Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Aynı şekilde ben ELDİR de okul hayatından yoruldum.Hergün aynı mesafeyi katetmekten,bu melankoliya hayattan sıkıldım ayrıca sınavlar üstüme üstüme geliyor ama ben iyi not alabilecek miyim acaba diye endişe etmekten ve bir de bu sürekli bıtkınlık hissinden de yoruldum..

Sevgili Mat Cauthon; cidden şu deniz kenarı fikri şu an bana çok cazip geliyor. Twisted Evil

Sağlıcakla;

«Aiya Eärendil Elenion Ancalima!»
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Eğer yapabilseydim bir dakka beklemezdim Twisted Evil Ama malum benim şartlarım müsait değil ama birgün mutlaka...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Liseden beri çalışıyorum, üniversitedeyken bile çalışıyordum. İyi para kazanıyormuyum hayır. Lakin parasız kalmaktan ya da aileden istemekten iyidir.

Deniz kıyısı mükemmel bir çözüm. Kesinlikle tavsiye ederim.    insanın içini rahatlatıyor. Sırf kafam bozuk diye 1,5 saatlik yolu aşıp aşkamları kadiköye gittiğim olur. Elimde kumpir, çay  kıyıda vapurları ,denizi izlerim.
Sanırım ben biraz şanslıydım üniversiteyi de denizkıyısı olan bir şehirde okudum.

Not: Okumak farklı bir dürtüdür arkadaşlar. Her yerde her koşulda okunur. Çalışma hayatı buna engel değildir.    İçiniz rahat olsun. Bitirin artık şu okullarınızı da para kazanıp kendi kitaplarınızı almanın mutluluğunu yaşayın.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Sınavlardan bahsederken bi arkadaşım, ben dalmış seyrediyordum etrafı... Çok da gördüğümden değil hani..
Onlar sınav gerginliğinden seslerini alçalttıkça içimden çığlık atasım geliyordu... Sınavı "bahsetmekle" geçeceğini sanan bir grup olsalar "iyi valla" der geçerim. Ama geçebilme potansiyeli benden kat kat yüksek olan insanların böyle konuşması ve de bunu benim yanımda yapması, süper ruh halime ilça gibi geliyor.. Acı çekmeyi hatırlıyorum... Şöyle biraz moralim bozuluyor.. Off"layıp pufff"layıp daha da moralimi bozuyorum, sanki uff"la puff"la iyileşeceğim ya..!
Sonra kendi kendime diyorum; canımın içi, biricik "ben" ne olur artık su içmek istiyorum... Ne dese yeridir sizce; bardak yok ki ama!!!

Ben bu aklımla bazen bir karış ilerleyemiyorum ama gözümü kapattığımda deryaları aşıyorum.. ne enteresandır anlamam böyle geldi böyle gidecek heralde Smile

Sonra diyorum; artık çok sıkıldım bu bunalım hallerinden.. ertesinde derin bir iç çekip rahatlıyor gibi yapıyorum.. Herşeyi bir kenara bırakıyorum, olmadı kendimi kenara çekiyorum.. Yeter ki hiçbir şeye müdahil olmayayım..
İçim gidiyor ben hala "denek"mişim gibi bir o akılda bir bu karanlıkta gezinip moralimi düzeltmeye çalışıyorum..

Derken birden geliyor aklıma; neden böyle moralim bozuluyor falan!!! Aaa! deyip şaşırıyorum... Aklım sesleniyor: Sen benle dalga mı geçiyorsun.. Çünkü önce o farkediyor ne dediğimi Smile Şöyle sesleniyorum tüm parçalarımla, herşeyimle, bütün nefesimle... Çalışmıyorum işte.. ben geçerim zaten o dersleri ne zorlaştırıyorsun ki aklımda, gelmemiş olanları..
dedikten sonra şöyle gerçek bir iç çekişimle rahatlıyorum... "ohhbee" dediğim bu kaçıncı. Eğer çocukluğumdan başlayacaksam saymaya.. diyorum!!! Heralde bir kaç milyarı bulmuştur.. diye ekliyorum... Ardından acıyla tatlı karışımlı gülümsemeler... Mutlu olmak bu kadar kolay mı demeyeli çok olmuş aklım.. dese de inanmam, yeterince huzurluyum Smile Bardak olmasa da olur diyorum artık...

Üye

öss falan filan zımbırtısına hazırlanıyorum,düzenli bi hayatım var, iyi bir ilişkim var. herşeyim planlı programlı. arkadaşlarımla vakit geçirmek için bile plan yapıyorum. yer takıntım var yaşadığım yer dışında hiç bi yerde yaşayamayacağıma inanıyorum. sinir problemlerim var planlarımın dışına çıkamıyorum
hayatım 2 yıldır neredeyse aynı...
lanet olsun bazen herşeyi vurup kırıp yerlere atmak istiyorum
düzeni bozmak istiyorum
bazen mutsuz olmak acı çekmek yada çok mutlu olmak istiyorum
farklı duygular istiyorum
ne zaman aklıma bunlar gelse gözümden iki damla yaş geliyo ve uykuya dalıyorum
ertesi sabah aynı yalanlar aynı insanlar...

Üye

Yeni bir gezegen bulunsun. Öyleymiş ki herkes ne isterse varmış para, petrol, ahlak, ahlaksızlık, zevk, eğlence, mantı, gitar, yıldız ve ne ararsan. O kadar süpermiş ki herkes oraya gitmek istermiş. Herkes oraya gitsin sonra bu dünyada tek başıma kalayım. Camları indirme isteğim coşmuş durumda. Bütün istiklali baştan aşağı kırıp geçirmek istiyorum sonra bi araba kapıp o bomboş yaşlı dünyayı gezmek istiyorum. Sonra gidip white house denen zımbırtıyı havaya uçurmak istiyorum. Kabe'ye gidip gözlerimi kapatmak istiyorum ve dönüp dolaşıp geleceğim yer Ege'nin o tatlı köyü olur... ve orda beni bir elf bekler, beklesin, bunu istiyorum. Allahım ben neler diyorum.. ve bu dünyada nasıl nefes alıyorum lan ben! Bu hayallerden sonra...
Üye
Üye

Bugün bir sınav olduk, 3. sınıftan kalma!!! Tembelin tekiyim ya alt sınıftan ders bırakıp üst sınıfa geçmişim  Confused Neyse, iki gün çalışma fırsatım oldu malesef... Okul yönetiminin mi desem, bölüm sorumlularının mı desem bilemiyorum ama kim ayarladıysa bu hiç alışık olmadığımız günlerde sınav olmayı  Mad  Cuma ertesinde şöyle bir yaslanmak nasip olmadı ertesini tatil sayamadığım için...
Sınav için zar zor çalıştım işte... her zaman cırmalıyorum bu konuda..
Bir derse yetişme sorunum var bir de sınavlara yetişebilme... Yoksa okulumu çok seviyorum yani  lol
Sınav başladı mı? En ön sıraya bayılıyorum, malum herkes arkaları kapınca kimsenin gözü olmuyor önde... Ben de zaten öyle göz önünde olmayan yerleri severim Very Happy Neyse sınav anında ilk soruyu görür görmez şöyle bir rahatladım.. derken öyle derinden bir "offff" dedim ki içimden... uflayıp pufladım da ardından.. Yahu kolay geldi sorular ama gelmiyor aklıma cevaplar... Sınav heyecanı değil benimkisi... Süper hafızamla aramda sıra dağlar var heralde bu aralar... Kalemin ucunu kafama doğru çevirince, korktu heral aklım, aklıma geldi cevaplarım  roll Bilmem ne kadar doğru.. derken çıkışta hissetmem gereken bir duygu olmalı..
   "Yaptımmmm" deyip sevinmeliyim ya da "tühhh" diye feryat edip somurkan bir şekilde "artık finalde halledicez" halleriyle kendimi avutmam lazım... Ama yok duygu muygu!!! Böyle kendimi "tatsız içecek" kıvamında nasıl ayarladıysam hiç mi hiç bir şey hissedemedim..

"Naptın sınavı?" diyenlere şöyle "ehhh işte" demekten bile çekindim... Hissedemediğim bir şeker gibiyim, yediğimin farkında bile değilim... Hâlbuki çok çalışmıştım "farkında" olmak için.. bu ne şimdi? Bu sabah şeker koymayı unuttum heralde aklıma.. ---->aman yanlış oldu---> çayıma!!!

Üye

Ben içimi dökmüştüm benim gibi birisini tanıdınızmı diyerektene. O zaman bu yoruma gerek yoktu değilmi. Evet yoktu. Yinemi sen benle konuşuyorsun yürü gitsene ben artık yalnız değilim. Hani sen gerçek dosttun davranışların kendinle çelişiyor!? Olum ondan diil şimdi deli dicekler. Dediler bile  lol

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

bazen herşeyi bırakıp buradan kaçmak istiyorum..çookkkkk  çok uzaklara , kimsenin beni tanımadığı,kimseyi tanımadığım bir yer.. özgür ,gerçek anlamda özgür olabileceğğim bir yere. dik kafalı,herşeyin en iyisini biz biliriz düşüncesiyle dolup taşan bu yerden uzak bir yere .tabi eğer böyle bir yer varsa. yaşamamın manası ne hala kavramış değilim.birileri nasıl davranmamı istiyorsa öyle davranıyorum.benim ne düşündüğümün ,ne hissettiğğim hiçbir önemi yok çoğu insan için. Mad bırakın nedüşündüğümün önbemini,  benim ne anlam teşkil ettiğimi dahi bilmiyorum.yoruldum artık,dayanacak gücüm kalmadı. Sad keşke bir kuş olsamda, arkama bakmadan uçup kaçsam çok uzaklara...
Üye
Üye

Kilgarvan yazmış:

mine yazmış:
Nereye gidesem gideyim bedenimi de yanımda sürüklemeyecek miyim ? Aklımı,  bedenimi,  bir kenera bıkarkıp gitsem. Kendimle başbaşa kalsam olmaz mı.  ?
Bu dünyada bir beklenti sorunum var.  Başka dünya istiyorum. Artık kendimi de istemiyorum.

Giovanni Papini'nin Neysem O Olmak İstemiyorum Artık isimli öyküsünü okumanı öneriyorum.

Sanırım bu öneri seninde işine yarayacak. Ben henüz okumasamda notlarım arasında.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

Yine sigaram bitti...

Üye

Londrakan yazmış:
Yine sigaram bitti...

xD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Misafir

keşke hergün keşkek olsa ne güzel yerdim ..hastasıyım keşkekin..yanlız keşkek Smile nasıl bir isim oldu ha Very Happy  narkotikçilerin malum zımbırtılara verdiği isim gibi ahahahahahahahahahahahahah
Üye
Üye

İnsanların  dinlemeyi bilmesini istiyorum.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

Oğlum niye dışardasın? Ben size dışarı çıkmayın demedimmi?
-Ama ses yapmıyorum burada öylece oturup kafa dinliyorum. Sınıf gürültülü diye çıktım.
Yok yazdım sizi gidin kağıt alın gelin.
-(Hangi kağıttan istiyor acaba?) Müdür yardımcıları yine kaytarmış. Hocam yardımcı kalmamış malesef. Yine yok yazıldım.

Hep varım ama hep yok yazıldım. Neden 3 dk geç geldin? Yok yazmadan almıyoruz içeri. Üstüste geç gelirsende dsiplin cezası. Güzel promosyonmuş, bende isterim bunlardan bir tane.

Sen kimsinki? Dersteki hoca derse girmeden yok yazıyorsun beni. Adam belki geç geldim diye birşey demiyecek. Sen muhattabımmısın benim?

İcarus bence çok rahatsın, daha ne istiyorsun. Hayat bu işte ne yaparsan yap aradığın mutluluğu bulamazsın.

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri