| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
Beowulf 29.01.2008, 14:36 |
|
|
Filmi dün izledim, ve bence çok güzeldi. Filmin 3D animasyon olmasızaten başta artı puan, animasyon, modellemeler, efekler çok sağlamdı.Hikayesi çok iyi olmasada sürükleyici. Hepinize tavsiye ederim. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 160 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
.. 10.02.2008, 1:25 |
|
|
Ben bu filmin animasyon olduğunu gittiğimde öğrendim ve pişman oldum açıkçası çok saçmaydı ve basitçeydi benim görüşüm bu |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 39 |
|
|
|
... 10.02.2008, 3:20 |
|
|
filmle ilgili rahatsızlık duyduğum tek şey alt yazıların normal şekilde yapılmış olmasıydı gözlüklerle anlamak oldukça zordu ve göz yorucuydu filmden çıktığımda gözlerim pörtlemişti resmen  tam olarak buydu yani
ama onun dışında çok başarılı bulduğumu belirtmeliyim |
_________________ vızz vız vızzz!!...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
';..;' 10.02.2008, 22:10 |
|
|
Fantastik filme saçma demek saçma geldi bana :S Filmi tekrar izledimde; önceden hikayesi pek iyi değildi demiştim ama fikrimi değiştirdim hikayeside gayet güzel. Yıllardır birbirinin aynı olan (beni) artık bayan hikayelerden değil. "Ben içinde Orc'u Elf'i Dwarf'ı olmayan filme fantastik film demem." diyorsanız, ya da 3d zevkiniz yoksa izlemeyin. Benim şahsi görüşüm bu tarz filmlerin hepsinin 3d olmasından yana. |
_________________ kayıplara karıştı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 20 Nis 2008 |
| Mesajlar: 74 |
|
|
|
beowulf 20.04.2008, 19:30 |
|
|
Çok iyi film ben de beğendim |
_________________ One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all, and in the darkness bind them.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 31 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
:D 04.07.2008, 10:13 |
|
|
Aslında bu film hristyanların bilinen ilk efsanesiymiş.Ancak 3D olarak oldukça başarılı karakterler iyi denebilecek şekilde tasarlanmış.ama tabiki daha iyi filmler gördüm... |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 26 |
|
|
|
xD 01.08.2008, 0:40 |
|
|
son sahnesi, (ejderhayla savaş sahnesi) çok fantastik(!)  ve güzeldi. |
_________________ DRİZZT Daermon N'a'shezbaernon
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 37 |
| Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 17 |
|
|
|
... 05.08.2008, 0:28 |
|
|
Angelina görüntüsü yeter. 2-3dk da olsa bütün filmi güzelleştiren  çok güzeldi bence. keyifle izledim. Ejderhaya dönüşüm kısmı falan baya hoştu. insanların ten renklerini çok etkileyici yapmışlar |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 207 |
|
|
|
alınan alınsın... 05.08.2008, 2:31 |
|
|
bir emek ,para ve ortada bir eser var ama o emeklere yakışır bir son degil.netice anlamında son.ben hiç beğenmedim ki çöp tenekesi giymiş adamları bisiklet üstünde savasırken gorsem yuvarlak masa şovalyeleri niyetine izler zevk alırım.ama bundan hiç almadım.filme bol bol bilgisayar teknolojisi kullanılmış bir yapım oldugunu(narnia gibi)düşünerek gittim.bi baktım shrek'ten adamlar önümde.hele o kralın yardımcısı birazda kısa olsa shrek teki kral olcak.hani tum masal kahramanlarını sürdüren!hikayenin kotu oldugunu alemi cihan soyluyor!beğenenin zevkine bişiy diyemem(çokmu samimiyetsiz oldu?olsun)velhasıl yazıktır.bir shrek daha yapın daha iyi! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 79 |
|
|
|
.. 05.08.2008, 11:01 |
|
|
Kralın Ejderhayı öldürdüğü sahne çok iyiydi. Hikaye de eski sonuçta, bir efsane, bize biraz basit gelmesi normal ama zamanına göre iyi kurgulanmış. |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
... 05.08.2008, 13:41 |
|
|
Güzel bir animasyon olmuş, tıpkı gerçek gibi. Ben de sinemada izledim hatta ön gösterimine bile gittim. Kurgusu da çok güzeldi, soundtrackleri de. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
|
|
|
|
 |
|
|
|