| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 27 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 619 |
| Konum: belirsiz |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 589 |
|
|
|
İşte fotom :D 22.12.2007, 20:14 |
|
|
|
_________________ Buraya kadarmış. Maziye üzülmenin manası yok, geleceğe bakalım...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 05 Şub 2007 |
| Mesajlar: 1391 |
| Konum: aramızda konumun lafı mı olur canım... |
|
|
şapka 22.12.2007, 20:17 |
|
|
Abi şapka yakışmış.  |
_________________ Bir keşiş insanların aya çıktığına inanmayabilir, ama onlar bunu başardı.
Bir bilim adamı da keşişlerin, bir insan ömründe aydınlanmayı başardığına inanmayabilir, ama onlar da bunu belki başardılar?
Hiçbir doğru gerçekten kutsal ve tek değildir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
ayy ay 22.12.2007, 20:19 |
|
|
ciid sen misin jonny  |
_________________ Bir çok insan ölmeyi hak eder. Ölenler de yaşamayı. Onlara yaşamı geri verebilir misin?
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 589 |
|
|
|
Re: ayy ay 22.12.2007, 20:21 |
|
|
| usha yazmış: | ciid sen misin jonny  |
Resmimi bile gönderdim. Neyse...
O kadar hayranım arasından seni seçmiştim. Sende inanmadın.  Kader, kısmet ne diyelim..  |
_________________ Buraya kadarmış. Maziye üzülmenin manası yok, geleceğe bakalım...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
eh öle 22.12.2007, 20:23 |
|
|
her şey kısmetmiş zati. idare etcen artık. |
_________________ Bir çok insan ölmeyi hak eder. Ölenler de yaşamayı. Onlara yaşamı geri verebilir misin?
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Arl 2007 |
| Mesajlar: 4 |
|
|
|
hehehe 02.01.2008, 15:49 |
|
|
bütün dünyalarda kendim olmak isterdim. örneğin tlotr kendi hayal ürünüm olan ateş kılcıyla sayısız gözyaşı savaşında orkları kesmek, yüzük savaşında uruk hai doğramak. yada bir kara elf ile arkadaş olupo ordan oraya koşmak...... waaay..
harry potterda da ben ben olurdum heralde ama kesinlikle revinclov dan olurdum..... haryye mesafeli kalırdım. ama her işinin sonunda da beni görmesini sağlardım. yani mutlaka elinde sonunda bana işi düşerdi hokus pokus yaparken. bide onun mürver asasına ben sahip olurdum bu bir gerçek    .....
kuzey kıtalarda bir arbex izleyeni olmak için uğraşırdım......................... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 83 |
| Konum: Nuxar |
|
|
:) 02.01.2008, 17:29 |
|
|
LOTR'de galadriel'in kızlarından biri ya da shireda hobbit
eski mısırda isis,
orta asyada gün ana (güneş tanrıçası)
nuxar'daysa öykücü okurgezerim zaten  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Arl 2007 |
| Mesajlar: 62 |
|
|
|
... 03.01.2008, 12:49 |
|
|
Warcraftta arthas olmak,
Eragondada bir ejderha olmak isterdim  |
_________________ Bir nasihat: Kendine dikkat et.
Bir rica: Sakın değisme!
Bir Dilek : Beni unutma.
Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum.
Bir Gercek : Seni çok özlüyorum
Beni msn'e ekleyin dostluk kuralım  
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 05 Şub 2007 |
| Mesajlar: 1391 |
| Konum: aramızda konumun lafı mı olur canım... |
|
|
star wars 03.01.2008, 12:53 |
|
|
İmperial Guard olmak isterdim. Hem karizmatikler, hem korkutucular, hem güçlüler, hem de sürekli darth vader ile darth sidius'la aynı ortamda takılıyorlar. |
_________________ Bir keşiş insanların aya çıktığına inanmayabilir, ama onlar bunu başardı.
Bir bilim adamı da keşişlerin, bir insan ömründe aydınlanmayı başardığına inanmayabilir, ama onlar da bunu belki başardılar?
Hiçbir doğru gerçekten kutsal ve tek değildir...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 26 |
|
|
|
konu 03.01.2008, 20:37 |
|
|
Orta Dünya'da; Arpadam Kaymakpürüzü'nün yeğeni, Subaşı'ndaki Yeşil Ejderha sakini Shire'li bir hobbit, Shire sınırlarında dolanan sürgün elflerinden biri, Yanlızdağ'ın Kralı'nın hizmetlisi bir cüce, Gondor'da Denethor'un akıncılarından biri (kısa kesim uzatmadan OrtaDünya da varolmak bile yeterdi)
Ejderha Mızrağı'nda; ! (okurken iyiki böyle bir dünyada yaşamıyorum demiştim, sözümü yemeyeyim)
Unutulmuş Diyarlar'da; Drizzt ya da Bruenor gibi birşey
Yerdeniz'de; hiç şüphesiz Roke'lu bir büyücü
Harry Potter'da; Karanlık Lord olmak hoş olabilirdi olmazsa ne olsa olur:) |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Terkedilmiş 03.01.2008, 21:26 |
|
|
Şu aralar Zaman Çarkı'na vurulmuş durumdayım ve Terkedilmişler beni cezbediyor.Özelliklede Lanfear.Bu sebepten Terkedilmiş(kendi deyimleriyle Seçilmiş) olmak isterdim. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Myrddraal mı olsam 04.01.2008, 14:49 |
|
|
Ben zaman çarkına daha ilerlediğim için terekedilmişlerin hiç karizması kalmadı bana  Fakat Myrddraal'ler insanlara kök söktürüyor gerçekten |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 01 Oca 2008 |
| Mesajlar: 13 |
|
|
|
Zaman çarkı... 04.01.2008, 15:28 |
|
|
Zaman çarkının henüz ikinci kitabının ortalrındayım ama şimdiye kadar en çok ilgimi çeken fantastiklik kurtlarla iletişim kuran insanlar oldu doğrusu... Hakikaten karişzmatikler... |
_________________ Est Solarus Oth Mithas - My honor my life - Şerefim Hayatımdır
|
|
|
|
 |
|
|
|