Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Forgotten Realms (unutulmuş diyarlar) in yaratıcısı olan Ed
Greenwood un eseri. Tam bir FRP* kitabı görevler ödüller. Aşk entrika ihtiras

Eğer D&D ( Zindanlar ve Ejderhalar) oynuyorsanz -ki d&d de unutulmuş diyarlarda geçer- bu kitaba bayılacaksınız.

kitabın arkasından bir alıntı ;

"Unutulmuş Diayarlr" maceralarının en önemli kişilerinden biri ve Diyarlar'ın en kudretli büyücüsü olan "Yaşlı Büyücü" Elminster'ın, yaşamının ilk zmanlarında intikamı,savaşı, öfkeyi, dostluğu, aşkı, sihri ve bir tanrıçayı tanımasının destansı hikayesine şahit olmaya çağırıyoruz hepinizi... "Elminster : Bir Büyücü Yaratmak" Unutlumş Diyarlar'ın yaratıcısı Ed Greenwood'un önsözüyle nihayet Türkçe'de...

kolay gelsin...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

ben aslında unutulmuş diyarları romanlarını düşünürsek sevmem ama oyun için gerçekten harika bir diyardır. elminster serisi bildiğim kadarıyla 4 kitaptan oluşuyor ilk kitabı bu. kitabı okuduğumda o kadar beğenmemiştim. en azından elminster kemerli burnuyla(ki bu kitapta bolca vurgulanıyo yanlış hatırlamıyorsam Very Happy) tanrıçayı da götürdü helal diyip geçtik Very Happy kitap diyarın diğer yazarlarından en ünlüsü olan salvatore un ki kadar çekici değil ancak bence onlardan daha başarılı. en azından  frp partisi anlatımı hissii uyandırmıyor... kitabın en sevdiğim özelliği ise büyünün yüzeysel geçilmemesiydi. Ancak yinede zayıf bir hikayesi var bence
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

bu kadar ünlü bir büyücünün sıradan bir hikayesi olmuş.

hele ikinci kitap elf melf diye kaynamış. nası okuduğumu bile anlamadım.

ama ilk kitabın hakkını vermek lazım. ilk kitabın gazıyla ikincisini okuyabildim. Very Happy

üçünsünüde alamadım bi türlü.

elminster amcayada böyle bir hikaye yakışırdı zati(ilk kitaptan bahsediyorum)

bu arada faerunun haritasında çok aradım athalantarı. kayıp bir ülkeymiş. ama nerde olduuna dair bi ipucu bulamadım haritada. elminsterın bu güzel memleketinin yerini bilen varsa lütfen bi sölesin.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri