| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 16 May 2007 |
| Mesajlar: 57 |
| Konum: kalıntılar içindeki taş |
|
|
mutasyon geçirimi 07.06.2007, 20:29 |
|
|
sayfanın solundaki navigasyon durumuna kesinlikle katılıyorum... |
_________________ bulmaktı amaç ışığı,kayıp ötelerde kaybolmuş ışığı...
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
| Kayıt: 31 Ağu 2006 |
| Mesajlar: 205 |
|
|
|
Peki... 07.06.2007, 20:39 |
|
|
Arkadaşlar, öncelikle fikrini belirten herkese teşekkür ederim... Sitemizin tasarımındaki değişikliklere önümüzdeki ay başlayacağız. Bu proje içinde söylediklerinizin hepsi yer almaktadır (Soldaki navigasyon dahil.) Eminim ki bu iş bittiğinde gözlerinize inanamayacaksınız  Hadi herkese iyi eğlenceler bol sohbetler.... |
_________________ Son cœur est un luth suspendu;
Sitôt qu'on le touche il résonne.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 May 2007 |
| Mesajlar: 57 |
| Konum: kalıntılar içindeki taş |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 05 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 12 |
|
|
|
başarılar 07.06.2007, 20:45 |
|
|
Bu arada hemşeri sayılırız. Bende mersin'deyim:) İSkenderun ile de alakalıyız... yeni gördüm. |
_________________ Caveat Emptor!

|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 04 Tem 2007 |
| Mesajlar: 3 |
|
|
|
Öneri 04.07.2007, 15:42 |
|
|
Önerim şudur: Fantezi Edebiyatı içine Korkuyu ve BK'yı da az çok alır. En azından tabanı aynıdır ama iklimleri farklıdır. Doğrusu sitenizde BK ve Korku Edebiyatı üzerine de yazılar ve forum alanları görebilsek inanın çok güzel olacak. |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 853 |
|
|
|
Nuretan ve diğerlerine 04.07.2007, 15:52 |
|
|
Nuretan,
Forumumuz ana başlıklarında Bilim Kurgu ve Korku edebiyatı üzerine dilediğin şekilde başlık açabilir, dilediğin konuyu bizimle paylaşabilirsin.
Bilim Kurgu ve Korku edebiyatına ilişkin önerin not edildi. Forumda herhangi bir değişikliğe gidildiğinde önerin göz önünde bulundurulacak, diğer yönetici arkadaşlar tarafından da uygun görülürse, uygulamaya alınacaktır.
Tüm üyelerimize,
Lütfen önerilerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmaya devam edin. Ağustos ayı sonunda sitemizin yeni tasarımı için çalışmalara başlandığında buradaki bütün önerileri titizlikle değerlendirecek ve uygun olanlarını uygulamaya koyacağız. |
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
| Kayıt: 31 Ağu 2006 |
| Mesajlar: 205 |
|
|
|
Pertavsız 09.10.2007, 20:22 |
|
|
Pertavsızı zevkle okuduğun için teşekkür ederim. Orası için yeni bir yazı hazırlıyorum. Fantastik edebiyatta üç kusurlu hareket gibi bir şey olacak. Ancak, bilgisayarım sakatlandı ve şubat ayından önce yeni bir bilgisayar alma ihtimalim pek düşük. Tabii, ben yazım için şubatı beklemem ama, çok yavaşlıyorum.
Makale ve yazar tanıtımları konusunda hemfikir sayılırız.
Sanırım, istediğin yazarların hayatlarıyla ilgili bilgiyi forum dışında, başka bir bölümde yayınlamamız. Olabilir.
Sadece yazarların hayatları değil, fantastik edebiyatla ilgili sizden gelecek makaleleri de yayınlayabiliriz.
Zaten siteyi üyelerimizin sahiplenmesi bu yüzden hoşumuza gidiyor. Bizim açıklarımızı üyelerimizin kapatacağına inanıyoruz.
Keşke siteyi sahiplendiğiniz kadar masraflerını da sahiplenseniz de, güzel* bi tasarımcı bulsanız bize. (Şeytani gülümsemeyi hissedebiliyorsunuz değil mi?)
* Güzel= Yetenekli, hayalgücü kuvvetli, bedava çalışan, (tercihen) güzel.
** Tyler, bilgisayarından kaynaklanan sorunlardan dolayı yazamadığı için benim bu mesajı yollamamı istedi. |
_________________ Son cœur est un luth suspendu;
Sitôt qu'on le touche il résonne.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Mar 2007 |
| Mesajlar: 134 |
|
|
|
sorum 10.10.2007, 1:19 |
|
|
Kilgavran, istediğiniz öneriler sadece teknik ve görsel olarak mı yoksa genel bakış açısı ve kullanıcı profilini de içeriyor mu? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 35 |
|
|
|
ilgilerınıze 10.10.2007, 10:55 |
|
|
bırde yenı cıkan fantazı dısı edebiyat hakkında (her ne kadar sıte ıcıne aykırı olsada  )acabılkırmıyız baslık  |
_________________ görmeyene gördüğünü anlatırsın.
sevmeyene sevildiğini...
anlamayana bildiğini...
bu yüzden bazen susmak mı lazım....
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Tem 2008 |
| Mesajlar: 0 |
|
|
|
yeni çıkan 10.10.2007, 11:22 |
|
|
Sorxa, az daha açıklar mısın?  Tam anlamadım da. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
... 10.10.2007, 11:25 |
|
|
tabı mesele sundan ıbaret...
forumlarda fantazi kitap dışında kitap tanıtımı yapmak için bir yenı başlık acabılırmıyız? |
_________________ görmeyene gördüğünü anlatırsın.
sevmeyene sevildiğini...
anlamayana bildiğini...
bu yüzden bazen susmak mı lazım....
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Mesajlar: 9 |
|
|
|
... 10.10.2007, 12:24 |
|
|
bişey dicem hızlı cevap yazarken nie başlık yazmak zorundayız kii |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Mar 2007 |
| Mesajlar: 134 |
|
|
|
Re: ... 10.10.2007, 13:57 |
|
|
| nesnell yazmış: | | bişey dicem hızlı cevap yazarken nie başlık yazmak zorundayız kii |
Belki de düzgün Türkçe kullandığınızdan emin olmanız için verilen son bir şanstır? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 15 Şub 2007 |
| Mesajlar: 123 |
| Konum: Oturma odası |
|
|