Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Karizmanın babası Gandalf'tır, anası da Galadriel

Üye

ivediktir,Recep ivedik!bi votka martini .Karıştırılsın ama çalkalanmasın lütfen!Facebook'u sevmem!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Her ne kadar 'kötü' olarak da başlasa seriye, onun içinde daima bir 'iyi' vardı ve zaten o 'iyi' olmasa dört dünya ve labirent'teki yeni düzen hiçbir zaman oluşamazdı.

Irkının özelliği olan vücudunu kaplayan mavi-kırmızı dövmeleriye,onları saklamaya çalışmasıyla,devamlı 'lanet' küfrünü savurmasıyla,asabi olmaya yakın ama soğuk kanlı olmaya çalışan ve 'iyi' oldukça soğuk kanlılığını bir nebze kaybeden karakteriyle,köpeğiyle(!),herşeyiyle karizma olan en 'iyi'dir benim için 'HAPLO'.

(Ölüm kapısı Serisi)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Spoiler olabilecek şeyler yazmadığımı umuyorum ama sanırım yazmadım gibi. =/ Neyse...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Sir Sparhawk ile Drizzt arasında kaldım ikisi de olur gibi

Üye

ben iyileri pek karizmatik bulmuyorum Razz  
fantstik dümyamda iyilere yer yok   benim kahramanlarım;  içinde iyilik barındıran kötüler aslında lol  raistin mesela  Embarassed  (Ejderha Mızragı)

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

aslında doğru hep neo'yu değil smith'i sevmişimdir.

mine yazmış:
ben iyileri pek karizmatik bulmuyorum Razz  
fantstik dümyamda iyilere yer yok   benim kahramanlarım;  içinde iyilik barındıran kötüler aslında lol  raistin mesela  Embarassed  (Ejderha Mızragı)
Üye
Üye

Kara büyücü serisinden Akkarin'i hep karizmatik bulmuşumdur. Aynı anda hem ülkesini korumak için Sachaka'lı suikastçileri kara büyüyle öldürmek zorunda, hem de kara büyü yaptığını kendi ülkesinin büyücüler loncasından saklamak zorunda

Akkarin'i benim gözümde diğer karakterlerin üstüne çıkaran kazanılması imkansız olan bir savaşa girmeyi kabul etmesi. "Bu savaştan sağ çıkmayı beklemiyorum" sözü heralde bir roman kahramanının ağzından duyduğum en karizmatik ama aynı zamanda en üzücü sözlerden biri

Tabii bir de Kotor serisinde Darth Revan var ama daha onun romanını kimse yazmadı. İnşallah ölmeden Revan hakkında bir şeyler yazacağım. Belki romana vaktim ve kabiliyetim yetmez ama en azından bir hikaye yazmak istiyorum. Yoksa gözüm açık giderim   
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Karizmanın tanımını yapmak lazım esasında, yine de kültürümüze amerikan kültüründen geçen karizmatiklikle (cool olmakla) eşdeğer olduğunu düşünürsek bana göre bir kaç aday var.

İlk aklma gelenlerin başında Mandrollen (Belgariad serisinden) geliyor. Tam "iyi" tanımlamasına sokamasak da Zeratul (starcraft) ve Zaknafein (Kara Elf serisi) bana göre karizmatik şahıslardır. Yine farklı bir şekilde en kuul adamlardan biri de Yerdeniz serilerindeki büyücü Ged diyebilirim. İlk aklıma gelenler bunlar...
Üye
Üye

Elerki yazmış:
Spoiler olabilecek şeyler yazmadığımı umuyorum ama sanırım yazmadım gibi. =/ Neyse...

Bir daha olmasın. Rezil ettin bütün seriyi. Ben şimdi okurken ne olacağını bilmiş oldum ama. Bari yazını düzenle de başkaları benim gibi talihsizliğe uğramasın.

Üye

John Constantine aklıma geldi.  Umursamaz bir havaya sahip, çevresindeki olaylara pek şaşırmayan ve ilgi göstermeyen, kaderin cilveleriyle kahraman olanlar bana çok karizmatik gelir.  Ama en sevdiğim iyiyi söyleyeyim:Sylvester Stallone'nin Gün Işığı filmindeki karakteri en sevdiğim iyidir. Kendi canını bir nebze düşünmemişti adam. Tünele geri dönüşü olmayan bir şekilde girerken gözünü kırpmamıştı ve tünelden çıkış olup olmadığını bile bilmiyordu. Olamaz böyle bir iyi.

Üye

Al'Lan Mandragoran.
Üye
Üye

GANDALF!!!!!!!!!!!
Üye
Üye

Elerki yazmış:

Bir daha olmasın. Rezil ettin bütün seriyi. Ben şimdi okurken ne olacağını bilmiş oldum ama. Bari yazını düzenle de başkaları benim gibi talihsizliğe uğramasın.

Bu derece sert çıkmayı gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Okuyunca da o derece büyük br spoiler olmadığı kanısına da vardım, oldukça üstü kapalı yazmışım. Aksini düşünseydim çoktan silerdim.

Sırf bu tavır yüzünden silmeyeceğim. Kilgarvan ya da başka bir moderatör arkadaşımız gerekli görüyorsa silsin lütfen, ama ben silmeyeceğim.

Sert çıkışları hak edecek hiçbir yazı yazmadım bu sitede, yazmamaya da devam edeceğim.
Üye
Üye

silvana yazmış:
Al'Lan Mandragoran : Gorev dagdan agir olum tuyden hafif.

Gölge bulasın Silvana.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri