Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

2. cesuryurekte william`in  savas meydaninda bogazini kesecegi sovalyenin basligini cikardiginda karsisinda iskoc prensini gordugu andaki gozlerindeki ifade
3. baba3 filminde genc carlionenin sevgilisini rehin alan adamin arkadisini rehin almasinin ardindaki pazarliktan sonra sevgilisini diger adamin elinden kurtarma bicimi

Üye

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (Türkiye'deki ismi ise Sil Baştan idi.Çevirisi diyemeyiz elbette. =) )

Bu film'de Jim Carrey bence çok ama çok başarılı bir oyunculuk sergilemişti her zaman olduğu gibi.

Joel'ın (Jim Carrey) hafızasının silinmesi sırasında 'flashback'ler yaşanırken Clementine (Kate Winslet) isimli sevdiği kızla yatakta uzanırken birbirlerini ne kadar sevdiklerini birbirlerine bakışları ve sözleriyle tamamen ortaya koyarken bu sahne de bir anda silinmeye başlar.

Kız silinir,yatak ve oda da silinmeye başlamıştır.Joel tüm iradesiyle çarşafa tutunur ve bırakmamaya çalışır. ''Bari bunu alma,lütfen bunu alma benden.'' derken ve suratındaki ifadeyle (Jim Carrey işte!Mimik ustası adam ya!) beni bitirmiştir ve filmin gidişatında zaten beni iyice doldurmuş olan filmin beni hüngür hüngür ağlatan sahnesi bu sahne olmuştur.

Hala izlemeyen varsa ısrarla tavsiye ederim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Alıntı:

menzoberranzan:
sonuncusu: bu beni bayaa etkilemiştir. the postman filminde ford-mercury(zenci çocuk)nin dev bir posta teşkilatı örmesi ve kötü generalin eline düştüğü ilk sahne.

"ben l.a. poata ağındayım, sen kimsin?"

"ben ford-mercury."

diğer postacı,generalin gözü önünde sygıyla eğilir.

Bu da gerçekten güzeldi.Ben de bu filmi çok beğenmiştim.İnsanlar ön yargılı davranıp izlemiyorlar,fıtık oluyorum. =/
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Sinema (falas 'ın)  formunda bilgilerini verdiğim iki film arasında seçim yapamıyorum. pan'nın labirentinde küçük kızım elinde kardeşi ile labirentin ortasında kanlar içinde yere düşüşü ve kardeşine son bakışı,

Yetimhane filminde iki Annenin oğlunun ölmüş olduğunu anladığı sahne. Bu iki filmi izlerken akıttığım göz yaşının hatti hesabı yoktu.
Embarassed  sanırım fazla duygusalım. 2 filmide arşivime aldım.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

bin tane aklıma geliyor esaretin bedelinden tutunda , lotr'e.salak ile avanaktan, matrix'e bir dünya var.sanırım bunu saatlerce düşünmektense sizinkileri paylaşmakla yetinicem.ben seçemiyorum doğrusu!
Üye
Üye

Batman The Dark Knight'ta Joker'in hastaneyi havaya uçurduğu sahne  

Üye

taşıyıcı 2 de jason statham ın arabanın altındaki bombayı arabayla uçarak kancaya takıp cıkardığı sahne.    

oğlum jack filminde haryy potter'in    vurulduğu sahne beni çok duygulandırdı.
Gercekten cok duygulu flmdi hele annesiyle babasının oğullarının öldüğünü öğrendiği sahne. Çocuk gözlük takmak zorunda olduğu için askere alınmadı ama sonra babası ne yaptı etti askere aldırdı onu zavallı cocuk silahı doğru atabilmek için gözlüğünün keneralrını yüzüne yapıştırmıştı bi cesit macun gibi bişeyle. Çok güzel bi filmdi  gözlerimin dolmasını cry   sağlayan ender flmlerden biri. Ayrıca Daniel Radcliffe namıdeğer hp ye cok üzüldüm hastalığı dolayısıyla gercekten iyi bir genc oyuncu  Sad

Üye
Üye

ben x 7in son sahnesi...scarlitenin aslında gerçek olmadığı....

Üye

Tabiki return of the king deki charge of rohirrim bölümü bu sahneye yanaşabilceğini dahi düşünmüyorum hiç bir sahnenin
Üye
Üye

perhanın dertten içme sahnesi arkada koca bir çingene orkestrası çalıyor perhan dans ederken içiyor.dansözler de etrafında

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri