Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Buda Warcarftın kopyası zaten yazarlarda ortak warcrftda 1 diabloda 1 ve 3 Very Happy ama kitaplar fena değildi beğendim çevremdekilerin beğenmediği bi seri daha Very Happy gerçi ejderha mızrağı gibi sonsuza kadar gidecek olan kitapları okumadan önce bu seriyi okudum şimdi okusaydım bende beğenmezdim belkide neyse birbirinden bağımsız bu 2 leme için görüşleriniz vs vs..

Üye

Kangın alayı falan güzeldi ama beğenmiştim ve gün geçtikçe farklı karakterler onların torunları diye uzayıp gidiyo asıl kitaplar bunlar ama yan hikayelerde güzel ve bence Ejderha mızrağı fanları okuyabilir Very Happy Benim görüşüm bu hem kaos savaşına ne diyosun Very Happy(Bu arada burası Diablo başlığı bence farklı bir başlıkta bunları tartışsak daha iyi olurdu)

Üye

bilmiyorum ama oyunların kitap haline gelmesi bence güzel bişey. oyunu sevdiysek eğer gerçekten hoşumuza giden ayrıntılar içeriyo. diabloda da aynı şey geçerli .. ama bence birin ci kitap hariç gerisi berbattı... lol
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri