| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 79 |
|
|
|
karizmanın babası ve anası 04.08.2008, 19:46 |
|
|
Karizmanın babası Gandalf'tır, anası da Galadriel |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 307 |
|
|
|
karizmatik iyi... 05.08.2008, 0:15 |
|
|
ivediktir,Recep ivedik!bi votka martini .Karıştırılsın ama çalkalanmasın lütfen!Facebook'u sevmem! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 203 |
| Konum: İstanbul |
|
|
Haplo!!! 10.08.2008, 0:35 |
|
|
Her ne kadar 'kötü' olarak da başlasa seriye, onun içinde daima bir 'iyi' vardı ve zaten o 'iyi' olmasa dört dünya ve labirent'teki yeni düzen hiçbir zaman oluşamazdı.
Irkının özelliği olan vücudunu kaplayan mavi-kırmızı dövmeleriye,onları saklamaya çalışmasıyla,devamlı 'lanet' küfrünü savurmasıyla,asabi olmaya yakın ama soğuk kanlı olmaya çalışan ve 'iyi' oldukça soğuk kanlılığını bir nebze kaybeden karakteriyle,köpeğiyle(!),herşeyiyle karizma olan en 'iyi'dir benim için 'HAPLO'.
(Ölüm kapısı Serisi) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
=/ 10.08.2008, 0:40 |
|
|
Spoiler olabilecek şeyler yazmadığımı umuyorum ama sanırım yazmadım gibi. =/ Neyse... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 20 Nis 2008 |
| Mesajlar: 89 |
|
|
|
hangisi 11.08.2008, 13:45 |
|
|
Sir Sparhawk ile Drizzt arasında kaldım ikisi de olur gibi |
_________________ One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all, and in the darkness bind them.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 846 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
itiraf edeyim 11.08.2008, 14:42 |
|
|
ben iyileri pek karizmatik bulmuyorum
fantstik dümyamda iyilere yer yok  benim kahramanlarım; içinde iyilik barındıran kötüler aslında  raistin mesela  (Ejderha Mızragı) |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 307 |
|
|
|
Re: itiraf edeyim 11.08.2008, 17:00 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 61 |
| Konum: Yalnız Dağ |
|
|
Akkarin 09.10.2008, 10:11 |
|
|
Kara büyücü serisinden Akkarin'i hep karizmatik bulmuşumdur. Aynı anda hem ülkesini korumak için Sachaka'lı suikastçileri kara büyüyle öldürmek zorunda, hem de kara büyü yaptığını kendi ülkesinin büyücüler loncasından saklamak zorunda
Akkarin'i benim gözümde diğer karakterlerin üstüne çıkaran kazanılması imkansız olan bir savaşa girmeyi kabul etmesi. "Bu savaştan sağ çıkmayı beklemiyorum" sözü heralde bir roman kahramanının ağzından duyduğum en karizmatik ama aynı zamanda en üzücü sözlerden biri
Tabii bir de Kotor serisinde Darth Revan var ama daha onun romanını kimse yazmadı. İnşallah ölmeden Revan hakkında bir şeyler yazacağım. Belki romana vaktim ve kabiliyetim yetmez ama en azından bir hikaye yazmak istiyorum. Yoksa gözüm açık giderim  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Mar 2007 |
| Mesajlar: 148 |
|
|
|
BEN! 09.10.2008, 12:30 |
|
|
Karizmanın tanımını yapmak lazım esasında, yine de kültürümüze amerikan kültüründen geçen karizmatiklikle (cool olmakla) eşdeğer olduğunu düşünürsek bana göre bir kaç aday var.
İlk aklma gelenlerin başında Mandrollen (Belgariad serisinden) geliyor. Tam "iyi" tanımlamasına sokamasak da Zeratul (starcraft) ve Zaknafein (Kara Elf serisi) bana göre karizmatik şahıslardır. Yine farklı bir şekilde en kuul adamlardan biri de Yerdeniz serilerindeki büyücü Ged diyebilirim. İlk aklıma gelenler bunlar... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 458 |
|
|
Re: =/ 09.10.2008, 13:08 |
|
|
| Elerki yazmış: | | Spoiler olabilecek şeyler yazmadığımı umuyorum ama sanırım yazmadım gibi. =/ Neyse... |
Bir daha olmasın. Rezil ettin bütün seriyi. Ben şimdi okurken ne olacağını bilmiş oldum ama. Bari yazını düzenle de başkaları benim gibi talihsizliğe uğramasın. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
İyiler 09.10.2008, 13:17 |
|
|
John Constantine aklıma geldi. Umursamaz bir havaya sahip, çevresindeki olaylara pek şaşırmayan ve ilgi göstermeyen, kaderin cilveleriyle kahraman olanlar bana çok karizmatik gelir. Ama en sevdiğim iyiyi söyleyeyim:Sylvester Stallone'nin Gün Işığı filmindeki karakteri en sevdiğim iyidir. Kendi canını bir nebze düşünmemişti adam. Tünele geri dönüşü olmayan bir şekilde girerken gözünü kırpmamıştı ve tünelden çıkış olup olmadığını bile bilmiyordu. Olamaz böyle bir iyi. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 54 |
|
|
|
... 09.10.2008, 14:08 |
|
|
Al'Lan Mandragoran. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 4 |
|
|
|
... 09.10.2008, 14:17 |
|
|
GANDALF!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Falas 09.10.2008, 15:25 |
|
|
Elerki yazmış:
Spoiler olabilecek şeyler yazmadığımı umuyorum ama sanırım yazmadım gibi. =/ Neyse...
Bir daha olmasın. Rezil ettin bütün seriyi. Ben şimdi okurken ne olacağını bilmiş oldum ama. Bari yazını düzenle de başkaları benim gibi talihsizliğe uğramasın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: ... 09.10.2008, 16:12 |
|
|
| silvana yazmış: | | Al'Lan Mandragoran : Gorev dagdan agir olum tuyden hafif. |
Gölge bulasın Silvana. |
|
|
|
|
 |
|
|
|