Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Konum: VIORITH DWIMORDENE Kuyutorman Elfi-Kraliyet Ailesinden-340 yaşında
Evet ya yardıma geldim ama göremedim kimseyi. Bi şeyler söyledim burada, fakat bu Kozmik te gitmiş bir yerlere.
Sesler duydum minibüs hattındayken bir işe yarayayım dedim. Ne yaptın küreyi koruyabildin mi? Aman kaptırmayasın sakın.

Ayrıca çok naziksin ama ben şarkı söyleme yeteneğimi  enstrümanımı çalma yeteği kadar kullanmıyorum. Buralarda, sırtımda taşıdığım bas'ım la huysuzlaşan sesleri düzene sokabiliyorum. Sesim pek yeterli olmuyor. Simdi sen küreyi korurken ben de bir şeyler çalıp bu kötü sesleri senin için düzenli bir ritime soktum mu işimiz biraz daha kolay olur gibi geliyor.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Ah şarkıcı kız ne hoş oldu gelişin. Bu düzlem anlam buldu senin notalarınla. Küre bende, Kozmik Ejder beni arıyordur sanırım. Bulması  zor değil lakin kendisi o kadar aceleciki, gözünün önündekini göremiyor.  lol

Şuan varlığını hissetmiyorum, üzerinde çalışıyorum. farklı bir yapıya sahip, ateşden etkilenmiyor suya karşı dayanıklı mı, her hareketiyle evrende enerji dalgalarına sebep oluyor. Düşünülmesi gereken pek çok şey var.  eek

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Micheal gelir
Bloody winbot ve spirotlarla bir savaşa gireceğiz. Üçümüz savaşçaz öyle. Sence akıbetimiz ne olur güzel bayan?

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Rakiplerini tanımıyorum. Bilgi gerekli.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Aslında winbot, bloody winbot, sipirot hepsi aynı şey robot işte. Bu robotlar kendilerini geliştirmişler, ruhları var onların. Bloody winbotların eti de var, bu onlara hem bazı üstünlükler hem de bazı zayıflıklar veriyor. Güçlü rakipler ve bizden kalabalıklar ama SAM gezegenini yendiğimiz gibi onları da yeneceğiz!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri