evet. maalesef david eddingsi kaybettik. huzur içinde yatsın... aslında sadece belgarath ve polgara kitapları değil ste dreamers serisi de çevrilmedi. acaba bir tarih belirleyip o tarihte metis ya da 6:45 i mail bombardımanına tutsak işe yarar mı diye düşünüyorum.
Elenium ve Tamuli üçlemeleri bi solukta biten kitaplardı Sparhawk, Kalten , Talen , Spherenia ve diğerleri Zaman Çarkı serisi biterse eğer tekrar bile okuyabilirim bu 6 kitabı çok güzeldi yaa
hayatımda bir kitap için, 'mekan tasviri olmamalı' diye bir eleştiri yapıldığını ilk defa duydum. sırf dialog istiyorsan senaryo oku, senaryo yaz. yazar kağıda kendi hayal gücünün ürününü dökemiyorsa o yazara da koyver gitsin zaten. ne saçmaymıııış...
İlk okuduğum kitabı Althalus'un Dönüşümüydü. Oldukça kalın bir kitap olmasına rağmen öyle sürükleyiciydiki iki günde bitmişti. Sonrasında birer klasik olan Elenium ve Tamuli üçlemelerini okumuştum. Sonrasında da Belgariad'a sarmıştım. Kısacası sevdiğim bir yazardır ama yine de tüm kitaplarını okumuş değilim. =)