| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 07 May 2007 |
| Mesajlar: 10 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 Şub 2007 |
| Mesajlar: 48 |
| Konum: okuldan eve ,evden okula.. |
|
|
eh iştelik film 12.06.2007, 11:58 |
|
|
en iyisinden lotr derim hemide hepisi.. eğer onu saymazsak.
ya çoğu kişi beğenmemiş ama ben eragorn beğendim(şu anda başka film aklıma gelmiyo.. zati sınavdan geldim.. .. sıcağı sıcağına buraya oturdum anca bu kadar çıkıyo  ).. belki de kitabı okumamamdan dolayıdır.çünkü ozman film çok boş kalıyo... ama onuda okucağım seriler arasına koydum.. ( uff ne çok seri oldu ya acaba bu yaz bitirebilecekmiyimki hepisini..  ) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 May 2007 |
| Mesajlar: 10 |
|
|
|
korsanlar 12.06.2007, 12:38 |
|
|
karayip korsanlarının özellikle son filmi harika ölüler diyarına gidiyorlar deniz tanrısı vs süperdi |
_________________ iyiler mutlaka kazanır!...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
deniz tanrısı 12.06.2007, 12:43 |
|
|
ya bilmiyom da şu deniz tanrısı olayı daha bi güzel yapılabilrdi.. yani şey gibi hani siz sinbad yedi denizler efsanesini izlemişmiydiniz..yani deniz tanrısı nı öle efektli yapmaları güzel olurdu.. sonrasındaki olaylara özellikle dönüp durdukları yer süperdi.. ama işte tanrının ilk ortaya çıktığı sahne  hoşuma gitmemişti.. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 160 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
Hmm 12.06.2007, 15:49 |
|
|
Yüzüklerin efendisi ayrıca diğer tüm filmlerin içindede en iyisidir o kadar oscar aldı hatırlatırım.
Yüzükleri efendisini tek geçerim hiç bi fantastik film önünde bile duramaz heleki eragon  lan resmen 200 sayfada anlatılan ejderhanın büyümesini direk tek geçmiş adamlar nefret ettim ! Harry Potterında ayrı bi yeri var gönlümüzde  Yerdenizinde filmi vardı o da kötüdür bakın  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 May 2007 |
| Mesajlar: 57 |
| Konum: kalıntılar içindeki taş |
|
|
birinci belli ikinci kim =) 12.06.2007, 16:55 |
|
|
yüzüklerin efendisi ilk sırayı çekerken diğerleri gelir.ama şöyle onun kadar iyi bir film çekilsede izlesek veya yüzüklerin efendisini geçsin bile isterim.isterim ki şole izlerken çoşalım yeni bir şeyler olmuş olur... |
_________________ bulmaktı amaç ışığı,kayıp ötelerde kaybolmuş ışığı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 May 2007 |
| Mesajlar: 57 |
| Konum: kalıntılar içindeki taş |
|
|
bir şey var... 12.06.2007, 17:09 |
|
|
hp direk önde,eragonu hem okuyup hem seyreden biri olarak kitabı filminden çok iyi evet.ama kitapa değerlendirmiyorum ve genelde hep öyle yaparım filmleri ama yinede beni tatmin etmedi ve hp derim |
_________________ bulmaktı amaç ışığı,kayıp ötelerde kaybolmuş ışığı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
zaten.. 12.06.2007, 17:16 |
|
|
zaten kitapla değerlendirilmemesi lazım .. çünkü ozman film gerçekten boş gelir.. ayrı düşünülüp değerlendirilmeli.. kim yapmışki kitaba tamamen sadık bi şekilde filmide biz bulalım .. o kalınlıktaki kitabı sinemaya aktarcak babayiğit göremiyorum.. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 15 Şub 2007 |
| Mesajlar: 123 |
| Konum: Oturma odası |
|
|
LOTR 13.06.2007, 14:00 |
|
|
Tabki LOTR bir numara onu geçebilicek tek film kendi extended versiyonudur bence seyretmediyseniz mutlaka bi yerden bulup seyredin. Filmdeki boşluklar çok güzel kapatılıyor bu versiyonda. O muhteşem kitap için yinede yeterli değil ama idare eder. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
mad max!!! 14.06.2007, 19:42 |
|
|
mad max sanırsam mel gibson oynuyodu.değilmi .. ama karıştırmıyım da.. ayıp olmasın... uçuk arabaların. uçuk insanların ..bulunduğu suç dünyası...
küçükkene izlediğimde çok güzel geliyodu. ama şimdi o kadar hoşuma gitmiyo..( bu çok mu kötü şimdi  ) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
panın labirenti 14.06.2007, 22:22 |
|
|
şimdi aklıma geldi bah .. izlerken bu ne biçim felan diyodum ne alaka fantasi ile ama düşündükçe çok hoşuma gitti.. bi çocuğun bulunduğu savaş ortamını takmadan iç dünyasında kendi fantazisi oluşturmasını anlatan gayet güzel bi film.. ne kadar konusu çocukla alakalı olsada bi çocuğun izlememesi gereken kan, vahşetli bi film.. yani çocuklar için.. bizim için o kadar değil..  +13 gibi
izlemediyseniz öneririm.. ( ya bu filmi tutup lotr ile kıyasladılar .. film için bi bu beni üzdü.. ÇÜNKÜ LOTR İLE KIYASLANAMAZ .. güzelsinde o kadar değil  ) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 160 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
Re: LOTR 15.06.2007, 18:10 |
|
|
| shebey yazmış: | | Tabki LOTR bir numara onu geçebilicek tek film kendi extended versiyonudur bence seyretmediyseniz mutlaka bi yerden bulup seyredin. Filmdeki boşluklar çok güzel kapatılıyor bu versiyonda. O muhteşem kitap için yinede yeterli değil ama idare eder. |
Ben bu versiyonu nerde bulabilirm??  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
|
|