Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

İki kitabınıda okudum, İlk kitapdaki tadı ikincisinde bulamadım. Filmi tam bir hayal kırıklığıydı.

İkinci kitabında çok fazla detay vardı, Elf diyarından çıkamayac gibi gelmişti. Üçünci kitabınında ne süprizler var merak ediyorum.

Bu arada Brisingr ateş demekdi değil mi,  roll aklımda öyle kalmış.

DeRRy ,  Saphina nın öleceğini sanmıyorum, o hayatta olan tek dişi, bence bu mirasın devamı için bir kaç ejderha yumurtası gerekecek,

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

belki yumurtadan başka dişi bir ejderha çıkacak belli deil Brisingr evt ateş demekti

Kitabı çekici bulmamın bir dier nedeni ise ejderhalar kanlı vahşi yaratıklar olarak tasvir edilmemiş akıllı bilgin bazen neşeli bir çocuk bazende somurtkan yaşlı bir adam gibi betimlenmiş aynı insanlar gibi duyguları düşüncelri var

yani ejderhalar hep kötü hep kötü olmuo  ii ejderhalar var umut etmeye devam:)

Üye

Oradaki ejderhalar sadebir ırkın seslenişine cevap veriyorlar, onlarda kan ve vahşet var, ama zeki akıllı ve biçim değiştiriyorlar. Ejderhalara çok kısa değinilmiş ama genede yerinde kullanmış.

Tıpkı ölüm kapısındakiler gibi insan kılığında dolaşıyorlar.

yalnız başka yumurta kalmamıştı, tek yumurta vardı onuda kardeşi sahiplenmişt.

Çatlayacak başka yumurta yok,    yenileri gerek. ben Efl lerin konuk ettiği ejderhadan umutluydum, ama oda sahibi gibi asker modunda biri çıktı .

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

Ne filmini seyrettim ne oyununu oynadım ne kitabını okudum ama hepsinide yapablirdim en başta alacaktım kitabını ama fırsat bulamadım duyduğuma göre güzelmiş.

Üye

filmi berbattı arkadaşlar... Hemen filme bakıpta kitabı okumamazlık etmeyin... Kitap ise muhteşem... En sevdiğim fantastik kitaplardan biri hemen okuyun derim...

Üye

filmi izledim ve ilk önce kitabını okumadığım için kötü bulmadım.yani beowulf'tan güzel ve ilk narnia'dan neyse.kitabı sırf bu yazılanlar uzerine okuyacagım bir tane bile guzel diil diyen yok.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri