Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bir gün akıl hastanesindeki doktorlar ;

-Biz bunlar deli mi akıllı olduğunu anlamamız lazım...
-Peki bir fikrim var demiş...

Ve delilerin kaldıkları yerin duvarına bir otobüs çizmişler...

Bütün deliler otobüse koşmuş bir deli arkada oturmuş bekliyormuş

Doktorlardan biri sormuş

-Sen neden duruyosun demiş ?

Deli:
-Bu otobüs doldu ben diğerini bekliyorum...

-SON-THE END-

Nasıldı yorumunuzu bekliyorum!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

eek  eek  eek   bana biraz sığ kalmış gibi geldi.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

sayın lBerkeI  ben bu fıkrandan bişi anlamadım.
Shocked  Shocked  Shocked

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

yahu ben yazmıyomki ztn fıkrayı roll  roll  canım  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Moderatör

kreş havasındaydı eline sağlık. yaş kaç?

en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
Üye
Üye

de...
bunu buraya yazman iyi medeni cesaretti.

bende yazsammı dedi.yalnız bu yorumumdan sonra ben batırırsam bu daha büyük medeni cesaret olarak algılanabilir.bu benim eskiden bildiğim bir fıkra değil.yeni dün 6 pas programında sevdiğim bir trabzonlu yorumcu abimiz anlattı.

trabzonda,yol üstünde kamyonette su dolu varillereden canlı balık satan balıkçıya
70 yaşında bir teyze yaklaşır ve;
-tazemi balıkların evladım? diye sorar.
şaşıran balıkçı;
-yahu görmüyormusun teyze?canlıdır!!! diye cevap verir,
teyzede;
-Ona bakarsan evladım bende canlıyım!der.

Wink
Üye
Üye

Hyde Park'ta Fıkra günleri Very Happy
Çok güldüm, Gülerken bi hallere büründüm,
30 dakika sonra kendime geldim, ve daha neler oldu neler;))
Gülümsettiğiniz için Teşekkürler.

Üye
Üye

İçimde kalmasın.  Smile

AKIL

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri doktara sorar: "Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?"
   Doktor:
   "Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç şey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan ve bir kova. Sonra da kişiye nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz.?
    Adam:
   "Ooo! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova, kaşık ve fincandan büyük."
    "Hayır, der doktor, normal bir insan küvetin tıpasını çeker."

Ben bu topluluğa yni katılmama rağmen hiç böyle bir saçmalık beklemezdim hadi komik olsa neyse ama Razz

Üye

Ah taita gelir gelmez, hissediriyorsun canım tanıdık bir şeyler seziyorum sen de... Cool

Üye

Adamın biri bir otele gider: "Boş odanız var mı" diye sorar, otelci: "Var ama sakın ışığı yakma"der. Adam: "tamam "der. içeri girer kapıyı kapatır ışığı açar. Kapı çalınır, adam ışığı kapatır kapıyı açar... Otelci "şuradaki büyük sandığı görüyor musun, sakın o sandığı açma" der. Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar; bir bakar küçük sandık... Kapı çalınır, adam büyük sandığı kapatır, ışığı kapatır, kapıyı açar... Otelci "büyük sandığın içinde küçük bir sandık var, sakın o sandığı açma" der... Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar,küçük sandığı açar bir bakar bir merdiven... Tekrar kapı çalınır. Adam küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar... Otelvi éküçük sandığın içinde bir merdiven var sakın o merdivenden inme der"... Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar,küçük sandığı açar, merdivenden iner bir bakar uzun bir koridor... Tekrar kapı çalınır.. Adam merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar...Otelci " merdivenin sonunda uzun bir koridor var, sakın o koridordan geçme "der.. Adam tamam işareti verir, kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar, küçük sandığı açar, merdivenden iner, koridordan geçer bir bakar demir bir kapı... Tekrar kapı çalınır... Adam koridordan geçer, merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar ışığı kapar, kapıyı açar.. Otelci:" koridorun sonunda demir bir kapı var, içinde bir mumya var sakın o mumyaya bakıp -senin adın ne- deme" der. Adam tamam işaretini verir. Kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar, küçük sandığı açar, merdivenden iner, koridordan geçer, demir kapıyı açar, mumyayla göz göze gelir... Salakça bir fadeyle: "Senin adın neeeee?" mumya kollarını kaldırır adamı kovalamaya başlar, adam çok heyecanlı kaçma pozisyonunu alır... Demir kapıyı kapar, koridordan geçer, merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar, kapıyı kapar, trene biner evine gelir -oh be!- der bi bakar mumya karşısında; onu duvara sıkıştırır, gözlerine bakar aynı salak ifadeyle: BENİM ADIMI BOŞ VER, SENİN ADIN NE? der, fıkra da biter...

Hehe kekler sonuna kadar okudunuz değil mi?, Ama yazması anlatmasından zormuş söylemeliyim...

Üye

helioss ben bu fantastik fıkranızı yemediğimi söylemekle beraber daha önce lise arkadaşımdan duymuştum. tabi o zamanlar yediğimi itiraf ediyorum. bende sizi tanıdığımı düşünüyorum. acaba...  Question  Question

Üye

ya sen nereden çıktın, bak şimdi şurada azıcık bir itibarımız var o da gidecek sayende, aman tanrım zıplayan kertenkeleler; horuldayan çoraplar aşkına, kuzum derdin ne senin ha?...   Evil or Very Mad

Üye

sayın helioss itibarınızı zedelemediğimi söylemekle beraber nereden çıktığımı söyleyemem ayıptır leylekler getirmiş ya da çöpte bulmuşlar

Üye

he? zönk!!! Sayın taita, böyle giderse ellinci mesajı atamadan siz sansüre uğrayacak, kocaman misafir yazısıyla uğurlanacaksınız; sevgi, saygı, hürmet!!!   wink

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri