Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Yönetici

Fantastik Edebiyat kavramı da, birçok kavram gibi son derece tartışmalı bir içeriğe sahip. Severiz, göklere çıkarırız, gönlümüzden lahza ırak tutmaz, dilimizden düşürmeyiz. Peki bu tamlama üzerine yeterince düşündüğümüzden emin miyiz?Fantastik Edebiyat ifadesinden ne anlıyoruz?

Bilirim, Fantastik Edebiyat okurları ucu bucağı olmayan cümle ve paragraflardan pek hoşlanmaz.  Bu yüzden sizi, "Fantastik Edebiyat" üzerine tek cümlelik bir tanım geliştirmeye davet ediyorum. Unutmayın, uzunluğu ne olursa olsun, tek bir cümle kuracaksınız. İster bir kaç sözcükten oluşsun, ister bir sayfa sürsün; tek cümle...

Tanımım basit olur, yadırganır demeyin. Soru, sizden acilen yanıt bekliyor; FANTASTİK EDEBİYAT NEDİR?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Fantastik edebiyat, beni yaşadığım gerçeklikten kurtarıp kendi gerçekliğime taşıyan eşsiz bir büyüdür.

Üye

Bence fantastik edebiyat Benim Dünyam ve en kısa zamanda bu Dünya'yı bırakıp oraya taşınmak istiyorum.... wink
Üye
Üye

Her ne kadar Tolkien kaçış edebiyatı yaptığını inkar etsede benim için fantastik edebiyat bu dünyanın derdinden tasasından kaçıp kurtulmanın en kolay yolu.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Kaçış edebiyatı yapmadığını ama o kadarda umurunda olmadığını söylüyor Tolkien.  Sonrada kaçış ihtimali en çok kimi teleşlandırır tabiki gardiyanları diyerek ekliyor.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Kendimi, hayatımı , etrafımı bir kefen içerisine koyup onları uzaktan istediğim gibi izleyebileceğim bir dünyayı bana sunan harikadır...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

orda eğer dünyayı beğenmiyorsanız yeni bir dünya yaratma vaktiniz gelmiştir diyodu bence frp birayin kendine yeni bir dünya yaratabilme tasasıdır
Üye
Üye

hoşSmile
Üye
Üye

Fantastik Edebiyat, dünyanın, acımasız ve boş olan yaşamın en tatlı yanıdır, vazgeçemediğim bir tutkudur..

Üye

Beni en buhranlı ortamlardan bile kurtarıp kendi buhranına sokabilen...
Üye
Üye

bana zamanın varlığını unutturan bir tılsım...
Üye
Üye

fantastik edebiyat gerçek hayatın hayal gücüyle yoğrulmasıdır

Üye

aklımın en ücra köşelerinden çoğu zaman bir melodi yardımıyla  ziyaretime gelen zaman, mekan, ruh kalıntılarını -hatıra ve gelecek temsilcisi masalımsı öğelerle-bütünleştirmeme yetebilen güç!  Exclamation

Üye

bence ; aradağın ötelerdeki ışığı bulmak.(burada ışığı her türlü boyuta sokabilirim.öreneğin yaşamak istediğim fastastik dünya ve ya olmak istediğim bir savaşçı veya yanımda durmasını istediğim bir ejderham gibi)

Üye

hayal gücü. gerçekte yapamadığım herşeyin olmasını sağlayan..seviyorum ben be bunu:)
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri