| |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
Büyü mü Kılıç mı? 28.12.2007, 18:16 |
|
|
Düşünün ki bir roman kahramanısınız sırtınızı neye yaslamak istersiniz? Kadim sırlarla sarmalanarak saklanmış mistik bilgiye mi; yoksa yüzyıllardır paslanmayan, kanla yıkanmış, insanoğlunun en gaddar dostlarından olan, keskin demir parçasına mı?
Açıkçası bende biraz cüce ruhu var; eline alacakasın baltayı ve tüm sayfaları ala boyayacaksın... |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 28.12.2007, 18:28 |
|
|
ne zamanki bir kötülük, adaletsizlik ve özellikle undead peydah olur "its hammer time!" derim ben =)
balyozuma güvenim sonsuzdur =) |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Tabii canım 28.12.2007, 18:29 |
|
|
En kadim sanatlardandır büyü ama savaş sanatı da en az onun kadar kadimdir. Dahası insan nasıl sevdiğine dokunmak isterse, kızdığını da şöyle bir okşamak ister.  Uzaktan bir, iki büyülü sözle düşmanımı yere devirmek beni tatmin etmez. Savaşmam lazım, uğraşmam gerek. O dan ben de ter içinde kalmalıyız dövüşmekten. Her şeyin bir adabı var. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
... 28.12.2007, 18:35 |
|
|
Evet sonuna kadar katılıyorum. Düşmanının gözlerinin içine bakmak, ondaki hırsı ve nefreti kendine kanalize etmek, onun kanının rengini, nefesinin kokusunu, ruhundaki ateşi farketmek gibisi var mı? Zaten barut icat oldu mertlik bozuldu... |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Hmm 28.12.2007, 18:38 |
|
|
Bence azıcık yavaştan gidelim yoksa millet bizi komple psikopat sanacak.
Öte yandan; herkes bizi kızdırmamak gerektiğini de anlamıştır.  |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Al işte 28.12.2007, 18:47 |
|
|
Ben de nerde kızlara laf atan bir herif görsem kafasını kıracağım geliyor. Şeytan diyor al kasaturayı...öhöm neyse.
Psikopatlık başka şey canım. Biz psikopat değiliz ki.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Arl 2007 |
| Mesajlar: 33 |
| Konum: 28:58 E 41:01 N |
|
|
Balta,balyoz,topuz 28.12.2007, 19:21 |
|
|
Buyuden pek haz etmiyorum açıkçası kılıç daha bi guzel hem ben oblivionda hep nord seçerim barbar olurum kılıçlada değil balyozla dalarim. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Balyoz? 28.12.2007, 19:25 |
|
|
Öyle balta, balyoz sevmem ben. İşlenmiş zarif kılıçlar ilgimi çekmiştir hep. Öldürmenin de zarafeti oluyor demek ki. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: Balta,balyoz,topuz 28.12.2007, 19:35 |
|
|
| Makus Talih yazmış: | | Buyuden pek haz etmiyorum açıkçası kılıç daha bi guzel hem ben oblivionda hep nord seçerim barbar olurum kılıçlada değil balyozla dalarim. |
bende nord crusader =) ve sadece çift el balyoz kullanırım
nefertiti
yazmış: |
Öyle balta, balyoz sevmem ben. İşlenmiş zarif kılıçlar ilgimi çekmiştir hep. Öldürmenin de zarafeti oluyor demek ki.
|
herkesin kendine göre bi zerafet anlayışı vardır nefertiti =) bazıları kesip biçmek yerine kırmayı ve ezmeyi sever =) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Arl 2007 |
| Mesajlar: 33 |
| Konum: 28:58 E 41:01 N |
|
|
zarafet? 28.12.2007, 19:38 |
|
|
İyi ama baltalar da işlemeli olabilir wulfgarin baltasi geri bile gelebiliyor bu işlemeler sayesinde,tabi taşımasını bilmek gerek çünkü zarefeti veren taşımasını bilmek yoksa ha anduril taşimiş ha zopa! |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Bilmem 28.12.2007, 19:40 |
|
|
İnce, uzun kılıçlar baltalardan hep daha kibar gelir bana. |