Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
» MİTOLOJİ VE MASALLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Öykün hoşuma gitti diye dedim aslında. Diğerlerini de okuyacağım diye reklam yaptım yani. wink

Ejderha: " Öğle Yemeği için "
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

ben bir sey duymustum insan beynin %12 kullana bilse bir binayı elle dokunmadan ortadan ayıra bilirmiş

Üye

Bilmem duydunuz mu çinde Shaolin tapınklarını hani meditasyon yapıp Chi'lerini kontrol ediyorlar.Chi'de her insan bulunan enerji olduğunu duydum normal insanlarda bu enerji varmış ama kulanmasını bilmiyormuş!... chakra'larda insan vücudundaki energi gölleriymiş bu gölleri açasak enerji vücudumuzd istediği gibi hareket edermiş ve bu sayede enerjiyi dışarı vurabilirmişiz

Denemek lazım Shaolin Tapınaklarına hurrraaaaaaaaaaaa Embarassed  

Üye

arkadaşlar ben size bir şey söyleyeceğim.ben büyücümüyüm ki bilmiyorum.ben de söyle bir davranış var.karşımda duran bir insanın neresine biraz dikkatli ve yogunlaşmış şekilde baksam karşımdakinin orası ağrımaya başlıyor.devam edersem morarmalar oluşuyor.ben şimdi büyücü müyüm????
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> MİTOLOJİ VE MASALLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri