| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
DÖK İÇİNİ RAHATLA 15.08.2008, 0:58 |
|
|
 Yaz çiz anlat derdini, Biz dinleriz. Biz kim mi bi önemi yok,
Birinin kafasını mı kıracan, gel kır burada. "DELİDİR NE YAPSA YERİDİR " cezası da olmaz yırtarsın.
Not. Derde deman değil, keyif katmaya amaçlanmıştır. Hiç bir yan etkisi yoktur. |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 458 |
| Konum: İstanbul |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
washhh 15.08.2008, 11:47 |
|
|
bayağı rahatlamış olmalısın  |
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 458 |
|
|
hem de nasıl 15.08.2008, 11:51 |
|
|
yaaaa |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Tem 2008 |
| Mesajlar: 161 |
|
|
|
Sıcak hava. 15.08.2008, 13:43 |
|
|
Tüm albinoluğumla Güneş'in karşısına geçebilmek, ona meydan okumak istiyorum.
Sen sen sen şerefsiz! beni sırtımdan vurdun! Düşmanıma dost oldun! Yaktın yıktın beni!
diye en arabeskinden bağırmak ve kendisini bu diyarlardan kaçırmak istiyorum. Böylece istediğim her vakitte dışarı çıkıp tıngırıı mıngırıı gezebileceğim. Evet, çalışmalara başlıyorum. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Zamana savaş açıyorum 15.08.2008, 15:52 |
|
|
Ey zamanın kölesi kumtanecikleri. Destekçi kuvvet rüzgarları çekin üzerimden. Size esir olmayacağım, yenilmeyeceğim.  Çekin kılıçlarınızı yalnızlıktan değil, savaşarak zevkle öleceğim..  hadiii.... |
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 471 |
|
|
|
ah ulan ah 15.08.2008, 15:59 |
|
|
Ben büyümek istemiyorum |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 79 |
|
|
|
of of 15.08.2008, 18:47 |
|
|
KPSS belasından kurtulup atansam çok mutlu olcam. Birazcık umudum kaldı. Ühühü |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 203 |
|
|
Heyy 03.09.2008, 7:20 |
|
|
HYDE PARK'ta heryer doğru yer sanırsam ama en uygunu burası bu saatte yazacağım şey için gibi. =P Kocaeli Üniversitesi'nde okuyan ben, şimdi de kardeşimi Kocaeli Üni.'li yapacak olan kayda onunla birlikte gideceğim. Yeni Delhi'ciler alınmasın,trenle gidiyoruz. =))
Bu arada bu saatte burada olan tek kişi benim ve insanoğlu niye bir forumda,sabahın köründe tek olduğuna sevinir merak ediyorum.Garip bir ırk şu insanlar.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 151 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
gıcık oluyorum... 03.09.2008, 13:56 |
|
|
Off sahte dünyanın sahte insanlarına gıcık oluyorum, sıkılıdım isyanım onlara... Formalite icabı söylenen sözler, aptal sevgi sözcükleri, polyana oyunları... Çok bunaldım!
İçimi döktüm rahatlayamadım ama  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 95 |
|
|
|
Ah Ah! (Kendime) 03.09.2008, 18:58 |
|
|
|
_________________ Neden Varın değerini bilmez ki insan?
Neden Yok!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 471 |
|
|
|
okullar başlıyor 03.09.2008, 19:07 |
|
|
sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim.okuldan nefret ediyorum elemanlar kıyak  ama elemanlarla kavga ettim  nasıl olucak bilmiyorum.hahahahaha!Eski dostlar düşman düşmanlar dost oldu be  Dönüp dönüp vay anasını diyorum iki ayda bir dünya yıkıp yeni bir tane kurdum. |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 151 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
... 03.09.2008, 20:57 |
|
|
Yeni bir ortam yeni insanlar, korkuyorum girdiğim her ortamda en az altı ay hiç arkadaşım olmaz, şimdi yeni bir okul... |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Şub 2008 |
| Mesajlar: 37 |
|
|
|
Birisi Açıklayabilir mi? 04.09.2008, 0:37 |
|
|
Şu anda acayip takıldım. Sanki sitemizin adı fantastikedebiyat namı diğer yüzük kardeşliği sitesi. Her yerde Yüzüklerin Efendisi serisinden kokan satırlar, isimler, sahneler. Merak ettim neden Yüzüklerin Efendisi serisine bu kadar çok takıntılıyız? Görselliğinden dolayı kendisini çok iyi tanıttığı için mi, yoksa herkes O' nu seçtiği için mi? Evet süper bir seri ve diğer serilerde karşımıza çıkıyor arada ama, Yüzüklerin Efendisi neden takıntı derecesine gelmiş? Mesela Altın Pusula' yı izledim geçen gün. E süper olmuş. Ne bileyim işte neden Yüzüklerin Efendisi, biri bana bunu en mantıklı biçimiyle açıklayabilir mi? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 203 |
|
|
regisiss, 04.09.2008, 0:57 |
|
|
regisiss,
Yüzüklerin Efenisi, büyük bir kısmı İkinci Dünya Savaşı'nda yazılmış, yirminci yüzyılın en önemli ve sıradışı eserlerinden biridir. Üçleme roman olarak yazılan ilk fantastik edebiyat eseridir.
J.R.R. Tolkien, İkinci Dünya Savaşı sırasında yazdığı bu eserinde, yaşadığı ortamın etkisinde de kalmıştır ve bu ortamı da fantastik bir kurguyla yeniden yaratmıştır diyebiliriz. Bu enginlikte yaratılan bir dünya bu tür için bir ilktir.
Yeni ve modern fantastik edebiyat eserlerinin ortaya çıkmasının miladı olduğunu söyleyebiliriz.Bu türün klasiğidir.
Yanlış bilgi verdiysem düzeltin lütfen ama umarım neden bu kadar doğal bir etki yarattığı konusunda biraz açıklayıcı olduğunu umarım. |
|
|
|
|
 |
|
|
|