FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki  
ÜYE
ÜYE

ikinize de çok teşekkür ederim. beğendiğinize sevindim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
DENETMEN

Bu yarışmaya katılım azdı, bir dahakine daha fazla kişinin bu eğlenceye ortak olması dileğiyle...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
DENETMEN

Okuduğun en hoş çalışmalardı.

Dereceye giren arkadaşlara tebrik ediyor, giremeyenlere ise bir sonrakine buluşuruz diyorum.

Emeğinize saglık.
ÜYE
ÜYE

Hayaller içinde yaşamak ve içinden o hayallere zarar vermeden çıkabilmek! İşte en önemli mesele bu bence. İnsanların birbirleri hakkındaki düşünceleri anlatırken de birbirini kırmaması yani olağan sisteme hasar vermeden sürdürülebilirlik kılınması en önemli öğedir. Kendi ve diğer yazılarda(ımda) gördüğüm gibi insanların hayal dünyasını bir gıdım gizem biraz gerçek hayat oracıktan doğruluk ve gerçeklik payları altında betimleme yapabilmek güzel bir şey. Fantastik Edebiyat Mekan Tasviri yarışmasına girmekten dolayı bütün arkadaşlarım gibi çok mutluyum.

ÜYE

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.. ^^v
Aynı zamanda yarışmaya girme cesaretini gösterenleri de tebrik ediyorum (^_-)b
DENETMEN

Dereceye girenleri tüm kalbimle tebrik ederim,müthiş tasvirler idi.

ÜYE

Yarışmaya girme cesareti mi? Ben daha girerken kaybedeceğimi biliyordum. Hatta juriden başka okuyan da olmamıştır. Mutsuz falan değilim. İyiyim ben.

Hayran ol.
www.youtube.com/user/yuno44907
yuno44907.blogspot.com
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

teşekkürler arkadaşlar. zaman ayırıp okuduğunuz için, beğendiğiniz için teşekkürler.

sitenin yeni süprizlerinde buluşmak dileğiyle... acaba sırada ne var? meraklandım şimdi gecenin bir vakti. denetmenler bir şeyler çıtlatamaz mı?

bu arada rumuzum yanlış yazılmış. "andurill" olacak, anddurill değil. takıntılıyım naapiim? Shocked
ÜYE
ÜYE

ya ne zaman yapildi bu yarisma Razz bir dahakine bende haberdar olmak istiyorum Sad forumda yazdiklarimiz okunmuyor bari juriye zorla okutayim      wink  wink
ÜYE
ÜYE

forumlarda gözlemlediğim kadarıyla genelde hep insanlar birbirini tanıyor veya bir şekilde bir bağları oluyor. Ben genellikle bu yerlerde yalnız hissediyorum, çok sosyal bir yaradılışım yok.. insan da hep herkesi kendi gibi düşünür ya; ki bence bu da gayet normaldir, o yüzden benim katılmak için cesaret göstermem gerekmişti. Kendi bakış açımdan bi yorum yazdım.. Cesaret bence bu tür yerlerde gerekli..
Kendine son derece acımasız olan bir insan olarak bana da kendimi savundurtan bu alınganlık neyin nesi onu ben de anlamış değilim..    roll XP
ÜYE
ÜYE

Mevla böyle yaramış seni o yüzden. Lider yaradılışlı olabilirsin. Başka bir şeyde olabilir. Ben de aynıyım. İçimi dökcem şimdi ama. Mesela ilk siteye üye olduktan belli bir süre sonra yeni üye bölümüne kendimi tanıttım kimse bana bir şey yazmadı. Olabilir. Sürü psikolojisi denen bir şey var. Sürü olacağıma tek kalırım daha iyi felsefesi de bazen gaza getiriyor. Ancak denge sağlamak lazım. Şükür ki bizlerinde adları FE ye altın harflerle yazılacak. Yeter ki sen iste aziz dostum. Yanında ben varım. Bunu da bil. Saygı ve sevgiler.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Şimdi açık konuşacağım izninizle.. Çok içten söyleyebilirim ki bu siteye girdiğimden beri beni adam yerine koyduğunu hisettiğim tek (hadi umutlu konuşayım ilk) insansın. Daha biraz önce uzun bir itiraf yazısı yazdım ve bunun bir veda yazısına dönüştüğünü farkettim. Belki de göndersem daha iyi diyordum ama şimdi düşününce son derece doğru bir noktaya işaret etmişsin. Sanırım ben denemeye devam edeceğim. Beğenilmesi ya da üzerinde konuşulması önemli değil belki de.. Belki de sadece yaratmaktır önemli olan.. sonsuz teşekkürler ilgi ve yakınlığın için.. ^^ Saygılar efendim tekrar teşekkürler..
DENETMEN

Buradan çok masum görünüyorsunuz xD İçim gitti okurken ya xD Arkadaşlar, ben de burada pek kismeyi tanımıyorum. Tamam, üç beş laf etmişliğim vardır ama... öyle işte. Zamanla olacak şeyler bunlar Wink Ama burada herkesi adam yerine koyduğumuzu biliyorum... herkes değerlidir Wink

Zaman verin bize, sizi tanımamız ve sevmemiz için biraz zaman verin... birden bire olacak işler değil bunlar. Konuştukça, tartıştıkça, kavga ettikçe, gülüp eğlendikçe olacak...

Yazın, çizin devam edin bu arada. Okunursunuz. Bakmayın, pek yorum yapmayız biz ama izleriz sinsi sinsi xD Yazdıklarınızla da yavaş yavaş kafamızda bir profiliniz oluşur Wink
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Sevgili Kubat , benim çizimime neden yorum  yapmıyorsun Evil or Very Mad
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Kendini yalnız hissediyormuş; e-mail bile bırakmamış. Elemana bak yiiaaa! Arkadaşa ihtiyacı olan bana gelsin. Bu aralar da pek gözdeyim hani. Sırtıma tırmanıp tepeme çıkabilirsiniz.

Ulan benim yazımı kimse okumadı mı? Tek kelime geçmedi. Adı neydi onun. Hah, yazarken aklıma geldi. Aynen şöyle oldu: İstanbul>yok oluş>Metropol. Yok oluş ne alaka? Ne saçma çalışıyorum beynim, ha? Yaft bakın o Metropol MKR'nin üçüncü kitabından bir kesit.

Hayran ol.
www.youtube.com/user/yuno44907
yuno44907.blogspot.com
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DENETMEN

Arkadaşlar önce şunu belirteyim, bakın benim mail adresim zaten gizli değil, ama buraya da yazıyorum:
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Kendini yalnız hisseden benim yanıma gelsin. msn'den konuşmak zaman israfı ve boş bir iş olabilir, ama gelin iki kelime etmişliğimiz olsun. Ben zaten çenesi düşük biriyim. Birçok üye ile iletişim kurmaya çalışıyorum, ama herkese de uzanamıyorum. Hani girersiniz bir foruma birkaç kelime yazarsınız, her defasında bir karşılık bir ilgi beklersiniz. Bunları ben de yaşadım. Ama ben sitedeki çoğu kişiyi yakından tanıyınca buna gerek duymuyorum, kimse yazdıklarımı okumasa da umrumda değil, çünkü kendimi rahatlatmak için yazıyorum. Denetmen olmam bir yana. -o yazı yeşille yazılmış bir köşede duruyor, onun dışında sizden bir farkım yok Very Happy -   İsterim ki bizim sitedeki herkesle iki satır bir muhabbetim olsun. Herkesi az çok tanıyım. Ama bazen ben sitedeki üyelere bak bu benim adresim gel konuşalım istersen diye yazıyorum, beni de tınlayanlar olmuyor. Cevap gelse yok bu şekilde de beraberce anlaşabiliriz, diye mutlu olacağım. İşin açığı benim de bu yüzden şevkim kırılıyor.

Bizim Yunus Emre bir ara dedi ki Fantastik Edebiyat'tan herkesi sildim, bi sen varsın. Yav niye sildin, gel bir sorunun varsa onların her biriyle tek tek konuşalım, tartışma yaşamışsan seni barıştırayım, demiştim. Ama sizler de iletişime açık olmalısınız. Ben özellikle kendini yalnız hisseden üyelerimizle konuşmaya çalışıyorum. Hani çok karizma duranlara da ellemiyorum, siz ellemediklerimdenseniz kusura bakmayın. Very Happy "Biz Fantastik Edebiyat'tan değil miyiz? cry " Böyle bir şey yok arkadaşlar, buraya adımını atan, hatta üye olmayan insanlar bile Fantastik Edebiyat'ın parçası. Yav üstelik biz görüp görebileceğiniz en sıcak forumuz, ama bunun farkına varabilmelisiniz, lütfen elinizi uzatın.

Bi de Yunus Emre, sana diyeceğim şu olum, seninle bu aralar her akşam birkaç cümle konuştuğumuz oluyor, sen niye yalnız ayağı yapıyorsun.   Keşke daha fazla konuşabilelim, ihtiyaçlarına cevap verebileyim derim ama benim  elimden gelen de bu. Yav arkadaşlar kendi e-postasını gizlemeyen üyeler var onlar boşuna gizlemiyorlar veya bu sitenin boşu boşuna hazırlanmış bir özel mesaj sistemi yok. Gidecek olanlar oluyor gitme diyorum. Başlarda ben ilk öykülerimi yazdığımda kimse yorumlamıyordu, şu an birkaç kişi bir şeyler yazıyor onlar da çoğunlukla kendi arkadaşlarım. Onlarla kendim tanıştım, muhabbetlerin içine girmeye uğraştım, ben de zaman zaman yalnız hissettim kendimi, ilk başlarda Kilgarvan'a mesajlar attım, bazen Kilgarvan tarafından da ilgisiz hissettim. Ama adam her gün yüzlerce işle ilgileniyor, her şeye tatmin edici cevaplar veremiyor.

Her yeni üyeye hoşgeldin demeye çalışıyorum. Arkadaşlar bu siteye üye olduğunuzda "aa bunun avatarını beğenmedim, selam vermeyeceğim" gibi bir salakça yaklaşımda olmuyoruz. Ben gördükçe Hoşgeldin, merhaba demeye çalışıyorum. Size bu tesadüfler dek gelmiş olabilir. Ama öyle düşünmeyin.
DENETMEN

Bunun yanısıra benim yeni tanıştığım arkadaşlarımı, şöyle bir gezintiye çıkardığım da oluyor arasıra. Kaptan Mangtay var kral adamdır, muhabbete açıktır onunla tanıştırırım çoğu kişiyi. Sonra Falas var, Falas bazen ukala bir görüntü çizebilir de çok sade bir insandır aslında. En son da günün birinde teknik işler konusunda yardımı gerekirse diye İlyas'la tanıştırdığım oluyor üyeleri. Üçü de sıcak insanlar.
DENETMEN

Silvia Elendil yazmış:

Ben hu çizeri tanıyorum Fantastik Edebiyat Resim ve diyorum ki;

FRP butonunu tıklayıP Dragon Lance'ye bir zayarette bulunur mu acep? Acil bir çizere ihtiyacımız var.  Eğer yazı yazmak istersen -ki harika olur, ben sana öğretebilirim. hemide gönüllüyüm. İsteyen herkese öğretebilirim.

HEY!!!

FRP de çizim yapmak isteyen var mı?

Peki, FRP de yazı yazmak isteyen var mı?

Bana hemen ÖM atın...

Keyifli bir dünyanın diğer boyutudur ve fantastik edebiyatın güzelliklerinden biridir. Yabancılık çekmezsiniz bir orada da bir aileyiz...
ÜYE
ÜYE

Dumrul yazmış:
Bunun yanısıra benim yeni tanıştığım arkadaşlarımı, şöyle bir gezintiye çıkardığım da oluyor arasıra. Kaptan Mangtay var kral adamdır, muhabbete açıktır onunla tanıştırırım çoğu kişiyi. Sonra Falas var, Falas bazen ukala bir görüntü çizebilir de çok sade bir insandır aslında. En son da günün birinde teknik işler konusunda yardımı gerekirse diye İlyas'la tanıştırdığım oluyor üyeleri. Üçü de sıcak insanlar.

Sıcak sımsıcacık , baba şefkati fazla sanırım... Fantastik Edebiyat Resim
Ehem, ilgi ve alakaya gelince hele de Dumrul'un bunu yazdığını görünce otuz iki adet dişim ışıldadı ve ciks bir bakış attım.

Şimdi adab-ı muaşeret kurallarına göre; gelene hoş geldin , beş gittin denir doğrudur efendim ama onun ufak bir kuralı vardır; az sayıda olmak. Burası binlerce üyenin barındırıldığı bir mekân, herkese kısa yoldan aynı mesaj atılsa; mutluluk tebessümleri dağıtıp "aaaa" bana "hoşgeldin" dediler mi diyeceksiniz ya da yazdığınız yazılara "o.O harika devam devam" yazıp kesseler, şevke gelip kendinizi Dostoyevski gibi romanlara mı adayacaksınız? Bakınız arkadaşlar Kafka bile öldüğü güne kadar tanınmamıştır. Önem arz etmesi için bedeninin toprakla buluşması gerekmiştir.

Önemli olmak için bağırmak melankoliktir, ruhunuz ince ve kırılgan olabilir ama bunu yazılarınızla belli etmek doğru olan değil midir ya da etmem. Okunmak veya anlaşılmak için kimseye minnet etmeyiniz. Şikayetler ve istekler, bunu herkes yapar. Yazılarımı herkesin okuması önemli değildir ya da okuyup bana paragraf dolusu kelimeler yazması ya da daha garibi kuru bir tebrikle devam denmesi. Ben karşımdaki dese de demese de devam ederim. Bunu ben karşımdaki için değil kendim için yapıyorum. Okursa öğrenir farklı tatlar olduğunu, okumazsa da ben okurum, hissettiğim duyguları aklımda tutarım. Size buraya bir sürü şikayet sıralarım, yöneticiler okudukça bana nalet eder ama sitenin işleyişi değil, kendime verdiğim huzur önemli olan. Manidar davranalım arkadaşlar, ilgi ego'su tavan yapmış kişiler içindir, yazarlar için önemli olan kelimelerini dans ettirmektir. Burası adı üstünde edebiyat sitesi, çevre yapalım, sevgili edineyim ya da dost bulup yalnızlığımı dile getiriğim denilen bir yer değil, kanımca. Yoksa beynim köreldi, gözlerim yazıları görmez oldu da ben mi fark etmedim?

Ben geldiğimden beri bir çok kişinin yazısını okudum, kafama takılanı belirttim. Belirtmediğim yazılar değildir ki okunmamış olsun ama söylenecek sözü bulamadığım anda boş konuşup kelime salatası yapmam sadece bir beğendim demekte kişiliğime aykırı. Herkes aynı yapıya sahip değildir, olmak zorunda da değildir. Bakıp görmeyi öğrenmek ve kendinizi geliştirmek pohpohlanmaktan daha zevkli olacaktır. Deneyin, saygılarımla.

Sein
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
DENETMEN

Silvia Elendil yazmış:

Kubat değil Silvia, Kubrat Kubrat... ya da her zaman nasıl hitap ediyorsan öyle devam et... Boşver Kubat'ı Kubrat'ı...

Tamam, geliyor yorum Wink
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki