Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

hadi bakalımmm....  Gönder fincanı sana geleceğini anlatayım..

Not: Verilen bilgilerin geçerlilik süresi-zaman aşımı standart bir elfin ergenlikten çağına dernktir. İtirazlar kabul görmemekte, "Sizin foravi formınuz nedir - bölümüyle koordineli çalışılmaktadır.  ( iş başvurusunu tomb. yeni yaptımda )

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Falıma bak da fincanı nasıl göndereceğim?

Üye

sen fincanın içindeki şekilleri bana burada yazacaksın bende küre sayesinde o şekilleri derleyip toplayıp, sana güzel cümlelerle açıklayacağım.

beyin gücüyle küreme ulaşabilirsen  Cool  kendiişini kendinde görebilirsin.
Twisted Evil  Tabi bu arada küre seni kendi hakimiyetine almaz ise. Meraklanma Esaret hayatında iyi davranılan  kölelerden olacağını garanti ederim.

Bi dene bakalım  Razz  bağlantı kurabilecek misin.
Twisted Evil

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

Şekil olarak bu gece gördüğüm bir rüyamı anlatayım. Havuzda hayatta tutmaya çalıştığım bir yılan ve kıöpek balığı gördüm. Yalnız ikisi tek hayvandı. Yani köpek balığı = yılan gibi. Çok yırtıcıydı. Siyahtı. İki hayvan birdendi yani, Shrödinger'in Kedisi misali. (Herhalde adını da yalnış yazdım şrönün.)

Üye

Razz  bunların hepsini fincanda mı gördün, yok canım sende olmaz...

hıımm, bu rüya tabirine girer. Ekstra  Twisted Evil  ücrete tabidir.
    Bilinirki , genel görüştür rüyalar kendi bilinç altımızda olusan kısa görüntülerdir. En faz 1-2 sn yelikdir. Önceye dayanan bir olay ya da aklınızda-fikrinizde takılı kalan bir düşünce, sizin için  rüyalar diyarının kapılarını hiç sorunsuz sonuna kadar açmasını saglar.

Şimcik gelelim sana; , akşam bi tarafın açıkta kalmış, salya sümük kıvranırken yatağında,  yastığına bulaşmış bulanan salya-sümükler biliç altında havuz görüntüsü yaratmış. Hava sıcak yaz tabi pencerede açık, dışarıdan gelen seslere bir de köpek havlaması eklenmiş, Yalnız balık kısmını kestiremedim, ona önceki hayatından bir kesit bilinçaltında kalmış, köpeğin sesiyle birden ortaya çıkmıştır.
Bilememki geçmiş hayatında kedi miydin, Köpekbalığı mıydın, Kuş muydun  Twisted Evil

Hadi bakımm aha da hesap numaram.. gönder paracıklarımı  55MN55-KM1

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

böyle falkımsı bir bölüm daha var bir kişi daha açarsa fal namına ana bir bölüm açacaklar konseptde bayağı bir sapmaya başladı haberiniz ola!eheheh
Üye
Üye

Açtım bekliyorum Smile  tomb sen bilmiyoyosun, manicikler gırla bu sektörde..
Twisted Evil

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

göreyim seni...
Üye
Üye

Ejder diye birisi gelir
Heyt küreni bana vercen leyn güçlenip canımın istediğini yapcam. [acaba mine ejder küre üçlüsünden kim kime galip gelecek? savaşı ejder kazanırsa ejdermi küreye hükmetcek küremi ejdere?]

oynuyormusun mine?

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Hy park' a hoş geldin diyelim öncelikle. RPG bölümümüz açılıncaya kadar  ( Uzmanımız Aylak dır) buralarda takılıyoruz.  Very Happy  

Tanışalım  Wink

Benim sevgili ejderha kürem emanettir. Sahibini o seçer, zorla alınamaz Cool . İçinde en güçlü ejderların özleri bulunur. Gelecek, geçmiş ve şimdiki zamanın -kendi içinde- efendisidir. Bu ejderha küreleri sayesinde ejderhalara hükmedilir. Bir daha düşün  Twisted Evil  hiç bir ejderha bir ejderha küresini kullanamaz. Yapı  böyle dizayn edilmiştir.  (İkizlerin zamanından alınan bilgidir. -Ejder Mızrağı serisi )

Bendeniz Ejderha prof.Doç.Dr.falan filanım. Ve bir ejderhanın sahibesiyim, kendisi delh münübüs hattında beklemededir.  ( Bu hat Hy park içindedir, bulabilirsin).

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

Ejder ejderha değil kurtadam + ejder + tauran. Karışık bir ailesi var xD. Ve psikopattır.

Haha çok eğlencelisin. Sen vermezsen ben alırım. -HarmonyOverPower- [ejder kendi etrafında yatay düzlemde giderek artan bir hızla dönerek aynı şekilde giderek artan bir hızla hedefe ilerler. Bu teknik uzayın dengesini bozarak siyah renkli küre şeklinde 100-500 metre çapında anlık bir patlama oluşturur. Patlama çok hızlı bir şok dalgası oluşturur ve hedeflerini bu şok dalgasıyla neredeyse atomlarına ayırır. Güç ruhsal alanları ve manyetik alanlar bu patlamayı kolaylıkla savuşturabilir.] Mine saldırıyı savuşturabilecekmi?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Hadi bakalım deniyelim ve görelim.

Şiddeti hiç sevmem. Kan kokusu beni deli eder. Burada şiddet var. Hissedebiliyorum. Beni her ne kadar ürkütse de kaçacak değilim. Gıcıkılıs şu an münibüs hattında, düşüncelerimi her ne kadar okuyabilse de o kadar çabuk buraya geleceğinden emin değilim. O zaman seninle yalnız dövüşmek zorunda kalacağım.
Gece çökmek üzeredir. Gökyüzünde gümüşe benzer biz ışık parlar, net olarak anlaşılamaz ise de hislerim beni asla yanıtmaz. Kulgan'a çıraklık ettim yıllarca, büyük yolun büyücüsüyüm ben. Peki bu his nedir ? Büyüyü parmak uçlarımda hissedemiyorum.Neler oluyor ? Derim karıncalaşıyor.Acı hissediyorum.
..Mine gözlerini kapatır ve konsantre olur, gözünün önünde parlayan büyülü sözcükler ağzında bir ilahi söylercesine çıkar ve hızlanarak havada yankılanır. Cübbenin içinde gizli ejderha küresi yakınına gelen tehlikenin farkındadır. Bu varlık üzerinde bir hükmü yok, ama kendini savunabilecek kadar güçlüdür. Mine nin dilinden dökülen ilahi kelimeler havanın karamasına sebep olur, elinde kristal bir asa belirir. Sag elini elips şeklinde soldan saga döndürerek kristal asanın   maviden kızıla döndürür ve yukarıdan aşağı bir kesme hareketiyle 200-250 metre ötede küçük bir çalının üzerinde siyah bir küre yaratır. Saniyeler süren bu hareketin yukarıda hareket eden yaratık tarafından görülüp görülmediğini merak ederken zamanda bir oynama olduğunu hisseder. Mine eline geçen bu fırsatı görmüştür. Teknik uzayın dengesindeki bozukluk  saniyelik bir zaman  da boşuk demektir. Asanın havada döndürerek arka ucunu topraga degdirir.İnce bir çizgi halinde sarı bir ışık  gözükür. Kapı açılmıştır. Mine açılan kapıdan girer. "Henüz değil" der.Düşüncelerinde " gıcıkılıs beni bul sana ihtiyacım var, ejderha küresi tehlikele" mesajını gönderir. Ve gözden kaybolur.

*** Bu tehdit nedir ?  Kimdir ? Mine nereye gitmiştir. Bu kaçış neden , büyücü neden savaşmak yerine kaçmıştır. ?

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

Ejder saldırırken mine'nin kaçtığını farketmez.

Haha yok ettim onu. Ama küre nerede? Üff yine elim boş. Nereye gitsem şimdi.

Gider.
Üye
Üye

Konum: VIORITH DWIMORDENE Kuyutorman Elfi-Kraliyet Ailesinden-340 yaşında
Mineee nerdesin taaa Minibüs Hattı'na sesin geliyor daha doğrusu Cehennemin diplerine kadar. Gıcılıkıs ı aldım getirdim. Nerdesin?

Ah Kozmik Ejder bu boyuta da geçebiliyosunuz demek. Anladım şimdi.

Yalnız sana şunu söyleyeyim eğer kötülükse derdin gidesin buradan fakat iyilikse neden saldırdın sayın Profösöre? Ona ne yaptın söyle he Kozmik Ejder ne yatın O'na!? Evil or Very Mad
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Buradayım burada, sen göremezsin beni farklı bir boyut bu ? Gıcıkılıs seni getirir bana , hayırdır yardıma mı geldin?  

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri