| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 31 Oca 2008 |
| Mesajlar: 56 |
| Konum: Mitrill Hall |
|
|
En iyi Oyun 08.02.2008, 11:11 |
|
|
Arkadaşlar ben Fearun mekanını sevdiğim için tavsiye edeceğim oyun bana göre mükemmel grafikler kötü ama hikaye ve o classlar ırklar ayrıntılar
Bildiğiniz gibi Newer Winter Nights2 var benim bilgisayarımda çok kasıyor.Sizinkinde bilemiyorum bende başka bir Fr oyunu arayayım dedim ve buldumda
Buzyeli vadisinin rpg aynı Diablo gibi oyununu buldum
Ice Wind Dale II çok güzel bir oyun biyerden bulmanızı veya indirmenizi tavsiye ederim 1.21 gb ye bence deydi sizin için bilemiyorum party 6 kişilik olabiliyor ve tüm classlar ırklar mevcut ayrıca kasmıyorda oyun on kasabada başlıyor sonra yavaş yavaş luskan güzel bir rpg oyunu
resim koymak isterdim ama artık imgeshack açamıyorum bilgisayar kitlenio yada takılıyor bir çok sitedede öle virü var galiba özür diliyorum. |
_________________  IRONFORGE 
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Ice Wind Dale Newer Winter Nights 08.02.2008, 11:49 |
|
|
Newer Winter Nights2 çk ayrıntılı bir oyun gerçektende fakat dediğin gibi benimde bilgisayarmı kastı
Ice Wind Dale II heyecanla aldım ve karakter tasarlama bakımından harika bir oyun olsada oynarken zevk alamadım eski oyunların bir kötülüğüde adamları yönlendirmenin kötü olmasıydı |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 48 |
| Konum: solance kuzeylerinde kristalmir gölü yakınlarında |
|
|
.... 08.02.2008, 12:55 |
|
|
fazla oyun oynayan bi zat diilim
hatta hiç oynamam
ama black & white güzel oyundur  |
_________________ tanrıya inanırsanız şeytanada inanırsınız;
meleklere inanırsanız iblislerede inanırsınız;
biri yokken diğeri olamaz....
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 589 |
|
|
|
Neverwinter Night 08.02.2008, 13:00 |
|
|
İkisinide defalarca bitirdim. Muhteşem oyunlar. Hatta NWN 2 anlatılmaz yaşanırdı. her yönden süperdi: Classlar, itemler, karakterler... Konu bakımından da etkileyici olmasa da iyiydi. Shadow King diye biri var, amacımız o güçlenmeden biz eski ritüelleri gerçekleştirip onu yok etmek. Bu kadar klasik bir konu anlayacağınız.
İce Wind Dale serisini uzun süre önce oynamıştım. O oyun da zamanına göre çok muhteşem bir oyundu. Buzyeli Vadisi en ince ayrıntısına kadar sizlere sunan güzel bir yapım... En güzel tarafını biraz daha oynayınca öğreneceksiniz; ama ben söyleyipte süprizi bozmayayım.
R(ole)p(laying)g(ame) ( Rol Yapma Oyunu ) oyunlarında en sevdiğim nokta uzun süreli olması ve bu uzun sürede karakterimizi kendimize göre şekillendirmemiz. Eğer İce Wind Dale'ı sevdiysen kesinlikle Fallout da oynamalısın. Kasacağını da sanmıyorum. O biraz daha değişiktir ama güzel bir oyundur.
İyi eğlenceler arkadaşlar... |
_________________ Buraya kadarmış. Maziye üzülmenin manası yok, geleceğe bakalım...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Ağu 2007 |
| Mesajlar: 613 |
| Konum: SUCON |
|
|
Baldur's Gate 08.02.2008, 15:40 |
|
|
Baldur's Gate şimdiye kadar oynarken en çok haz aldığım oyundur. ( Pek fazla oynayacak zamanım yok, o sebepten içime çok batmakta.) Rol yapma oyunu tarzında yaratılmıştır ve 1998 yılında sürümü yapılmıştır. Oynamayanlar varsa tavsiye ederim. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 40 |
|
|
|
';..;' 08.02.2008, 19:31 |
|
|
Yukardaki tavsiyeler çok sağlam, Buldurs Gate oyunlarını ayrıca Fallout'u kaçırma eski oyunlar ama klasikler. Benim bir party'i yönettiğimiz action-rp oyunlarına antipatim var, aradığım sanki bir mmorpg gibi karakterimle özdeşleşebilmem. Oturup aynı anda 3-5 karakter kontrol edince işin büyüsü bozuluyor. Nedense bu party olayı nedense pek meşhur her oyunda var. Son zamanların biraz zorlarsak iyi diyebileceğim oyunlarından Hellgate:London var. En azından bir bakmaya değer. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 08.02.2008, 20:13 |
|
|
rp denince 2006 da yılın oyunu seçilen ve birçok otorite tarafından gelmiş geçmiş en iyi tek kişilik rpg kabul edilen "The Elder Scrolls IV: Oblivion" u tek geçerim.
bu kadar bol ve ince ayrıntı ve bu kadar güzel grafiklerin birleştiği başka bi rpg daha görmedim
eklentileriyle birlikte 1 senedir haala bıkmadan oynuyorum
ana görevi bitirseniz bile oynamaya devam edebileceğiniz, sayısız isteğe bağlı görevler içeren geniş dünyasıyla sanki mmorpg oynar gibi bi havası var =) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 40 |
|
|
|
';..;' 08.02.2008, 20:25 |
|
|
Oblivion'da bir görev vardı, tam hatırlamıyorum kediye benzeyen ırktan olan bir kadını takip etmemiz lazımdı (yanlışını yakalamaya çalışıyoruz  ) Yaklaşık 4 saat kadını takip ettim ama görevi hala görevi bitiremeyince o sinirle Oblivion'la aramızdaki ilişkiyi bitirdim  |
_________________ kayıplara karıştı...
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 08.02.2008, 20:37 |
|
|
eheh o görevi bilmiorumda ben bi görevde kraliçeye suikast düzenleyeceklerini öğrenmeye çalıştığım bi örgütten bi elemanı tek yakalayıp konuşturmuştum. itiraf etmişti. bir sonraki gece daha ayrıntılı bilgi vereceğini söyledi ve onun evinin önünde bir sonraki gece buluşmak üzere serbest bıraktım elemanı. ertesi gece elemanın evinin önünde bekle babam bekle eleman ortada yok. sabah oldu. tekrar gece oldu haala ortada yok. yapacağım şey kanun dışı ama başka çarem kalmadı diyerekten elemanın evinin kapısını maymuncukla açtığımda içerde elemanın cesediyle karşılaştım. bana öttüğü öğrenilip diğer örgüt üyeleri tarafından hunharca katledilmişti =) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 589 |
|
|
|
Elder Scroll IV : Oblivion 08.02.2008, 22:00 |
|
|
Bu oyuna 90 saatini vermiş biri olarak, hayatımda oynadığım en iyi rpg oyunu olduğunu söyleyebilirim. Her türlü skillle oynadım oyunu ve neredeyse oyundaki bütün görevleri yaptım. Dark Broterhood'tan tutun da Thief Guild'e; Mage Guild'den tutun da Fighter Guild'de... Hepsini ama hepsini yaptım.
Oyunda en sevdiğim nokta bize sunmuş olduğu özgürlük; bu özgürlük nedeniyle bazen insanı çığırından çıkaran buglar da olsa da bu oyun gerçekten müthiş. Grafikleri zaten laf yok, rpg oyunları için şaheser. ( Normalde de olağanüstü ama neyse  )
Silver'a katılıyorum gelmiş geçmiş en iyi rpg oyunu Elder Scroll IV : Oblivion'dur. Rpg deyince aklıma da hep o gelir.
Baldur's Gate'e gelince; Drizzt'le oynama fırsatımız bulunan sayılı oyunlar arasında... Bu yüzden biraz daha önem kazanıyor. Hatta Drizzt fanları bu oyuna tapıyorlar
Herneyse daha fazla yazıp gözlerinizi bozmayayım.  |
_________________ Buraya kadarmış. Maziye üzülmenin manası yok, geleceğe bakalım...
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 08.02.2008, 22:04 |
|
|
işte gerçekten oyunlardan anlayan biri =) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 05 Şub 2007 |
| Mesajlar: 1391 |
| Konum: aramızda konumun lafı mı olur canım... |
|
|
fallout 2 08.02.2008, 22:28 |
|
|
Nedense beni heyecanlandıran yegane oyun fallout 2'dir.
Adam akıllı ilk oynamaya başladığım oyun olduğundan mıdır, silahlarından, skillerinden, özgürlüğünden, konusundan, birden fazla sonundsan, geçtiği zamandan mıdır bilmiyorum. Ama intro'su belki de en iyi oyun introlarından biridir.
Ayrıca, fallout 2'yi bitirirken, frank horrigan ile kapışmamdaki heyecanı ondan başka belki 3 5 oyunda yaşamışımdır. Sanırım ilk göz ağrım. |
_________________ Bir keşiş insanların aya çıktığına inanmayabilir, ama onlar bunu başardı.
Bir bilim adamı da keşişlerin, bir insan ömründe aydınlanmayı başardığına inanmayabilir, ama onlar da bunu belki başardılar?
Hiçbir doğru gerçekten kutsal ve tek değildir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 194 |
|
|
|
PRINCE OF PERSIE 25.03.2008, 13:55 |
|
|
OYUN DÜNYASINDA P.O.P Yİ TEK GEÇERİM. DAHA İYİSİ YOK. 3 OYUNUNU DA BİTİRDİM. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 335 |
| Konum: yok aslında |
|
|
falas 25.03.2008, 15:01 |
|
|
Prince of Persia'nın 3 oyununu da bitirdim diyorsun. Peki farkında mısın, aslında seride 6 oyun var? Bitirdin mi 1, 2 ve 3ü? (3ü bitirmesen de olur aslında, dandikti o) O devrimsel oynanış, o muhteşem animasyonlar, ara sahneler, hikaye... Ne müthiş bir kahramandı Prince! Sonra Sands of Time'da punk liseliye çevirdiler, sinirlendirdiler beni. Neyse ki warrior within'de biraz toparlandı, two thrones'da ise o masum prensimiz artık şizofren bir sosyopat olmuştu...
Ah be abi, yine bir yerden bulup oynayasım geldi ilk oyunu! |
_________________ Ama me fideliter,
fidem meam noto:
de corde totaliter
et ex mente tota
sum presentialiter
absens in remota,
quisquis amat taliter,
volvitur in rota.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 194 |
|
|
|
ilk üçü bitirdim. 25.03.2008, 15:34 |
|
|
4,5,6 yı bulamadım. çok baktım ama bulamadım. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
|
|