Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Sevgilimle aynı şehirde olamadığımızdan Ankara'dan nefret ediyorum Smile

Üye

İyidir Ankara iyidir! Araya mesafe girmesi aşkı kuvvetlendirir. Gözden uzak olan gönülden uzak olur diyenler halt etmiş Wink

Bu arada ayın 20sinde işe başlıyorum    1 aylığına Outer Rim'den ayrılıp Bree'de kalacağım. Bree'ye yolunuz düşerse Sıçrayan Midilli Hanı'na uğrayın. Arpadam Kaymakpürüzü'ne Lord Revan'ın dostu olduğunuzu söylerseniz size "Outer Rim Birası" yada "Coruscant Meyve Suyu Kokteyli" sunacak. Hadi sağlıcakla kalın
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Yeni umutlar istiyorum. Bendekiler sanırım bu gün tükendi. Sad

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Yarın dışarı çık ve dolaş. Eminim aradığın umudu bulacaksın

mine yazmış:
Yeni umutlar istiyorum. Bendekiler sanırım bu gün tükendi. Sad

Üye
Üye

Nereye gidesem gideyim bedenimi de yanımda sürüklemeyecek miyim ? Aklımı,  bedenimi,  bir kenera bıkarkıp gitsem. Kendimle başbaşa kalsam olmaz mı.  ?
Bu dünyada bir beklenti sorunum var.  Başka dünya istiyorum. Artık kendimi de istemiyorum.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

Benim de bir zamanlar içimi döktüğüm bir yer vardı... Elalem okudukça iyice 0'ın altına düşerlerdi.. Bense eksilerde yüzüyordum zaten... yaklaşık bir buçuk senedir yazıyordum.. son yarım senedir yazamıyorum.. artık tadilattayız çünkü, biraz uzun hikaye :s
forumumuz çok pis bozulmadı ama foruma su veren arkadaşımızın okulu bitti :p İşler karıştı, falan hikayenin bu kısmı boş..

Derken ben iyi depresyondaydım yani, nasıl denir, büyürken iyice sıyırıyordum, okuyanların da pek farklı yanı kalmadığını gördüm.. Bu aralar sigara da içiyorum hala!!! 4 ay oldu bıraktım bu arada :s
Sigara içtikçe deli yazıyorum kısaca.. Okudukça batıyoruz" diyenler bir yana, okudukça okumamak isteyen ama yine de okumak isteyen bir okuyucu gurubum vardı.. Son sınıfa geçmişken dedim ki, tadilata girmeden önceydi bu, "depresyondayım" başlığımı değiştireyim dedim..

Ne yapsam ne yapsam da bu arkadaşlarımın reset düğmelerini bulabilsem.. Derken aklıma ne geldi bilseniz :s

"Depresyonday(d)ım" diye değiştirdim konu ismimi  Smile Sonra yazı modunu seçmeye gelmişti.. Daha projem pek yaşlanmadı ama iyi sanırım  
Depresyon modunda yazıp kendimle dalga geçeceğimi hiç düşünmemiştim, 0'ın altında gezip tekrar 0'dan yukarı çıkmak pek de kolay gelmedi bir yazı içinde.. Ama nasıl olsa sonunda başaracaktım...
Biraz bilinçli freak out moduna geçip paraşütle dört bin metreden atlamak kadar zorluğu vardı benim için  Shocked
İşte böyle, bilinçli sıyırıp sakince su yüzeyine çıkıyorum bu aralar  Very Happy Rüzgar gerisi hallediyor zaten...
Asıl derdim şöyle.. 4400 izleyenler varsa bilirler, bir karakter vardı, tüm geçmişi aklına geliyordu ve o karakter de yazmadan duramıyordu... Ben de biraz öyleyim sanki... Ama geçmişimi yazabilecek kadar su yüzeyinde durmak istemem  Very Happy

Üye

ya seneye öss'ye gircem. inek gibi ders çalışıyorum ama çalıştıkça çoğalıyo konular sanki...... sabahın köründe kalkıp okula, oradan dersaneye,dersaneden eve  ... çok sıkıldım. ;kitap bile okuyamıyrum , azıcık bi piskoljim vardı bozuldu oda  Wink  cry
Yönetici

mine yazmış:
Nereye gidesem gideyim bedenimi de yanımda sürüklemeyecek miyim ? Aklımı,  bedenimi,  bir kenera bıkarkıp gitsem. Kendimle başbaşa kalsam olmaz mı.  ?
Bu dünyada bir beklenti sorunum var.  Başka dünya istiyorum. Artık kendimi de istemiyorum.

Giovanni Papini'nin Neysem O Olmak İstemiyorum Artık isimli öyküsünü okumanı öneriyorum.
Moderatör

bu depresyon gençliği...

'sallayın' diyeceğim çocuğum. ya da 'büyüyünce unutursun' ve de hatta 'bende aynı duygularla geldim geçtim bu yollardan' bile diyebilirim. cevabınız da muhtemelen 'unut demek olmaz, laf anlamaz bu kalp' olur mu olur...

bakın benim de;

-'yeter be her kazandığımızı vergiye yatırıyoruz huleyn!' diye bağırasım
-'yine mi açıköğretim' diye hayıflanasım
-'neden bir sevgilim yok' diye isyan edesim
falan var. fena bir yerimden ameliyat olmam gerektiğini saymıyorum bile.

ama işte işin püf noktası burada. kalemimle aramdaki sıkı dostluk sayesinde kayışı sağlam tutuyorum bende. aynen yukarıda yaptığım gibi.

tavsiyem: YAZIN! bol bol YAZIN! (üretmek iyidir)

en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
Üye
Üye

[ Re: MİNE'YE BİR ÖNERİ

Giovanni Papini'nin Ne İsem O Olmak İstemiyorum Artık isimli öyküsünü okumanı öneriyorum.  
Kilgarvan,">Kilgarvan]Kilgarvan[//b]

Bu öyküsü hangi kitabında, malesef bulamadım . Kitabın adı farklı olabilir diye düşünüyorum.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Yönetici

Jorge Luis Borges tarafından hazırlanan ve Dost Yayınevi tarafından  basılan Babil Kitaplığı Serisi'nin sekizinci kitabı, Giovanni Papini'nin Kaçan Ayna isimli öykü seçkisidir. Öyküyü o seçkide bulabilirsin. Seçkide yer alan diğer öyküleri de büyük bir beğeni ve hayranlıkla okuyacağından eminim. .
.
      Fantastik Edebiyat tutkunu olan tüm arkadaşlarımız, Babil Kitaplığı Serisi'nde yer alan otuz kitabın tümünü edinip okumalıdırlar. Bu seri, fantastik edebiyatın en büyük definelerinden biridir.
Üye
Üye

Kilgarvan verdiğin bilgi için teşkürler. Formun açılış sayfasında Jorge Luis Borges  ile ilgili yazı ve tanıtımları okumuştum. Hatırlıyorum.  

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

kitap alacak kadar bile param yok, ama bir sürü hayalim var. lanet olsun paraya. tez elden iş bulup çalışmak istiyorum ama bu kez de lanet olsun okula!

Üye
Üye

Sabah 7:00'de kalkıp işe gidiyorum, akşam yemeğini dışarda yersem eve gelmem 21:00'i buluyor. Pestilim çıktı valla... Arkadaş neymiş bu iş hayatı !?

Xarthus yazmış:
kitap alacak kadar bile param yok, ama bir sürü hayalim var. lanet olsun paraya. tez elden iş bulup çalışmak istiyorum ama bu kez de lanet olsun okula!

İş bulup para kazanmaya başlayınca kitap okumaya vaktin kalacak mı sanıyorsun? Ha ha ha (kötü adam gülüş efekti )
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Ben de okul hayatından yoruldum.Hergün aynı mesafeyi katetmekten, sınavlar geliyor ama ben hiçbir şey bilmiyorum diye endişe etmekten yoruldum.İş hayatına atılmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Evden uzaklaşıp kafa dağıtmayı, akşam olunca eve gitme zorunluluğumun olmamasını istiyorum.Deniz kenarında bir bankta sabaha kadar oturmak istiyorum tabi uyur kalırsam sabaha tek böbrekle hayat mücadelesi veriyor olabilirim.Bunun için şu ünivetsiteyi bitirmek zorundayım ve bitirince denizi olan bir şehre taşınmak.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri