| |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 01 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 15 |
|
|
|
Çok komik bir fıkra mutlaka okuyun!!! 01.09.2008, 18:10 |
|
|
Bir gün akıl hastanesindeki doktorlar ;
-Biz bunlar deli mi akıllı olduğunu anlamamız lazım...
-Peki bir fikrim var demiş...
Ve delilerin kaldıkları yerin duvarına bir otobüs çizmişler...
Bütün deliler otobüse koşmuş bir deli arkada oturmuş bekliyormuş
Doktorlardan biri sormuş
-Sen neden duruyosun demiş ?
Deli:
-Bu otobüs doldu ben diğerini bekliyorum...   
-SON-THE END-
Nasıldı yorumunuzu bekliyorum!!! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
hımm 01.09.2008, 18:12 |
|
|
|
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Mutlak deger duman 01.09.2008, 18:15 |
|
|
|
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 01 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 15 |
|
|
|
yahu 01.09.2008, 18:21 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 233 |
|
|
|
böhö 01.09.2008, 20:31 |
|
|
kreş havasındaydı eline sağlık. yaş kaç? |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 306 |
|
|
|
yaş maş umrumda değil... 02.09.2008, 3:24 |
|
|
de...
bunu buraya yazman iyi medeni cesaretti.
bende yazsammı dedi.yalnız bu yorumumdan sonra ben batırırsam bu daha büyük medeni cesaret olarak algılanabilir.bu benim eskiden bildiğim bir fıkra değil.yeni dün 6 pas programında sevdiğim bir trabzonlu yorumcu abimiz anlattı.
trabzonda,yol üstünde kamyonette su dolu varillereden canlı balık satan balıkçıya
70 yaşında bir teyze yaklaşır ve;
-tazemi balıkların evladım? diye sorar.
şaşıran balıkçı;
-yahu görmüyormusun teyze?canlıdır!!! diye cevap verir,
teyzede;
-Ona bakarsan evladım bende canlıyım!der.
 |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 95 |
|
|
|
Fıkra Günü mü vardı? 02.09.2008, 15:01 |
|
|
Hyde Park'ta Fıkra günleri
Çok güldüm, Gülerken bi hallere büründüm,
30 dakika sonra kendime geldim, ve daha neler oldu neler;))
Gülümsettiğiniz için Teşekkürler.
 |
_________________ Neden Varın değerini bilmez ki insan?
Neden Yok!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 95 |
|
|
|
Bir fıkra da benden olsun... 05.09.2008, 20:25 |
|
|
İçimde kalmasın.
AKIL
Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri doktara sorar: "Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?"
Doktor:
"Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç şey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan ve bir kova. Sonra da kişiye nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz.?
Adam:
"Ooo! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova, kaşık ve fincandan büyük."
"Hayır, der doktor, normal bir insan küvetin tıpasını çeker." |
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 28 |
| Konum: EN SON SENFONİNİN TAM ORTASI |
|
|
SEN BUNA KOMİK Mİ DİYORSUN 08.09.2008, 18:12 |
|
|
Ben bu topluluğa yni katılmama rağmen hiç böyle bir saçmalık beklemezdim hadi komik olsa neyse ama  |
_________________ benim büyülerim mızrak gibidir. çok uzağa atarsanız,güçleri azalır ve onun bir kalkan darbesiyle işe yaramaz hale gelir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 151 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
yaşa sen.. 08.09.2008, 20:33 |
|
|
Ah taita gelir gelmez, hissediriyorsun canım tanıdık bir şeyler seziyorum sen de...  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
ALIN SİZE FANTASTİK FIKRA... 08.09.2008, 20:50 |
|
|
Adamın biri bir otele gider: "Boş odanız var mı" diye sorar, otelci: "Var ama sakın ışığı yakma"der. Adam: "tamam "der. içeri girer kapıyı kapatır ışığı açar. Kapı çalınır, adam ışığı kapatır kapıyı açar... Otelci "şuradaki büyük sandığı görüyor musun, sakın o sandığı açma" der. Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar; bir bakar küçük sandık... Kapı çalınır, adam büyük sandığı kapatır, ışığı kapatır, kapıyı açar... Otelci "büyük sandığın içinde küçük bir sandık var, sakın o sandığı açma" der... Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar,küçük sandığı açar bir bakar bir merdiven... Tekrar kapı çalınır. Adam küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar... Otelvi éküçük sandığın içinde bir merdiven var sakın o merdivenden inme der"... Adam kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar,küçük sandığı açar, merdivenden iner bir bakar uzun bir koridor... Tekrar kapı çalınır.. Adam merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar...Otelci " merdivenin sonunda uzun bir koridor var, sakın o koridordan geçme "der.. Adam tamam işareti verir, kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar, küçük sandığı açar, merdivenden iner, koridordan geçer bir bakar demir bir kapı... Tekrar kapı çalınır... Adam koridordan geçer, merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar ışığı kapar, kapıyı açar.. Otelci:" koridorun sonunda demir bir kapı var, içinde bir mumya var sakın o mumyaya bakıp -senin adın ne- deme" der. Adam tamam işaretini verir. Kapıyı kapar, ışığı açar, büyük sandığı açar, küçük sandığı açar, merdivenden iner, koridordan geçer, demir kapıyı açar, mumyayla göz göze gelir... Salakça bir fadeyle: "Senin adın neeeee?" mumya kollarını kaldırır adamı kovalamaya başlar, adam çok heyecanlı kaçma pozisyonunu alır... Demir kapıyı kapar, koridordan geçer, merdivenden çıkar, küçük sandığı kapar, büyük sandığı kapar, ışığı kapar, kapıyı açar, kapıyı kapar, trene biner evine gelir -oh be!- der bi bakar mumya karşısında; onu duvara sıkıştırır, gözlerine bakar aynı salak ifadeyle: BENİM ADIMI BOŞ VER, SENİN ADIN NE? der, fıkra da biter...
Hehe kekler sonuna kadar okudunuz değil mi?, Ama yazması anlatmasından zormuş söylemeliyim...  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
hehe 08.09.2008, 22:29 |
|
|
ya sen nereden çıktın, bak şimdi şurada azıcık bir itibarımız var o da gidecek sayende, aman tanrım zıplayan kertenkeleler; horuldayan çoraplar aşkına, kuzum derdin ne senin ha?...  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
hehehehehehe 08.09.2008, 23:11 |
|
|
sayın helioss itibarınızı zedelemediğimi söylemekle beraber nereden çıktığımı söyleyemem ayıptır leylekler getirmiş ya da çöpte bulmuşlar |
_________________ benim büyülerim mızrak gibidir. çok uzağa atarsanız,güçleri azalır ve onun bir kalkan darbesiyle işe yaramaz hale gelir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
öhö böh zöh zıngırt 08.09.2008, 23:18 |
|
|
he? zönk!!! Sayın taita, böyle giderse ellinci mesajı atamadan siz sansüre uğrayacak, kocaman misafir yazısıyla uğurlanacaksınız; sevgi, saygı, hürmet!!!  |
|
|
|
|
 |
|
|
|