Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Yönetici

Kötü adamlar olmadan değil fantastik kurgu, hiçbir kurgu olmaz. Roman olmaz, öykü olmaz, sanat olmaz, siyaset olmaz, hele yıldız savaşlarıymış, gotik gerilim sekanslarıymış, kavgalı gürültülü macera romanlarıymış, savaş sahneleriymiş, Allah hak getire. Kötü adamlar olmadan olmaaaaaaaaz! Yeryüzünde kötü adamlar olmadığı sürece iyiliğin de bir kıymeti yok zannımca. Ama dilerseniz bu çetin mevzuu bir kenara bırakalım da haydi hep birlikte EN KARİZMATİK KÖTÜ kimdir, seçelim. Roman, öykü, şiir, sinema, tiyatro, çizgi film, çizgi roman, animasyon, abidik, zubidik fark etmez. Şu güne dek herhangi bir yerde, herhangi bir vesileyle karşılaştığınız kötü adamların EN KÖTÜSÜ, EN CEVVALİ, EN KARİZMATİĞİ HANGİSİYDİ?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ölüm KaPısı Serisinden Master Hugh ve Haplo - Nerdeyse üzerlerine yok.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

vlad taltos... affı yoktur..
Üye
Üye

FallenPaladin yazmış:

En karizmatik oldukları su götürmez ama ikisinede tam olarak kötü diyemeyiz bence.

En kötü vede karizmatikte benim adayım Randal Flagg yada Walter O'Dim diyede bilinen Kara Kulenin karalar giymiş büyücüsü.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

shebey yazmış:

FallenPaladin yazmış:

En karizmatik oldukları su götürmez ama ikisinede tam olarak kötü diyemeyiz bence.
.

Aslında tam olarak kötüler ama weis ve hickman'ın halt yemeleri yüzünden bu hale geldiler. Tıpkı Raist'e, Kara Kılıç Serisinde Saryon vs.. vs.. hepsine karizmayı yüklüyorlar, üstelik kötüler  serinin sonunda bir bakıyorsun hooop adamlar bir acaip olmuşlar. Gerçi Raistlinin durumu azıcık farklı ama olsun. O dünyay iyiliği getirmek için kötülük yapan biri...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Lord Sothu unutmuşsunuz bi kere ne gollum ne de snape karşısında bile duramaz arkadaşlar tartışmaya gerek bile yok Very Happy  lol  lol  Twisted Evil  Twisted Evil  LORD LOREN SOTH KARA GÜL ŞOVALYESİ Very Happy coştum sanırsam

Üye

FallenPaladin yazmış:

shebey yazmış:

FallenPaladin yazmış:

.

Aslında tam olarak kötüler ama weis ve hickman'ın halt yemeleri yüzünden bu hale geldiler. Tıpkı Raist'e, Kara Kılıç Serisinde Saryon vs.. vs.. hepsine karizmayı yüklüyorlar, üstelik kötüler  serinin sonunda bir bakıyorsun hooop adamlar bir acaip olmuşlar. Gerçi Raistlinin durumu azıcık farklı ama olsun. O dünyay iyiliği getirmek için kötülük yapan biri...

Haplo Ateş denizine kadar kötüydü gerçekten, ne zaman Alfredle vakit geçirmeye başladı işte o zaman kalbi yumuşadı. Serinin en sevdiğim bölümleri Haplo'nun kendi içinde yaşadığı çatışmalardır. Ölüm kapısının kötüsü Lord Xar'dır bence. Çok karizmatik olduğu söylenemez ama çok güçlü olduğu bi gerçek.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

shebey yazmış:

FallenPaladin yazmış:

shebey yazmış:

FallenPaladin yazmış:

.

Haplo Ateş denizine kadar kötüydü gerçekten, ne zaman Alfredle vakit geçirmeye başladı işte o zaman kalbi yumuşadı. Serinin en sevdiğim bölümleri Haplo'nun kendi içinde yaşadığı çatışmalardır. Ölüm kapısının kötüsü Lord Xar'dır bence. Çok karizmatik olduğu söylenemez ama çok güçlü olduğu bi gerçek.

Hah işte Alfred hayatını kararttı di mi? weis&hickman ikilisinin yazdığı tüm romanlara bakalım tüm kötü karakterler (as roldekiler) hep aynı sona uğruyor işte. Haplo'nun iyi olması için bir sebep yoktu nerdeyse... Adam labirentten kurtulup kendini intikama adamıştı. Eh romandır kişilik değişebilir. Onun yaşadığı kimlik bunalımının aynısını saryon da yaşadı. İşte bu biraz raistlinde sekteye uğradı ama onu da şamar oğlanı ettiler. Büyü kullanamayan bir adam yaptılar. Xar'da karizma vardı bence, çok da iyiydi üstelik ama ne bileyim aklımda yüzünü canlandırmaya çalıştım uzunca süre bir ara ve adamdan tiksindim bir anda...Smile

Üye
Üye

lord_of_lorien yazmış:

BLACK HAND yazmış:
Lord Sothu unutmuşsunuz bi kere ne gollum ne de snape karşısında bile duramaz arkadaşlar tartışmaya gerek bile yok Very Happy  lol  lol  Twisted Evil  Twisted Evil  LORD LOREN SOTH KARA GÜL ŞOVALYESİ Very Happy coştum sanırsam

Sauron deyip işin içinden de çıkabilirdim ama  bir tanrıyla büyücüleri aynı kefeye koymak da pek bir abes kaçar diye düşündüm. Evil or Very Mad  Evil or Very Mad

İyi madem lotr diyosun bende Melkor derim o hepsini döver bikerem Very Happy     Sauronda yaltakçısı zaten onun aslında.Takhisis de fena değil hani aslında melkor ve takhisis evlenseydi ya Very Happy

Üye

büyücü ise konu .. ben derimki patryn büyücüleri hepisini yer lol ...ama lütfen kötü olmayalım yoksa saf kötülük gelir bizi bulur(ejder yılanlar lol )
Üye
Üye

Lockhart Very Happy hani şu hp2 filmindeki karizmatik hoca Very Happy hani aklını yitirmişti

Üye

Aslında Ravenlofttan tanıdığımız Azalinide çok karizma bulurum ben Strahddan daha iyi en azından

Üye

gollum-- gollum gollum gollum
frodo-- hayır senin adın smegal--
gollum -- smegal smegal smegal
frodo-- ulan varya ne desem yutuyosun sende gollumum biladerim ya.. lol
Üye
Üye

Gollum ıyyyyh allahım ya daha fazla tahammül edemicem en karizması lord soth yaa Very Happy

Üye

herkes snape demiş gollum demiş ben bi isim daha ortaya atmak istiyorum darth vader  (star wars karakteri)

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri