Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» ÖYKÜLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

böyle bir yerdeydim sanki.. kelimeler benden bağımsız yazdırdılar kendini...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

cok ama cok begendim....
aşk'ı ne güzel betimlemissin oykunde. en ulu deger oldgunu cok guzel ifade etmissin.

tebrik ederim
10 ustunden 10 verdim sana aplaacimmm, bir de yildizli pekiyi.. Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

utandırmayın efendim...
müteşekkirim...
hani yıkıcı eleştiri oklarınız?
=)

Üye

Bu ifadeni çok sevdim, yazılarını yeni okumaya başlamış olmam üzücü, benim adıma... Şimdi eskileri tüketip, yenilerini yazmanı bekliyorum... Ve de hikayelerin kenini yazdırdığında ben de iddialıyım, hiç değilse öyle düşünüyorum, yazılarını merakla bekliyorum...

Üye

bu aralar kulaklarımı, ağzımı, ruhumu öyle tıkadım ki herşeye, kendini yazdırmaya çalışan çok şey var ama bende elime kalemi alıp o haykıran ifadeleri kağıda dökecek cesaret yok... yorumların için teşekür ederim.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> ÖYKÜLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri