Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Yönetici

....Değerli dostlar,

En bilmemne nedir, en bilmemne kimdir, en bilmemne hangisidir türünden sorular her zaman yararsız değildirler. Kalemi kuvvetli bir insan kendisine "bahşedilen" her soruyu nimet bilir ve idman sahasına çıkmış özgüveni yüksek bir atlet gibi yetkinliğini sınamaya koyulur. İyi bir yazar için kötü soru yoktur. Bu soruyu da böyle değerlendirmenizi dilerim;
.
    Bugüne kadar karşılaştığınız en karizmatik iyinin kim olduğunu öğrenmek istiyorum. Sinema, tiyatro, roman, öykü, şiir, çizgi roman, çizgi film, animasyon, televizyon dizisi ayrımı yok. İleri süreceğiniz ismi gerekçelendirirseniz tatlının üstüne bir de kaymak kondurmuş olacaksınız.  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

benim oyum hemen drizzt do'urden'e tabii ki aynı seriden jarlexle diye biri de var ama onun iyi olduğu konusunda çeşitli rivayetler var emin değilim.son olarak underworld'deki selene diyorum lütfen kadın kahramanlarımızı da katın hep erkek hep erkek olmadı... Question

Üye

ehem ehem... İyiler; roman ya da film  kahramanı olmasalar muhtemelen erdem tutkuları ve su katılmamış bencillikleri ile mide bulandıracak insanlardır. Bu nedenle zorunluluktan iyi rolüne soyunmak zorunda kalan kahramanları daha karizmatik buluyorum.V for Vandetta'da V'nin kendisi,Sin City'de Marw(Mickey Rourke) ve elbette ps oyunlarının bana göre tek geçilesi kraliçesi Resident Evil'deki Jill (I'still alive.. der ya başında.)LotR'dan Sam ve elbetteki Hellboy... Twisted Evil

I may be skin and bone
I may be Japanese..."
                        S.Plath
Üye
Üye

ejderböceği yazmış:
ehem ehem... İyiler; roman ya da film  kahramanı olmasalar muhtemelen erdem tutkuları ve su katılmamış bencillikleri ile mide bulandıracak insanlardır. Bu nedenle zorunluluktan iyi rolüne soyunmak zorunda kalan kahramanları daha karizmatik buluyorum.V for Vandetta'da V'nin kendisi,Sin City'de Marw(Mickey Rourke) ve elbette ps oyunlarının bana göre tek geçilesi kraliçesi Resident Evil'deki Jill (I'still alive.. der ya başında.)LotR'dan Sam ve elbetteki Hellboy... Twisted Evil

Sam'e katılmamak elde değil zaten. Saf iyiliği temsil ediyor ama kendisi benim gözümde.
Kendine göre kusurlu kahramanlar banada herzaman cazip gelmiştir. Kara Kulenin Roland'ı mesela, takıntısına delicesine tutkun bu adam ona ulaşmak uğruna herşeyi feda etmeye hazırdır, çok karizmatiktir vede kendisinin dahi farkedemediği bi iyilik vardır kalbinde.
Harry Potter'ın en karizmatik iyisi tabikide Sirius Black. Bizde ailecek onun hastasıydık.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

en iyi karizmatik listesine matrix'den neo'yu eklemek istiyorum

Üye

karizmatik ii ye benim favorim fullmetal alchemisten .. elric kardeşler.. edu ve al..
Üye
Üye

Ya ben galadrielden korkuyorum açıkçası bence iyi falan değil psikopat psikopat bakıyo zaten
Elrond sağlam kişiliğiyle herkesin beğenisini kazanır,gandalf olabilir!
Siriusta hakikaten fedakarlığıyla falan gözüme girmiştir ama orda dumbledor gibisi varmı yaa filmde adamın gözlerine bakınca içime huzur doluyo Smile film için böyle kitap için bişey zaten demiyorum mükemmel biri o tatlı dedecik Smile

Üye

Silmarillion'u okuduğumdan beri Glorfindel derim
Üye
Üye

BLACK HAND yazmış:
Ya ben galadrielden korkuyorum açıkçası bence iyi falan değil psikopat psikopat bakıyo zaten
Elrond sağlam kişiliğiyle herkesin beğenisini kazanır,gandalf olabilir!
Siriusta hakikaten fedakarlığıyla falan gözüme girmiştir ama orda dumbledor gibisi varmı yaa filmde adamın gözlerine bakınca içime huzur doluyo Smile film için böyle kitap için bişey zaten demiyorum mükemmel biri o tatlı dedecik Smile

Gandalf'ı nasıl unutabilbim ya. Yazık bana unutulur mu Ak Gandalf.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

eski zamanlarından black ve her zaman minerva ve dumbi

Üye

Amnestria (böyle yazılıyordu inşallah) Arilyn'in annesi var ya...

Üye

palin palin ve palin  

Üye

Palin,Sturm,Glorfindel,Fingolfin,Finrod,Feanor, yeri deil ama kötülere tanrıcığımız raistlin,optimus prime   Olmadı Hotshot tamam mı??

Bleeding its horror
Creating my structure
Now I shall reign in blood!...

Angel of death
Monarch to the kingdom of the dead
Infamous butcher,
Angel of Death!

I'm Little Slayer!Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Jander Sunstar...

Sturm Brightblade...Üzerinize bir ejderha uçuyorken o surda durmak ve onunla yüzleşmek...Aptalca olsa da...Onurlu bir ölüm...

Üye

Bence Aragorn tabiki de .İkinci olarak ta HAPLO ben ce yaaa:)Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri