| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 307 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 849 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Kilgarvan bu konuda senin düşüncen nedir. 12.08.2008, 14:17 |
|
|
Biz oyun oynamak istiyoruz. |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 887 |
|
|
|
BEKLEYİN! 12.08.2008, 14:18 |
|
|
Sevgili dostlar,
Ekip şu an kalabalık bir yekun halinde HARRY POTTER RPG oyunu çeviriyor. Oyun hayli ilerlediği ve artık sonlarına eriştiği için ona katılmanız kâr etmez. Fakat yakında bir ORTA DÜNYA FRP başlatacağız ve işte o zaman kuyruğa mı girersiniz, kuyruğu mu dikersiniz, orasını bilemem. |
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 234 |
|
|
|
kilgar 12.08.2008, 20:39 |
|
|
ne güzel edebiyat parçaladın kilgar. tamamiyle aynı fikirdeyim |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 887 |
|
|
|
OYUN MEVZUUNDA DURUM ŞUDUR 12.08.2008, 21:46 |
|
|
Harry Potter Rpg oyunu tamamlandıktan sonra Çatlakkazan'ın kapısına kilidi vurup tüm oyun ekibini cümbür cemaat kendi forumumuza transfer edeceğiz ve Orta Dünya FRP ateşini harlayacağız. O vakit forum ne hale gelecek, düşünmek dahi istemiyorum. . Sevgili aylak bu konuda bizim için büyük bir şans oldu. Ekibini toplayıp forumun FRP bölümünün başına geçecek ve arz kürenin, bahr-i muhit-i kebirden sonra gördüğü göreceği en büyük şeye, Orta Dünya Frp Organizasyonuna Mühr-ü Süleyman'ı basacak. . Oyun, forumumuzun bir alt birimi olarak faaliyet gösterecek ama tasarımıyla da, işleyişiyle de özerk bir mahiyet arz edecek. Tasarımının, Harry Potter Rpgninkine, mezarında her gün kırk takla attıracağından kuşkunuz olmasın. |
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
|
|
|
pek 12.08.2008, 22:04 |
|
|
pek anlamadım ama iyi birşey dedin heralde. |
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 118 |
| Konum: VIORITH DWIMORDENE Kuyutorman Elfi-Kraliyet Ailesinden-340 yaşında |
|
|
ben de oynamak istiyorum 26.09.2008, 20:24 |
|
|
Çatlak Kazan da biraz dolaştım ama oyun bittiği için sanırım giriş yapamadım. Net te FRP üzerine bazı örnekleri okumustum. İnceledğim sayfada FRP' nin anlamını, oyun kurucunun rolunu bir de oyunu oynamak için gerekli malzemelerin neler olduğunu, bu malzemelerin ne anlama geldiğini anlatan bilgiler vardı. Ayrıca bir de oyundan kısa bir örnek veriyordu. . Netice oynamayı bilmiyorum. Ve PC de bu oyun tam olarak nasıl oynanır bilmiyorum. Yeni oyun başlamadan bu konuda bana biraz yardımcı olabilir misiniz? |
_________________ VIORITH DWIMORDENE
-Kraliyet Ailesinden-
-- K U Y U T O R M A N E L F İ --
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
umarım karışık olmamıştır :) 27.09.2008, 0:17 |
|
|
Vester , bizlerin yaptığı aslında bir nevi rol yapma oyunu.RP nin ve ya FRP ' nin anlamı da bu zaten. Genel anlamda sitelerde yazanlarla bizim oynadığımız frp ya da rp arasından çok büyük farklar var aslında.
Bizlerin malzemesi sadece hayal gücümüz.Hayal gücümüzün elverdiği ölçüde özgürüz hepimiz...Tabi ki bir kurgumuz var ama internetteki sitelerde anlatıldığı gibi belli kalıplara sığdırmıyoruz kendimizi. Kurgu'yu bozmayacak şekilde özgürüz açıkçası.Bu nedenle de bizlerin tek malzemesi hayal gücümüz.
Tek yapman gereken bir karakter yaratmak ve o karakterle bütünleşerek onu yazı yoluyla canlandırmak hepsi bu. |
_________________ ^^^^ Dae Lynn ^^^^
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 23 |
| Konum: Ortada |
|
|
... 27.09.2008, 0:40 |
|
|
Bende Frrp oynamak istiyorum fakat sanırım oyununuz bitti.Yenisi olacaktır herhalde öyle değil mi?Ayrıca bende daha önce hiç oynamadım, başlamak istiyorum. |
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
|
|
|
açıklama! 28.09.2008, 0:07 |
|
|
büyük bir aksilik olmazsa ekim ayı içerisinde orta dünya frp oyunumuz faaliyete geçecek. çok fazla acelemiz yok. zira harry potter rpg oyununda belirli bir zaman limiti koymuş ve o tarihte oyunu sonlandırmıştık. ama bu sefer böyle değil. oyun gittiği yere kadar gidecek. bu yüzden ilk 15 gün kadarlık bir süre boyunca frp öğrenmek isteyen arkadaşlara geniş çaplı bir bilgilendirme, eğitme ve oyuna hazırlama süreci işleyebiliriz. sanırım bu herkes için daha güzel olacak.
frp oyunu açıldığında, oyun yöneticilerinin ortaklaşa kullandığı bir msn adresi de açılacak ve bu adresi ekleyen üyelerimiz, birinci ağızdan ve çok daha geniş kapsamlı bir bilgilendirme alabilecekler. msn adresini de yakında site içerisinden duyurabiliriz.
oyuna katılmak için sıra, kura falan hiçbirşey gerekmiyor. isteyen herkes aynı şartlar altında oyuna katılacak. birçoğunuz bilmediğiniz için çekiniyor olabilirsiniz ama bu ruh halini üstünüzden atmak için bir-iki günün yettiğini göreceksiniz. bunun nedeni frp'nin çok kolay öğrenebilen bir şey olduğunu kavramanız olacak. diğer nedeni ise, sizin gibi sıfırdan başlayan pek çok kişi olduğunu görüp, yanlış yapma stresini üzerinizden atacaksınız. |
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |