Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Misafir

Düşünün ki bir roman kahramanısınız sırtınızı neye yaslamak istersiniz? Kadim sırlarla sarmalanarak saklanmış mistik bilgiye mi; yoksa yüzyıllardır paslanmayan, kanla yıkanmış, insanoğlunun en gaddar dostlarından olan, keskin demir parçasına mı?

Açıkçası bende biraz cüce ruhu var; eline alacakasın baltayı ve tüm sayfaları ala boyayacaksın...
Misafir

Al benden de o kadar! Eli kılıçlı dişi bir savaşçı olma fikri beni her zaman cezbetmiştir zaten. Twisted Evil
Misafir

Kesinlikle büyüyüde yabana atmamak lazım, ama soğuk çeliğin parıltısının yerinide  hiçbir şey alamaz
Misafir

ne zamanki bir kötülük, adaletsizlik ve özellikle undead peydah olur "its hammer time!" derim ben =)
balyozuma güvenim sonsuzdur =)
Misafir

En kadim sanatlardandır büyü ama savaş sanatı da en az onun kadar kadimdir. Dahası insan nasıl sevdiğine dokunmak isterse, kızdığını da şöyle bir okşamak ister. Twisted Evil  Uzaktan bir, iki büyülü sözle düşmanımı yere devirmek beni tatmin etmez. Savaşmam lazım, uğraşmam gerek. O dan ben de ter içinde kalmalıyız dövüşmekten. Her şeyin bir adabı var.
Misafir

Evet sonuna kadar katılıyorum. Düşmanının gözlerinin içine bakmak, ondaki hırsı ve nefreti kendine kanalize etmek, onun kanının rengini, nefesinin kokusunu, ruhundaki ateşi farketmek gibisi var mı? Zaten barut icat oldu mertlik bozuldu...
Misafir

Bence azıcık yavaştan gidelim yoksa millet bizi komple psikopat sanacak.
Öte yandan; herkes bizi kızdırmamak gerektiğini de anlamıştır. Twisted Evil
Misafir

Katılıyorum galiba biraz uçtuk gerçi ben katana-wakizashi setinin hayaleri mi süslediğini inkar edemeyeceğim lakin  kullanmak için o kadarda hevesli değilim. Frank Castle(Punisher) gibi yere çöp attı diye milleti doğramam. Ama tükürürse bilemem...
Misafir

Ben de nerde kızlara laf atan bir herif görsem kafasını kıracağım geliyor. Şeytan diyor al kasaturayı...öhöm neyse.
Psikopatlık başka şey canım. Biz psikopat değiliz ki.
Üye
Üye

Buyuden pek haz etmiyorum açıkçası kılıç daha bi guzel hem ben oblivionda hep nord seçerim barbar olurum kılıçlada değil balyozla dalarim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Misafir

Öyle balta, balyoz sevmem ben. İşlenmiş zarif kılıçlar ilgimi çekmiştir hep. Öldürmenin de zarafeti oluyor demek ki.
Misafir

Makus Talih yazmış:
Buyuden pek haz etmiyorum açıkçası kılıç daha bi guzel hem ben oblivionda hep nord seçerim barbar olurum kılıçlada değil balyozla dalarim.

bende nord crusader =) ve sadece çift el balyoz kullanırım

nefertiti
yazmış:

Öyle balta, balyoz sevmem ben. İşlenmiş zarif kılıçlar ilgimi çekmiştir hep. Öldürmenin de zarafeti oluyor demek ki.

herkesin kendine göre bi zerafet anlayışı vardır nefertiti =) bazıları kesip biçmek yerine kırmayı ve ezmeyi sever =)
Üye
Üye

İyi ama baltalar  da işlemeli  olabilir wulfgarin baltasi geri bile gelebiliyor bu işlemeler sayesinde,tabi taşımasını bilmek gerek çünkü zarefeti veren taşımasını bilmek yoksa ha anduril taşimiş ha zopa!
Misafir

İnce, uzun kılıçlar baltalardan hep daha kibar gelir bana.
Üye
Üye

The_Silver_Hand yazmış:

Makus Talih yazmış:

bende nord crusader =) ve sadece çift el balyoz kullanırım

nefertiti
yazmış:

herkesin kendine göre bi zerafet anlayışı vardır nefertiti =) bazıları kesip biçmek yerine kırmayı ve ezmeyi sever =)

balyozu vurdumu 4 metre uçan adamın zerafetini gören bir arkadaş
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri