| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 08 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 28 |
| Konum: EN SON SENFONİNİN TAM ORTASI |
|
|
siteden atılmak istemiyorum ilk günden 08.09.2008, 23:22 |
|
|
tamam artık çirkinleşmek istemiyorum sizi tanıyorum artık kesinlikle eminim ama bunu soranda sizdiniz efendim daha edebi konuşmalarda görüşmek üzre hoşçakalın esen kalın |
_________________ benim büyülerim mızrak gibidir. çok uzağa atarsanız,güçleri azalır ve onun bir kalkan darbesiyle işe yaramaz hale gelir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 151 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
aman estağfirullah... 08.09.2008, 23:27 |
|
|
çirkinleşmek demeyelim efendim, sizin gibi güzel insanlara ihtiyacımız var sitemizde; edebsizleşmeden edebi konuşmalar dileğiyle... |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Gülümsemek isteyenler buyursun. 19.09.2008, 12:52 |
|
|
Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca
"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.
Arabanın önünde bir eşek yatıyordu.  |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 01 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 15 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Mutlak Deger Berke 23.10.2008, 19:40 |
|
|
Böyle selam çakıp gitmek olmaz, 1-2 güzel fıkra ekle bizde neşemizi bulalım  hadi... |
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 289 |
| Konum: hadımköy |
|
|
çok samimisiniz 14.11.2008, 1:19 |
|
|
vayy be biliyordum buranın samimi olduğunu.
Kreş havasında kaldı yaş kaç
Kimse yalandan güzel olmuş filan demedi. Benide böyle eleştirin hiç alınmam çok yüzsüzümdür. |
_________________ MKRyi en baştan kazandığım yeni tecrübelerle yazıyorum. Karakter tanıtımını okuyun. (uz lütfen) Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
to taita 14.11.2008, 1:24 |
|
|
taita kimsenin bannlanmasını istemem  kendine dikkat et. Başka biryer olsa hiç uyarılmadan bannlanmıştın. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 95 |
|
|
|
Atatürk' ün sevdiği fıkralardan biri.. 18.11.2008, 0:15 |
|
|
Atatürk'ün En sevdiği fıkralardandır. Arada kendi anlatır, arada başkalarına da anlattırır, hep gülermiş. (F. R. ATAY)
Yeşilaycı bir profesör bir konferans veriyor. Bir ara dinleyicilere sormuş:"Bir eşeğin önüne iki kova koysanız. Biri su dolu, biri rakı.Hangisini içer?"
Cevabı kendi veriyor: "Tabii suyu."
Gene bitirmiyor soruyor: "Neden?"
Arkadan bir bekri söz alıyor. Yüksek sesle cevaplıyor."Eşekliğinden."
Atatürk bu cevaba bayılıyor. Gülüyor, gülüyor.
Bir akşam Orman çiftliğinde yanında erkanı, açık havada oturuyorlar. Rakılarını yudumluyorlar. Biraz ilerde 15-16 yaşlarında bir çiftçi çocuk çalışıyor. Atatürk el edip, çağırıyor. Soruyor:"Söyle çocuk: Bir eşeğin önüne iki kova koysan. Biri rakı dolu, biri su. Hangisini içer?"Anadolu tosunu yutkunuyor. Bakıyor. Gazi Paşa Hazretlerinin ve yanındaki muhterem zevatın önünde rakı kadehleri. Devletin en büyükleri...Esas vaziyetine geçiyor:"Rakıyı kumandanım!"Atatürk kahkahayı basıyor. Herkes şaşkın. Ata onlara dönüyor.
Muzip:"Aman beyler! Neden diye sormayın!" |
|
 |
|
Üye
|
|
bU güzeldi 18.11.2008, 9:53 |
|
|
safir güzel bir alıntı, teşk.  ellerine saglık, |
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 195 |
| Konum: İmladris |
|
|
Hoş 18.11.2008, 14:28 |
|
|
safir güzel bir alıntı,ben de te$ekkür ederim..Atamızın neden sevdiği çok belli değil mi?
Cidden çok komik
Sağlıcakla Kalın.. |
_________________ - Elorthëm Acilleth -
Ayrıkvadi Elflerinin Efendisi
«Aiya Eärendil Elenion Ancalima!»
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 54 |
| Konum: Abyss |
|
|
Neyzen'e saygı... 18.11.2008, 17:59 |
|
|
Dilenci deme canımı ye...O kişi dilenci değil Neyzen Tevfik'dir.Saygı duyulası bir insandır.
Madem öyle bende Neyzen'den bir şeyler yazayım;
Bir gün sosyete çevreler tarafından tanınmış bir hatun kişi Neyzen'e;
Aşk olsun Tevfik efendi.Benim hakkımda aşifte gibi laflar etmişsiniz...
Der ve Neyzen hemen yapıştırır cevabı;
Hanım hanım...Sen beni tanıyamamışsın.Ben herkesin bildiği şeyleri söylemem... |
_________________ Azb-ı almadır azabın bana, iblise cennettir cemalin bana.
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: Neyzen'e saygı... 18.11.2008, 18:46 |
|
|
| Londrakan yazmış: | Dilenci deme canımı ye...O kişi dilenci değil Neyzen Tevfik'dir.Saygı duyulası bir insandır.
|
Yinemi fatih zira burada bir saçmalık var gibi geldi bana. Dilenci nerede hani yazmıyor öyle birşeyler??? |
_________________ MKRyi en baştan kazandığım yeni tecrübelerle yazıyorum. Karakter tanıtımını okuyun. (uz lütfen) Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 887 |
|
|
|
BU ROMALILAR 18.11.2008, 20:25 |
|
|
Bu Romalılar kafayı yemiş! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: ALIN SİZE FANTASTİK FIKRA... 18.11.2008, 21:32 |
|
|
| helioss yazmış: | Adamın biri bir otele gider: "Boş odanız var mı" diye sorar, otelci: "Var ama sakın ışığı yakma"der. Adam: "tamam "der. içeri girer kapıyı kapatır ışığı açar. Kapı çalınır, adam ışığı kapatır kapıyı açar... Otelci "şuradaki büyük sandığı görüyor musun, sakın o sandığı açma" der. Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar; bir bakar küçük sandık... Kapı çalınır, adam büyük sandığı kapatır, ışığı kapatır, kapıyı açar... Otelci "büyük sandığın içinde küçük bir sandık var, sakın o sandığı açma" der... Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar,küçük sandığı açar bir bakar bir merdiven... Tekrar kapı çalınır. Adam küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar... Otelvi éküçük sandığın içinde bir merdiven var sakın o merdivenden inme der"... Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar,küçük sandığı açar, merdivenden iner bir bakar uzun bir koridor... Tekrar kapı çalınır.. Adam merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar...Otelci " merdivenin sonunda uzun bir koridor var, sakın o koridordan geçme "der.. Adam tamam işareti verir, kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar, küçük sandığı açar, merdivenden iner, koridordan geçer bir bakar demir bir kapı... Tekrar kapı çalınır... Adam koridordan geçer, merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar ışığı kapar, kapıyı açar.. Otelci:" koridorun sonunda demir bir kapı var, içinde bir mumya var sakın o mumyaya bakıp -senin adın ne- deme" der. Adam tamam işaretini verir. Kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar, küçük sandığı açar, merdivenden iner, koridordan geçer, demir kapıyı açar, mumyayla göz göze gelir... Salakça bir fadeyle: "Senin adın neeeee?" mumya kollarını kaldırır adamı kovalamaya başlar, adam çok heyecanlı kaçma pozisyonunu alır... Demir kapıyı kapar, koridordan geçer, merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar, kapıyı kapar, trene biner evine gelir -oh be!- der bi bakar mumya karşısında; onu duvara sıkıştırır, gözlerine bakar aynı salak ifadeyle: BENİM ADIMI BOŞ VER, SENİN ADIN NE? der, fıkra da biter...
Hehe kekler sonuna kadar okudunuz değil mi?, Ama yazması anlatmasından zormuş söylemeliyim...  |
yok yaa komikti okuduğuma pişman değilim.
Romalımı üff herkes kekliyor beni sanki? Ne romalısı? Siz nereyi okuyorsunuz dilenci romalı filan? |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: Neyzen'e saygı... 18.11.2008, 23:25 |
|
|
| yuno44907 yazmış: | | Londrakan yazmış: | Dilenci deme canımı ye...O kişi dilenci değil Neyzen Tevfik'dir.Saygı duyulası bir insandır.
|
Yinemi fatih zira burada bir saçmalık var gibi geldi bana. Dilenci nerede hani yazmıyor öyle birşeyler??? |
noluyo lan? ne fatihi? saçmalık ve ben ne alaka? |
|
|
|
|
 |
|
|
|