|
ÜYE
| Kayıt: 12 Şub 2010 |
| Mesajlar: 1791 |
|
|
|
herkesin çocukluğunda yer eden çizgi filmler vardır.benim POKEMON VE BEYBLADETTİ |
_________________ Adıma dikkat et!... Şakam yok!... Rap ilmine hicvi Tanrı ekledi ve Sagonun dili hiç
sekmedi, ermedim, yeşermeyen bir çiçeğim, ülkemin saraylarında kaç beyinsiz izledim,
komikti sözleri, yapay mitingleri,kağıda bağlı kalarak halka seslenişleri ,egzotik vaatlerinde
bir gramsız gerçeği...
Sagopa Kajmer...
|
|
|
|
 |
|
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1642 |
|
|
|
Yu-Gi-Oh'tu,hiçbirini değişmezdim.Ama bu yenileri değil,eski olanları harikaydı. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 03 Arl 2009 |
| Mesajlar: 2527 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 17 Oca 2010 |
| Mesajlar: 1026 |
|
|
|
Pokemon başka da yoktur, olamaz ben yarimin üstüne gül koklamam, ah misti ah...  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Quaksis yazmış: | Pokemon başka da yoktur, olamaz ben yarimin üstüne gül koklamam, ah misti ah...  |
pokemon bambaşkaydı ya...izlerken içindeydim "seni seçti charizard"ben diyordum sanki... |
_________________ Adıma dikkat et!... Şakam yok!... Rap ilmine hicvi Tanrı ekledi ve Sagonun dili hiç
sekmedi, ermedim, yeşermeyen bir çiçeğim, ülkemin saraylarında kaç beyinsiz izledim,
komikti sözleri, yapay mitingleri,kağıda bağlı kalarak halka seslenişleri ,egzotik vaatlerinde
bir gramsız gerçeği...
Sagopa Kajmer...
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 03 Arl 2009 |
| Mesajlar: 2527 |
|
|
... 16.03.2010, 22:48 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
|
bir gramsız gerçeği...
Sagopa Kajmer...
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 17 Oca 2010 |
| Mesajlar: 1026 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 901 |
|
|
|
ben bunları izleyemedim=P
benim zamanımın favorileri darkwingduck, inspector gadget, transformers ve ninja kaplumbağalardı..
özel tv'ler yeni çıkmıştı da izleyebiliyorduk onları=)daha 1990'a girmemiştik sanırım=) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 09 Şub 2010 |
| Mesajlar: 2337 |
|
|
... 17.03.2010, 0:40 |
|
|
POKEMON |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1087 |
|
|
... 17.03.2010, 0:57 |
|
|
One Piece
Edit: Çizgi film, anime farketmiyor heralde? |
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 5249 |
|
|
|
Şeker kız Candy  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 4564 |
|
|
:) 17.03.2010, 1:27 |
|
|
Taş Devri, Şirinler, Maske, Tusubasa.. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 Ağu 2009 |
| Mesajlar: 96 |
|
|
qwe 17.03.2010, 3:13 |
|
|
Shaman King |
_________________ Ruhu tutsak alabilecek tek zindan, özbenliktir.
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 1708 |
|
|
|
Şirinler bir numaramdı. Sonrasında Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Peter Pan, Casper, Pokemon, Taş Devri, Heidi, Duffy Duck, Tsubasa ve daha hatırlayamadığım sürüyle çizgi film. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 901 |
|
|
|
Falas sağol bak hatırlattın.. aslında çocukken Heidi ve Pollyanna'yı izlermişim. ben hatırlamıyorum bile ya.. neyse..
şu an "avatar" ve "madagaskar penguenleri" kesssinlikle favorimdir=) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 1708 |
|
|
|
| Adrheanas yazmış: | Falas sağol bak hatırlattın.. aslında çocukken Heidi ve Pollyanna'yı izlermişim. ben hatırlamıyorum bile ya.. neyse..
şu an "avatar" ve "madagaskar penguenleri" kesssinlikle favorimdir=) |
Pollyanna'yı izlediğin belli zaten. Pollyanna'ya benzer bir yapın var. Her şeye iyimser bakıyorsun. |
_________________ The Wheel of Time
Zaman Çarkı
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 1317 |
|
|
hmm 17.03.2010, 12:16 |
|
|
Peter Pan'i acayip severdim. Sonra Pele vardı ha tabi Tsubasa hep kaçırırdım ama en çok sevdiğim filmdi. Pokemon'u da çok severdim gerçi hala izliyorum ingilizcesini. Dilim gelişsin diye yani. Yakında yeni bölümlere geçeceğim, şu en son Charizard'ın donma olayından sonraki bölümlere, iyi oluyor ya. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 18 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 1376 |
|
|
... 17.03.2010, 19:33 |
|
|
Şirinler, Pokemon ve sadece bir kere gösterime konan Digimon...
Ve tabii ki Ay Savaşçısı'da var(Bunun hayranı olduğumu duyanların ortak tepkisi; "O kız çizgi filmi değil miydi ya?"  Ne olursa seviyorum ve izledim  ) |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1642 |
|
|
|