Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

İkizlerin osu busu, Efsaneler Üçlemesi olarak geçiyor. İlk üç kitaba göre, daha karanlık bir ortamda geçiyor. Ancak bence tam sırası onları okuyabilirsin. SOnra İkinci Nesil adlı tek kitap var. Onu da okuyabilirsin. Onu okuyunca zaten dayanamaz ve Yaz Alevi'ni de okursun. Ama, Yaz Alevi'nden sonraki üçlemeyi yani Ruhlar Savaşını okuma! Serinin nasıl berbat hale getirildiğine tanık olmanı istemem.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Peki, bilgi için sağol.

Üye

Bende ilk üç kitabı okudum. Devam edicemde. Gerçekten güzel bir seri.

Üye

Sıraya göre zaten gidiyor ve sen doğru almışsın Very Happy devam et

Üye

Arkadaşlar ruh dövenini ve silah kardeşliğini de tavsiye ederim .Raistlinin tarihçeleridir.Ama sakın Ruhlar savaşını okumayın derim .Yoksa vazgeçersiniz Dragonlance den Very Happy

Üye
Üye

selam ben yeni geldim bende ilk 2 kitabı okudum sora elime yaz alevi ejderhaları geçti baktım orda steel brightblade var sturmun oğlu yaf sturm ne zman kitiaryı ayartttı yaf:D

(hurin-sayısız göz yaşı savaşı)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

ilk 3 kitabını (ana seri) okudum. ilgi çekici ama daha öte bişey hissetmedim. yine de diğer kitapları da elime geçerse okurum

Üye
Üye

İlk kitabın ortalarındayım ve hala ısınamadım. Devam edesim gelmiyor, anlatımı akıcı değil. İnatla bitireceğim ama. Gerçi her gözde olan benim de hoşuma gitmek zorunda değil. İlk kitabı bitireyim de, sonra beğenmezsem devam etmem.
Misafir

nefertiti yazmış:
İlk kitabın ortalarındayım ve hala ısınamadım. Devam edesim gelmiyor, anlatımı akıcı değil. İnatla bitireceğim ama. Gerçi her gözde olan benim de hoşuma gitmek zorunda değil. İlk kitabı bitireyim de, sonra beğenmezsem devam etmem.

Ya bende daha yeni başladım fakat ilk kitabın sonlarına doğru gel bak bir solukta bitirip ikiye başlayacaksın eminim. Şu anda İlkbahar Şafağı Ejderhaları kitabını okuyorum ve zorla bırakıp geldim...
Üye
Üye

arkadaşlar yüzüklerine efendisi dısında bi fantastik kitap okumadım. bana iyi bi tane önerir misiniz? hemen alıp okuyacağım. ... ama lütfen sürükleyici olsun cünkü benkolay motive olamıyorumm.. üç silahşorler ya da parma manastri tarzi bisey olsun..
Üye
Üye

'Ruhdöveni' muhteşem bir kitap.. Anlatımın akıcılığı, betimlemelerin yerinde ve dahiyane oluşu, karakterlerin ustaca çizilişi.. Margaret Weis'ın ellerinden öpüyorum =) saygılarımı sunmak istiyorum kendisine.. Şimdi 'Silah Kardeşliği'ne geçicem.. Eminim yazınsal açıdan aynı derecede başarılıdır o da ^^

Üye

saol Angie... bi kitap alayım diyodum ne zamandır hemen alıp okuyacağım.. ismi ilgincmiş
Üye
Üye

iki seri de çok güzeldir.

Üye

ruhlar savası hariç hepsini okudum .yakında ona da baslıcam .gercekten cok güzel ve bagımlılık yapıyo . raistlin tabiki de favori karakter  başlarda tas sevimli geliyodu sonra baymaktan öte gitti  lol serideki hermen hemen bütün kadınları -laurana tika ve silvara h(her nekadar elf olmasada) hariç-nedense uyuz olunası karakterlere bürümüşler ve bnde hakkını verip coguna gıcık olmustum altınay a olan gıcıklıgım hala devam ediyor  
Üye
Üye

bir çoğunuzada hak veriyorum gerçekten Ruhlar Savaşı Serisi biraz insanı soğutuyor seriden ama diğerlerinden ayrı düşündüğümüz zaman kurugusu gerçekten şahane; biz diğer karakterlere alışkın olduğumuz için Ruhlar Savaşı' garipsedik...

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri