Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» DİĞER YAZILARINIZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Günlük değişimler içinde kendimi ve çevremde gelişen olayları yada anlık piskolojimi anlatan kısa deneme vari düz yazılarımı burada sizinle paylaşmayı düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz. =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Bu gün senlerle dolu bir dünya kurdum yine kendime. her şeyi yeni baştan inşa ettim. Vazgeçmişliğime kapıldım ve seni düşündüm yine. Kimdin sen benim hayatımda. Hangi yarımdın… Yarımım…

Suskun bir deniz gibiydi sana anlatmak istediklerim. Bağırmak dalgalanmak istediğin en büyük günümdüm. Depremlerinde sarstın beni. Her şeyi yıktın. Oysa öyle sağlamdı ki benim temelim.

Gelişin doğum günümün habercisiydi. Yalnız kalmış bir yaşlının en güzel hediyesi belki. Ama gidişin…

Çelik parmaklıkların arkasında kalmış gibi bırakışın… Her şeyi her şeyi yanında götürüşün de… Sevgimi unutuşun…

Gelişin gibi olmalıydı gidişin. Pembe bir rüyadan uyandırmamalıydın beni. Mavi dünyamı karartmamalıydın. Yalanlarına hapsettiğin sevgimi öyle kenara atamamalıydın…
Üye
Üye

Ben yalnız ve sevgisiz büyüyen orta yaşlarda biriyim. Özlemim sevginin kucağında uyumak. Hiçbir zaman olmayan gerçek sevdalarda yüzmek... Gerçekleşmedi ve son verdiğim önemsiz hayatımdan önce bütün bunları okumanızı istedim.

Gidiyorum…

Derin bir mavi etrafım. Soğuk akışkan bir suyun çıplak vücuduma değdiğini biliyorum. Gözlerimi açtığımda sessizliğin içinde boğulduğumu görüyorum. Hayallerim gerçekleşiyor. Uzaklaşıyorum sessizce hepinizden. Yalanlarınızdan, çıkarlarınızdan sessiz pusularınızdan.. İsterik bir hastalık gibi yapışmanızdan… Yalan sevgilerinizden, sevişmelerinizden… Usandığım kalabalık kimsesizlikten. Yapa yalnız düşüyorum derine. Mutluyum. İnsanların yalanlarına yakarışlarına .

Meyilli bir sevdanın düşen son yaprağıydım derin denizlerin ortasında. Boğuluşuma sessiz kalan onca balık gibi etrafımdan uzaklaşmanızı izlemekten haz aldım hep. Savunma mekanizmalarınıza karşı gelip sizler gibi olmadım. Sakladım içimdeki kini hep yıllarca sustum. Meğer kendi yok oluşumu hazırlamışım.

Dediklerinizi duyar gibi oluyorum. Bir tek sen mi yalnızsın. Hayır. Hepimiz yalnızız aslında. Hepimiz benim. Yalan sevgilerin çarpıştığı, sinsi gözyaşlarıyla yalan sevgilerimizi sakladığımız. Ve hep aldattığımız aldatıldığımız kindar ve bencil yaratıklarız. Hep sakladığım duygularımı ortaya çıkartışınıza ağlıyorum. Gözyaşlarım denize karışıyor okyanusa. Bulutlanıyor gözlerim. Hissetmek istemiyorum. Ama öğretilerimi kırdığınızı görerek yaşamaya alışmaya çalışıyorum. Sessiz sedasız susuşlarım çığlıklara dönüyor. Sizin gibi oluyorum. Yıllarca soyutladığım ve içimde yaşattığım yeni doğmuş bebeği canlandırıyorum. Lanet bir yaratık oluyorum. İnsan oluyorum sizin gibi.

Dayanışlarım yarım kalıyor. Sessizce çekip gitmeye kalkıyorum. Karşı koyuyor içimdeki siz. Ve sonunda gözlerimi kapayacağım bir yer buluyorum. Ve dar bir yoldan süzülüp, yalnızlığımı ve öldürdüğüm bebeğimi de alıp hepinizden uzaklaşıyorum. Ve hissediyorum etrafım soğuk bir mavi ile çevrili. Kesiklerimden kanlar karışıyor maviye ve yayılıyor yavaş yavaş içimdeki yaşam denize. Bedenimi koparışım sizden ruhuma keskin bir haz tadı veriyor. Kurtuluyorum. Uzaklaştığımı bilmek gözlerimi açamayışımın sebebi olsa gerek diye geçiriyorum aklımdan. Ve bir boşluk hissediyorum. Kendiliğinden süzülen bir tüy gibi dibe çöküyorum. Artık düşünebileceğime inanmıyorum.

Vücudumdaki halsizliği hissediyorum kanım karışıyor denize iyice içimden kayıp aktığını biliyorum. Ve son bir yağmur damlası akıyor kapalı gözlerimden. Açmaya çalışıyorum son bir bakış için bütün bu kirliliğe… Yapamıyorum ve son bir nefes sarf ediyorum. Boşalan kanım ve nefesimin suya karıştığını biliyorum. Bense…

Hoşça kal zavallı dünya seni seninle yalnız bırakıyorum
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DİĞER YAZILARINIZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri