Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yaz çiz anlat derdini,  Biz dinleriz.  Biz kim mi  bi önemi yok,
Birinin kafasını mı kıracan, gel kır burada.  "DELİDİR NE YAPSA YERİDİR " cezası da olmaz yırtarsın.  

Not. Derde deman değil, keyif katmaya  amaçlanmıştır. Hiç bir yan etkisi yoktur.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Efenim şimdi size büyük kıskançlıklarımdan birini anlatayım. İlk fırsatta siteyi hacklemek, ve Kilgarvan'ın kıçına tekmeyi vurup sitedeki imparatorluğumu ilan etmek istiyorum.   wink   Şu an hackleme aşamasındayım. Hack edersem vay halinize. Bu site devrim harekatını görsün. O Kilgarvan'ı varya, Saddam gibi devireceğim. Evil or Very Mad

Üye

bayağı rahatlamış olmalısın  lol

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

yaaaa

Üye

Tüm albinoluğumla Güneş'in karşısına geçebilmek, ona meydan okumak istiyorum.

Sen sen sen şerefsiz! beni sırtımdan vurdun! Düşmanıma dost oldun! Yaktın yıktın beni!

diye en arabeskinden bağırmak ve kendisini bu diyarlardan kaçırmak istiyorum. Böylece istediğim her vakitte dışarı çıkıp tıngırıı mıngırıı gezebileceğim. Evet, çalışmalara başlıyorum.
Üye
Üye

Ey zamanın kölesi kumtanecikleri. Destekçi kuvvet rüzgarları çekin üzerimden. Size esir olmayacağım, yenilmeyeceğim.  mad    Çekin kılıçlarınızı yalnızlıktan değil, savaşarak zevkle öleceğim.. Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  hadiii....

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

Ben büyümek istemiyorum

Üye
Üye

KPSS belasından kurtulup atansam çok mutlu olcam. Birazcık umudum kaldı. Ühühü

Üye

HYDE PARK'ta heryer doğru yer sanırsam ama en uygunu burası bu saatte yazacağım şey için gibi. =P  Kocaeli Üniversitesi'nde okuyan ben, şimdi de kardeşimi Kocaeli Üni.'li yapacak olan kayda onunla birlikte gideceğim. Yeni Delhi'ciler alınmasın,trenle gidiyoruz. =))

Bu arada bu saatte burada olan tek kişi benim ve insanoğlu niye bir forumda,sabahın köründe tek olduğuna sevinir merak ediyorum.Garip bir ırk şu insanlar.  lol
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Off sahte dünyanın sahte insanlarına gıcık oluyorum, sıkılıdım isyanım onlara... Formalite icabı söylenen sözler, aptal sevgi sözcükleri, polyana oyunları... Çok bunaldım!

İçimi döktüm rahatlayamadım ama  Evil or Very Mad

Üye

Yıllardır geri dönmedi giden sevgili    
Ve ben halen bekliyorum! Ah ah bu nasıl sevgiymiş! Kendi kafamı kırmak istiyorum

Üye
Üye

sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim.okuldan nefret ediyorum elemanlar kıyak Very Happy ama elemanlarla kavga ettim Sad nasıl olucak bilmiyorum.hahahahaha!Eski dostlar düşman düşmanlar dost oldu be Dönüp dönüp vay anasını diyorum iki ayda bir dünya yıkıp yeni bir tane kurdum.

Üye
Üye

Yeni bir ortam yeni insanlar, korkuyorum girdiğim her ortamda en az altı ay hiç arkadaşım olmaz, şimdi yeni bir okul...

Üye

Şu anda acayip takıldım. Sanki sitemizin adı fantastikedebiyat namı diğer yüzük kardeşliği sitesi. Her yerde Yüzüklerin Efendisi serisinden kokan satırlar, isimler, sahneler. Merak ettim neden Yüzüklerin Efendisi serisine bu kadar çok takıntılıyız? Görselliğinden dolayı kendisini çok iyi tanıttığı için mi, yoksa herkes O' nu seçtiği için mi? Evet süper bir seri ve diğer serilerde karşımıza çıkıyor arada ama, Yüzüklerin Efendisi neden takıntı derecesine gelmiş?  Mesela Altın Pusula' yı izledim geçen gün. E süper olmuş. Ne bileyim işte neden Yüzüklerin Efendisi, biri bana bunu en mantıklı biçimiyle açıklayabilir mi?
Üye
Üye

regisiss,

Yüzüklerin Efenisi, büyük bir kısmı İkinci Dünya Savaşı'nda yazılmış, yirminci yüzyılın en önemli ve sıradışı eserlerinden biridir. Üçleme roman olarak yazılan ilk fantastik edebiyat eseridir.

J.R.R. Tolkien, İkinci Dünya Savaşı sırasında yazdığı bu eserinde, yaşadığı ortamın etkisinde de kalmıştır ve bu ortamı da fantastik bir kurguyla yeniden yaratmıştır diyebiliriz. Bu enginlikte yaratılan bir dünya bu tür için bir ilktir.

Yeni ve modern fantastik edebiyat eserlerinin ortaya çıkmasının miladı olduğunu söyleyebiliriz.Bu türün klasiğidir.

Yanlış bilgi verdiysem düzeltin lütfen ama umarım neden bu kadar doğal bir etki yarattığı konusunda biraz açıklayıcı olduğunu umarım.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri