Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» ÖYKÜ ATÖLYESİ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

erkangur yazmış:
Hiç döner salıncağa bindiğimi hatırlamıyorum. Ama o korkum geçen gece açığa çıkmış. (:

Bastırdığın anılarından birisi olabilir. şayet öyle ise unutmuşsundur.hatırlamaman normal. belki de bir alakası yok. her neysee

Üye

Aranızda falcı falan var mı?

Loş sokak lambalarının olduğu bir caddede üstümde fenerbahçe formasıyla -ben beşiktaşlıyım- ağır ağır yürüyorum... Elimde Ahmet Altan'ın -İsyan günlerinde aşk- romanı var. Bulutlar aşağı inmiş gibi nefes almakta zorluk çekiyorum. Bir anda karşımda II.Abdülhamit bana doğru yürüyor, korkudan titriyorum... Bana durumumuzun vahim olduğunu hiç bir seçim yapamadığından bahsediyor. Bu 31 mart vakasıyla ilgili. Kafam karışık kaçıyorum. Her bir sokak lambasında bir önceki padişah. Hepsi bişeyler söylemeye çalışıyor ve garip bir endişe var üzerimde. Fenerbahçe formasından kurtulamk istiyorum bir yandan ama ıslak sokaklarda çıplak dolaşmak pek uygun kaçmıyor. Neyse son saptığım sokakta tahmin edin ne var Hun imparatorluğunun lideri "Atilla"... Bir anda kendimi bir nehrin yakınında buluyorum. Savaşlar kan revan ortalık. Herkes birbirini yiyor Atilla bana at sütünden milk shake yaptıklarını tadmam gerektiğini söylüyor, ben yok artık diye kekeliyorum. Bunların bir rüya lduğunun da farkındayım ama uyanamıyorum ne zaman uyanmaya teşebbüs etsem yeni bir tarihle karşılaşıyorum... Sonra savaşın ortasında fenerbahçe forması, bir roman ve elimde milk shakele salak salak dolanıyorum... Sonra suya düşüp kendimi dağın başında pencere yerlerinde cam olmayan, mavi boyalı bir evde buluyorum... İçerde Platon var.. O felsefeci değil miydi? Ama tahta bir sandalyede oturmuş çenesini ovuşturarak hadi bakalım seni dinliyorum nedir eserin diyor... Aklıma şu eser geliyor: "Adımızı göklere yazdırdım, üstüne yıldız kondurdum, süpürüz süpürüz aşkımmmm" Aşkım derken böyle ciddi ciddi üzerine bastırarak okuyorum tabi suratıma bakıp "Seni okutan hocanın... " deyip sayıyor... lol  Sizce kıçımın dışarıda kalması dışında ne olabilir?...

Üye

Koptum walla, nasıl bir rüya bu, bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe forması içinde kabustan başka bir şey göremezdin zaten. Geçmiş hayatında kaç yaşam sürdün bilmiyorum ama bayağı hızlı yaşamışsın.
Razz  

Not:
Akşam yatarken bi zahmet pencereyi ört. Mazallah  başka bir zaman ve mekan da Galatasaray formasıyla ortalıklarda birileri seni yakalamasın. Aramızda kalsın rüyada yürüyenler var. Kurtaramayız seni, alır götürürler rüyalar diyarına..
Twisted Evil

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ben her gün kabus görüyorum psikoloğa götürelim dediler istemedim toplama öyküler adı altında çıkarıcam yakında
Üye
Üye

Çok fazla bebeğim-oyuncağım vardı. ilk okul 3 sınıfa başladığımda annem hepsini sobaya tıkmıştı. Bana kala kala2 bebeğim kalmıştı. Malum çuçukluk işte hassas bir dönem. Geceleri hep kabus görürdüm. Odam evin öbür ucundaydı. Bağırsan-çağırsan seni kimse duymaz, o kadar uzak. Gece her yer karanlık, ev bahçeli olduğundan ağaçlar sokak lambasının ışığını bahçeye pek sokmazdı. Kabus gibi di mi, Birde gece ağaçların dal ve yaprak işbirliği içinde rüzgarla boğuşup çıkarttığı çığlıkları düşünün.

Bir akşam deli gibi sıçradım yatağımdam. Öyle korkmuştumki. Yatağımın altından sesler işittim. Yanımda yatırdığım 2 bebeğiminde sanki bana bakıyorlarmış gibi hissettim. Korkmak neymiş, dilim tutuldu o an.  Derin derin nefes alıp bekledim. Hatta bir baykuş sesi bile duydum. (Arasıra bahçedeki çam ağaçlarında konaklarlar ) Düşündüm. Etraf karanlık. Çoçuk aklı işte, dedimki kendi kendime ben onu göremezsem oda beni göremez. Yatağımdan usulca kalktım ve yere yatağımın yanına oturdum. Kalbim durmak üzereydi, kalp atışlarımdan kullarım başka bir ses duymaz olmuştu. Aniden kaldırdım yataın kenardan sarkan örtüsünü ve baktım.  

Hiç bir şey yoktu. Kalktım ve pencereyi açtım. Gökyüzüne doğru baktım. Ve burası benim dedim. bebeklerimi toplayıp dolabıma kaldırdım.

Korkularımla yüzleştiğim ilk sınavım gayet başarılıydı. O gün bu gündür perdeleri asla kapamam, ışık yakmam. Yıllardır aşıltı galibaha karanlıpa gözlerim.

Korkmuyor muyum , evet kimi zaman korkuyorum, sabah kadar yatağın içinde bir sağa-bir sola dönüm duruyorum, ama mekanımı asla korkuya teslim etmiyorum. Sanırım kabuslarımla yaşamayıda öğrendim. onları kabullendim.

Korkularla yüzleşmek zordur rapunzel , eger bir yardım almam gerekiyorsa bunu erteleme, hayatında kalıcı izler bırakabilir.

Seni avatarındaki gibi elinde saç fırçanla odanda oturmuş etrafa bakarken görebiliyorum. Ve gülümsediğinide. Hikayelerini gülümserkende yazabilirsin.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

Korkularınla yüzleşmek dedin de tam olarak onu yapıyorum kabuslarımda, arada sırada komik oluyor tabi en çok korktuğun şeyi olur olmadık şekliyle görmek. Yardım almayı düşünmüyorum artık alıştım hayal gücümün bir eseri onlar benim için. Hatta tadını çıkarıyorum sinemada gibi =) insanı her gün dönen merdivenlerde T-rex kovalamaz ne de olsa
Üye
Üye

Göz kapaklarımın iyice ağırlaştığını hissetmekten öteye, üzerine mum dökülüp dondurulmuş gibi bir hisse kapılıyorum... Ağaçsız çıplak kocaman bir dağın tepesindeyim, nedenini bilmediğim bir korku var içimde, kalbim sanki göğsümün dışında atıyor; iç güdülerim bir korku filminin ortasında olduğumu koşmam gerektiğini söylüyor koşuyor koşuyor ve koşuyorum... Sonun uzaklarda dağın diğer zirvesine yakın bir yerinde bir ev görüyor seviniyorum, hızlanıyor nefes sesimden başka bişey duyamıyorum eve vardığımda, diğer rüyalarımda olduğu gibi mavi boyalı tek katlı pencere yerleri bom boş olan bir ev görüyorum... İçinde iki tane küçük çocuk var, onları koruma duygusuyla bezeli bir merhamet taşyorum sonra evin üzerinde öten bir bay kuş görüyor, çocukların içerde kalmasını tembihliyorum baykuşa taş atmamla birlikte üzerime saldırıyor, kanatlarını tüm kuvvetiyle yüzüme vururken tırnaklarıyla her çarptığında sıkıca tutunup çekiyor sonunda kuşun kanatlarını ellerimin altına alıp kafasını koparıyorum, kan boşanırken bir baykuş sürüsünün geldiğini görüyor içeri koşuyorum...

Pencere yerleri boş olduğu için hiç bir güvencemiz yok çocukları arlkama alıp korkmamalarını söylüyorum.. Sonra bir silah sesi duyuyorum kuşlar çekiliyorlar, ben sevinirken arkamdaki çocukların kahkaha attıklarını farkediyorum bir anda döndüğümde ikisinin de saldırıya uğramış kafalarının yarısı kana bulanmış, saçlarının bir kısmı yolunmuş, eli yüzü kan içinde olduğunu farkediyor koşarak yanlarına çömeliyorum... Çocuklar bir daha gülmeye başlıyor, sinsice bakışlar fırlatıyorlar geriye çekilip sertçe bir tokat atıyorum sakin olmaları gerektiğini savunuyorum, çocuklar bana saldırıyor onların küçücük bedenlerini itemiyorum tırnaklarıyla boğazımı koparmaya çalışıyorlar... Sonunda üzerimden atıp ikisinin kafasını bir birine çarpıp boyunlarını kırıyorum ve inanılmaz bir vicdan azabı duyuyorum...

Üye

Aman Tanrı'm! Ürperdim. =S
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Bence siz çocuk sahibi olmayın Helioss; görünen o ki, şefkat ve nefret arası o yerde, anneliğin en tuhaf biçimlerinden biri olan 'çocuklarını severek öldüren' annelerden biri olabilecek bilinç-altı potansiyel sizde hayli hayli mevcut...

Ya da ilk fırsatta annenizden uzaklaşın...

Exclamation
Üye
Üye

İlk onlar bana saldırıyor yani şu katil bebek chaky miydi neydi onun gibi... Twisted Evil

Üye

Ben uyarayım da, olur ya, bundan bilmem kaç yıl sonra bir gazetenin üçüncü sayfasında iki masum yavrunun fotoğrafı yanında sizin saç baş dağılmış, bakışlar inceden kaymış psikopat bir fotoğrafınızı gördüğümde, şimdi uyarmadığım için pişmanlık duymayayım...
Üye
Üye

Burada bu nickle beni kimse yakalayamaz, itiraf ediyorum, uyarmak için çok geç kaldın ben çoktan cinnet getirip çocuklarımı öldürdüm, tekrar yapabilirim sanırım bana engel olun hep bu sevgi kelebekleri yüzünden, onlar yüzünden aşka, sevgiye düşman oldum ve ben artık: Katil bir anneyim!

Üye

Şu anda kapında bir SWAP ekibi var Helioss, internet bağlantın üzerinden adresini teşhis ettik ve bir kaç saniye içinde seni tutuklayacağız. Bu site, sırf senin fantastik edebiyata ilgin bilindiğinden kurulmuş olan tuzak bir siteydi. (Her caninin masum bir ilgisi vardır!) Yıllardır peşindeydik, fakat işte, nihayet zokayı yuttun!

Geçmiş olsun!

ELLER YUKARI!

Twisted Evil
Üye
Üye

yani hımm şeyy şaka şaka sizde, ben gariban bir öğrenciyim canım, kem küm ne çocuğu ne katili, siz de aman canım şakacılar!.. haha hihi tarzı kaçamak gülüşler, falan filan tarzı bakışlar...  Sad

Üye

Ne beceriksiz SWAT'mış be kardeşim. =P

helioss hâlâ yazabildiğine göre tutuklayamamışlar! Ya da b.sayar değiştirdi,yerini bulamıyorlar. =P
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> ÖYKÜ ATÖLYESİ
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri