Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
» AÇIK HAVA OYUNLARI
Yazar Mesaj
Misafir

Evet millet uzuneşşek başlığını okurken aklımdan bunlar geçti... Zıldır zımba, simit, kayış saklama, birdirbir ve daha niceleri... Hepside fiziksel zarar üstüne kurulmuş oyunlar ve benim çocukluğum bu ve benzeri oyunlarla geçti... Galiba insan hiçbir cezaya maruz kalmadan acı verdiği bu oyunlara bayılıyor...  Galiba bizler manyağız...
Misafir

Yerden yüksekte vardı ayrıca çimenlik alanda çember oluşturup dövüş kulübü kurardık döverdik birbirimizi ama hiçte arkadaşlığımız bozulmazdı  
Misafir

off o simit oyununda atılan dayağın haddi hesabı yoktu feci zevkliydi  Twisted Evil
Misafir

Şimdi de fantazya kostümlerde kılıçların keskinliğinde, öldürücülüğünden bajsediyoruz. Keskin olsa ne olacaksa. Sanırım biz sadistiz.
Misafir

Kızlarda etek açmaca oynarlardı  Very Happy  hatta tayt giyip geleni dışlarlardı (sürü psikolojisi gibi)
Misafir

Ben yakantopta milleti hep kafadan vurmaya çalışırdım Twisted Evil
Misafir

JollyRoger yazmış:
Kızlarda etek açmaca oynarlardı  Very Happy  hatta tayt giyip geleni dışlarlardı (sürü psikolojisi gibi)

My favourite!
Orta okulda başladılar, lisede bitti. Lise hazırlıktan sonra hiç oynayan görmedim.
Üye
Üye

Alıntı:

JollyRoger yazmış:
     Kızlarda etek açmaca oynarlardı    hatta tayt giyip geleni dışlarlardı (sürü psikolojisi gibi)    

My favourite!  
Orta okulda başladılar, lisede bitti. Lise hazırlıktan sonra hiç oynayan görmedim.

hayır işin acayip tarafı o oyunu hep kızlar oynardı yani kızlar diğer kızların eteklerini açmaya çalışırdı of düşündüm de amma saçmaymış ya eek

O zaman her oyun saçmadır. En saçması bile eğlenceliyse mantıklıdır.... Yani ona kalırsa 5 adam bi topu bi delikten geçirmeye çalışıyor vs. Eğlenceli ise güzeldir...
Misafir

Şöyle bir bakıyorumda biz kızlar sadistliği aşmış işi sapıklığa taşımışız Twisted Evil  
Misafir

En sevdiğimdir topu delikten gerçirmek
Misafir

Kayış saklamada ne indirirdik birbirimize kayışları.Şak şak acımazdık hiç.Nasılda kaçardık yiyecez kayışı diye.
Dahası biz bi kağıt makas taş oynardık ki amanın yani.Öyle kağıt oldu benimki makas kestim seni yok.Geçiriyorduk ele.Oyunun sonunda hepimizin eli kıpkırmızı, şişmiş vaziyette ve açıp kapatamaz durumda olurdu.
Misafir

Tyler Durden yazmış:

JollyRoger yazmış:

My favourite!

Nedense hiç şaşırmadım favorin olmasına Very Happy
Misafir

Okulumuzda yerden köşe kapmaca oynanabilecek kare şeklinde bir yükselti vardı. Biz oynarken erkekler bizi rahatsız ederse döverdik onları  Twisted Evil  Gidip hocaya şikayet ederlerdi, hoca da "benim güzel kızlarım yapmaz öyle şey derdi Razz

Bizim bir de Elm sokağı kabusu oynardık, filmi canlandırırdık falan. Bir arkadaş vardı, ağzıyla ses efeklerini süper yapardı....

Uzun eşeği de koridorda erkekli kızlı oynardık Very Happy Nedense bu oyunu en çok erkekler severdi...
Üye
Üye

Biz de bir sayı sıkıştırmaca oyunun vardı.. Sayıyı bulanı dövüyorduk. Tam bir heyecan fırtınası oluyordu. Düşünsenize:

1numaralı gençten kimse: Evet abi, 89 ile 80 arasında bir sayı söyle...

2 ngk: 84

1ngk: abi 89 ile 84 arasında bir sayı alabilir miyiz?

3ngk: 86

1ngk: canım abicim... 84 ile 86 arasında bir sayı.. A-aaa? zaten bi tane kalmış...

4nkg: ...?!!?

1ngk: Gömün!!!

gibi  

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> AÇIK HAVA OYUNLARI
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri