Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Misafir

JollyRoger yazmış:
En uyuz olduğum şeylerden biri de büyülü kılıçlardır ya dövüşürken kıvılcım saçarlar (sanki kahraman değil kaynakçı )  ya da mertçe dövüşmeyi bırakıp güç dalgası göndererek hikayede eror verirler.
Misafir

Saofka Kiok yazmış:

Yakin_Dogulu yazmış:
Tamam savaşın amacı bir yere müdafa etmek veyahut bir bölgeyi işgal etmektir fakat savaşta her yol mübahdır diye bir yöntem izlenmeye kalkılırsa felaketler birbirini izler. Savaş kuralları içinde kalmalıdır...

( Bence )Savaşta ya da kavgada kesinlikle kural yoktur. Ki tarihi de acımasız olanlar yazmıştır. Kurallara uymayanlar...

Saofka'ya sonuna kadar katılıyorum. Gerçek bir savaş alanında onur ancak sırtta bir yüktür... Örneğin Cengizhan bir savaş esnasında eğer teslim olurlarsa hiç kan dökmeyeceğini vaad etmiş ama şehirdeki herkesi boğdurmuş... Hatta adam o kadar başarılıki genetikçilerin bir araştırmasına göre şu an dünyada 16 milyon Cengizhan torunu varmış...
Üye
Üye

ronin47 yazmış:

Saofka Kiok yazmış:

Yakin_Dogulu yazmış:
Tamam savaşın amacı bir yere müdafa etmek veyahut bir bölgeyi işgal etmektir fakat savaşta her yol mübahdır diye bir yöntem izlenmeye kalkılırsa felaketler birbirini izler. Savaş kuralları içinde kalmalıdır...

( Bence )Savaşta ya da kavgada kesinlikle kural yoktur. Ki tarihi de acımasız olanlar yazmıştır. Kurallara uymayanlar...

Saofka'ya sonuna kadar katılıyorum. Gerçek bir savaş alanında onur ancak sırtta bir yüktür... Örneğin Cengizhan bir savaş esnasında eğer teslim olurlarsa hiç kan dökmeyeceğini vaad etmiş ama şehirdeki herkesi boğdurmuş... Hatta adam o kadar başarılıki genetikçilerin bir araştırmasına göre şu an dünyada 16 milyon Cengizhan torunu varmış...

Arkadaşlar siz gitmeden önce eğer savaş alanına namınız gidiyorsa büyük bir savaşçısınız demektir. Eğer namınız savaş alanında nefretle anılıyorsa orada işiniz zordur... Mesela Cengizhan bir daha asla savaşmadan bir kale ele geçirememiştir.

Yakin_Dogulu yazmış:

ronin47 yazmış:

Saofka Kiok yazmış:

Yakin_Dogulu yazmış:

Arkadaşlar siz gitmeden önce eğer savaş alanına namınız gidiyorsa büyük bir savaşçısınız demektir. Eğer namınız savaş alanında nefretle anılıyorsa orada işiniz zordur... Mesela Cengizhan bir daha asla savaşmadan bir kale ele geçirememiştir.

Ama sonuç olarak ne görüyoruz: Hepsini ele geçirmiştir.
Misafir

Kesinlikle maalesef gerçek savaşlar kitaplardaki gibi olmuyor... Bakınız Cengizhan, Pearl Harbor, Irak, Bosna-Hersek vs.....
Misafir

Saofka Kiok yazmış:

Meloik yazmış:
bence her zaman kılıç tabi ki

İlk defa senden ayrı düşünüyorum Meloik.. Wink Her zaman kılıç, çok yanlış bir seçim. Very Happy Gel seni de kadim büyü sanatıyla tanıştıralım..

Very Happy büyü ile kılıç arasında ben hep kılıç seçerim, büyü bana çok sıcak gelmiyor sanki bir köşede oturup tehlikeden uzakta tozlarla sanal savaş yapmak gibi bir nevi bilgisayar oyunu gibi:D kılıçla herşeyin içinde oluyorsun en azından bana öyle geliyor:)
ayrıca; EST SOLARUS OTH MITHAS Very Happy
Misafir

Meloik yazmış:

Saofka Kiok yazmış:

Meloik yazmış:

İlk defa senden ayrı düşünüyorum Meloik.. Wink Her zaman kılıç, çok yanlış bir seçim. Very Happy Gel seni de kadim büyü sanatıyla tanıştıralım..

Very Happy büyü ile kılıç arasında ben hep kılıç seçerim, büyü bana çok sıcak gelmiyor sanki bir köşede oturup tehlikeden uzakta tozlarla sanal savaş yapmak gibi bir nevi bilgisayar oyunu gibi:D kılıçla herşeyin içinde oluyorsun en azından bana öyle geliyor:)

Nasıl biliyorsan öyle olsun...

Sadece tek bir şeye takılıyorum; '' EST SOLARUS OTH MITHAS ( Onurum yaşamımdır! ) '' sözünü söylemek için kılıç kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Sizde iyice büyücüleri şerefsiz yaptınız.
Misafir

Saofka Kiok yazmış:

Meloik yazmış:

Saofka Kiok yazmış:

Meloik yazmış:

Nasıl biliyorsan öyle olsun...

Sadece tek bir şeye takılıyorum; '' EST SOLARUS OTH MITHAS ( Onurum yaşamımdır! ) '' sözünü söylemek için kılıç kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Sizde iyice büyücüleri şerefsiz yaptınız.

Smile
Sanırım anlatamadım benim o sözü yani bir şövalye andını deme nedenim şövalyelerden ne kadar etkilenmiş olduğumu vurgulamaktıWink
Büyücülere şerefsiz demem asla Magius Huma ile birlikte savaşmadı mı hem;) Lance dışındaki dünyalarda da bir sürü onurlu büyücü örneği var zaten, sakın öyle yanlış anlama:)
Üye
Üye

şiddetin her türlüsüne karşıyız
bu yüzden daha az kanlı bir fantastik edebiyat düşlemişimdir hep
şimdi siz bana git çocuk masalı oku diyeceksiniz ama
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

bende özel yapım bıçaklar tercih ederim daha bi samimi oluyo  

dur şimdi kıyafetin neler zırh ister misin ? istersen nasıl istersin ? seçtiğin silahlar ile stilinide göster bize  Cool    elinde bıçak köylü çocuğu görürsek pekte savaşçı demeyiz  Very Happy
Üye
Üye

köylü çocuğuyum napalım Very Happy hem gittiğimiz yere göre değişir Smile özel yapim bıçak bunlar öyle ekmek doğrananlardan değil tabi benim tercihim meyve bıçağı  

Tarif et kabzasından ucuna kadar bak ilk sayfada ronin nasılda giyinmiş defile gibi bu konu  
Üye
Üye

valla öyle  Smile  ben mümünse savaştan uzak durayım vampir kurtadam vb daha bir cezbediyor Smile anita blake okuyucusu olduğum çok mu belli  Very Happy

JollyRoger yazmış:
Tarif et kabzasından ucuna kadar bak ilk sayfada ronin nasılda giyinmiş defile gibi bu konu  

Evet millet haybeye mi yazdık o kadar ayrıntı istiyoruz...
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri