| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 208 |
| Konum: Kuyutorman--Yaş:410--Erkek-- |
|
|
Re: merak ediyor musunuz?????? 09.09.2008, 18:24 |
|
|
|
_________________ Yeşil Muhafız Alayı Generali
- Erilen -
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 28 |
| Konum: EN SON SENFONİNİN TAM ORTASI |
|
|
............................ 09.09.2008, 23:34 |
|
|
|
_________________ benim büyülerim mızrak gibidir. çok uzağa atarsanız,güçleri azalır ve onun bir kalkan darbesiyle işe yaramaz hale gelir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 151 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
hop hop... 10.09.2008, 9:20 |
|
|
Millet noluyoruz... Birbirinizle polemiğe girmeyin lütfen, hemide benim adımı kullanarak... Tamam reklamın iyisi kötüsü olmaz ama benim reklama ihtiyacım yok, ben zaten süperim!... Zuhaha bi de ne öyle arkadaş markadaş ayakları, kendinize gelin canım aaa, beni sokmayın böyle mevzulara.. Taita kızım ne fotosu ne videosu kendimi Sevda Demirel gibi hissettim, ben burada sadece Helioss'um He-Li-Oss hemide iki "s" ile yaaa, güneş tarınızım ben sizin durun bakiim, delidir ne yapsa yeridir ama ama... yani!
Reca ediyorum küsmeyin, alınmayın, kırılmayın... Ama söylediklerimi dikkate alın! Sizi kucaklıyor, hürmetlerimi sunuyorum efendim...
(pöh ne zor iş kibarlık falan bana göre değil, duman okursan verdiğim sözü tutamıyorum üzgünüm, yaşasın özgürlük: Heyttt ulenn edebsizce konuşturmayın bani!!!) |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: ............................ 10.09.2008, 9:32 |
|
|
... |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
................................. 10.09.2008, 16:57 |
|
|
|
_________________ benim büyülerim mızrak gibidir. çok uzağa atarsanız,güçleri azalır ve onun bir kalkan darbesiyle işe yaramaz hale gelir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
................................. 10.09.2008, 17:27 |
|
|
çok haklısın acemi oğlan böyle güzel bir edebiyat sitesinde böyle şeylerin olması hiç hoş değil bende sana kaba davrandıysam çok özür diliyorum daha öncede söylediğim gibi bu şakayı bitiriyorum iki dostun bir sitede karşılaşıp bir şakanın bu hale gelmesi çok üzücü herkese saygılar |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
özür dilemesi gereken benim 10.09.2008, 19:41 |
|
|
özür dilerim taita, ve diğerleri... İnsan hatasını anlamalı ve gerektiğinde af dilemeyi bilmeli ve ciddi anlamda, en samimi duygularımla ben sizden özür dilerim! Çekilmez olduğumun farkındayım, burası ayrı bir dünya; bırakın hep birlikte lanet hayatımdan kaçayım, sen hep iyi oldun taita ve iyiki burdasın... tekrar özür dilerim!!! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: ................................. 10.09.2008, 19:44 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Yaw neler oluyor burada 11.09.2008, 20:30 |
|
|
Bizim acı biber helioss kimi kızdırmış bakalım  genelde bunu hep yaptığı için bu sefer kim kızmış bakalım  |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
....... 11.09.2008, 23:54 |
|
|
olan şu : Bütün gece uğuldayarak esen site dünyayı değiştirecek izleri de beraberinde getirdi  |
_________________ Yeşil Muhafız Alayı Generali
- Erilen -
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |