu. Vampir sağ elindeki mızrakla Orion'un sol koluna saldırdı. Orion öteki koluyla mızrağı yukarı doğru ittirerek savundu. Oklar geldi. Orion geri atlayarak vampirden ve oklardan kurtuldu. 1 ok omzuna geldi yine de. Orion çok sinirlendi. Kollarında 3 ok, gövdesinde 5 ok ve bir kılıç yarası, kafasında 1 ok vardı. Çok güç kaybetmişti. Orion bu öfkeyle –IşıkPatlaması– nı ilk kez kullanmaya başladı. Kükredi ve parlamaya başladı. Beyaz bir ışık etrafa yayıldı. Hepsi korkup kaçtı. Bu ışık mızraklı vampiri kör etti, Orion'u iyileştirdi. Ama hala oklar vücudundaydı. Çetedeki herkes korkup ayrı yerlere dağılmıştı. Orion mızraklının bacaklarını kopardı sonrada kafasını deldi. Etrafına baktı, acı çeken cesetler. Vahşice öldürülmüştü hepsi hani kibarca öldürecekti. Bana ne oluyor. Gittikçe canavarlaşıyorum öldürmekten zevk mi alıyorum??

Ortaya bir vampir çıktı. Bu vampirin gözleri siyahtı ve bayadır vampirdi. 202 boyunda 98 kiloydu. Derisi kırmızıydı. Çok güçlü ve iriydi. Kocaman bir kılıcı vardı. Vampir “Güzel gösteri ben de sıkılıyordum hoş geldin” dedi. Orion “Demek sığır etiyle beslendin. Dergâhtaki eğitimimde bana çok sığır yiyen vampirlerin yarasalaştıkları ve gözlerini kayıp ettikleri söylendi” dedi. Vampir “seni öldürüp silahlarını alacağım hem sen çok güçlüsün vampirlerin azalması işime gelmez” dedi. Evet dedi Orion “Güçlüysem niye kaçmıyorsun?!”. “Çünkü çok zayıf düştün bu senin sonun olacak” dedi. Evet, Orion zayıf düşmüştü ve ölümü yakındı.

Üye
Üye

Shevarash yazmış:

Alıntı:
Benim gibi birisini tanıdınızmı?  

Demişsin başlıkta. Maalesef bir kaç tane tanıdım Very Happy

xD
Üye
Üye

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
Benim kendi sitem. Burasınıda yazmaya ilk mesajda devam ediyorum. Ciddiyetsiz gülünç bir yazı olduğundan imla yoktur.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri