Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Üye
Üye

sayfanın solundaki navigasyon durumuna kesinlikle katılıyorum...

Arkadaşlar, öncelikle fikrini belirten herkese teşekkür ederim... Sitemizin tasarımındaki değişikliklere önümüzdeki ay başlayacağız. Bu proje içinde söylediklerinizin hepsi yer almaktadır (Soldaki navigasyon dahil.) Eminim ki bu iş bittiğinde gözlerinize inanamayacaksınız   Wink  Hadi herkese iyi eğlenceler bol sohbetler....

Üye
Üye

"Eminim ki bu iş bittiğinde gözlerinize inanamayacaksınız"sözünden sonra beklentilerimin kat ve kat artığını ve bu durumun çok büyük bir şey ortaya çıkacağı konusundayım.Ve son olaraktan hadi bakalım görücez artık diyerek cümlemi sonlandırıyorum   

Üye

Bu arada hemşeri sayılırız. Bende mersin'deyim:) İSkenderun ile de alakalıyız... yeni gördüm.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Önerim şudur: Fantezi Edebiyatı içine Korkuyu ve BK'yı da az çok alır. En azından tabanı aynıdır ama iklimleri farklıdır. Doğrusu sitenizde BK ve Korku Edebiyatı üzerine de yazılar ve forum alanları görebilsek inanın çok güzel olacak.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Yönetici

Nuretan,

Forumumuz ana başlıklarında Bilim Kurgu ve Korku edebiyatı üzerine dilediğin şekilde başlık açabilir, dilediğin konuyu bizimle paylaşabilirsin.

Bilim Kurgu ve Korku edebiyatına ilişkin önerin not edildi. Forumda herhangi bir değişikliğe gidildiğinde önerin göz önünde bulundurulacak, diğer yönetici arkadaşlar tarafından da uygun görülürse, uygulamaya alınacaktır.

Tüm üyelerimize,

Lütfen önerilerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmaya devam edin. Ağustos ayı sonunda sitemizin yeni tasarımı için çalışmalara başlandığında buradaki bütün önerileri titizlikle değerlendirecek ve uygun olanlarını uygulamaya koyacağız.
Webmaster

Pertavsızı zevkle okuduğun için teşekkür ederim. Orası için yeni bir yazı hazırlıyorum. Fantastik edebiyatta üç kusurlu hareket gibi bir şey olacak. Ancak, bilgisayarım sakatlandı ve şubat ayından önce yeni bir bilgisayar alma ihtimalim pek düşük. Tabii, ben yazım için şubatı beklemem ama, çok yavaşlıyorum.
Makale ve yazar tanıtımları konusunda hemfikir sayılırız.

Sanırım, istediğin yazarların hayatlarıyla ilgili bilgiyi forum dışında, başka bir bölümde yayınlamamız. Olabilir.
Sadece yazarların hayatları değil, fantastik edebiyatla ilgili sizden gelecek makaleleri de yayınlayabiliriz.
Zaten siteyi üyelerimizin sahiplenmesi bu yüzden hoşumuza gidiyor. Bizim açıklarımızı üyelerimizin kapatacağına inanıyoruz.
Keşke siteyi sahiplendiğiniz kadar masraflerını da sahiplenseniz de, güzel* bi tasarımcı bulsanız bize. (Şeytani gülümsemeyi hissedebiliyorsunuz değil mi?)

* Güzel= Yetenekli, hayalgücü kuvvetli, bedava çalışan, (tercihen) güzel.

** Tyler, bilgisayarından kaynaklanan sorunlardan dolayı yazamadığı için benim bu mesajı yollamamı istedi.

Üye
Üye

Kilgavran, istediğiniz öneriler sadece teknik ve görsel olarak mı yoksa genel bakış açısı ve kullanıcı profilini de içeriyor mu?
Üye
Üye

bırde yenı cıkan fantazı dısı edebiyat hakkında (her ne kadar sıte ıcıne aykırı olsada Shocked )acabılkırmıyız baslık Cool

bu yüzden bazen susmak mı lazım....
Üye
Üye

Sorxa, az daha açıklar mısın? Smile Tam anlamadım da.
Üye
Üye

tabı mesele sundan ıbaret...
forumlarda fantazi kitap dışında kitap tanıtımı yapmak için bir yenı başlık acabılırmıyız?

Üye
Üye

Embarassed

oki Smile

Üye
Üye

bişey dicem hızlı cevap yazarken nie başlık yazmak zorundayız kii
Üye
Üye

nesnell yazmış:
bişey dicem hızlı cevap yazarken nie başlık yazmak zorundayız kii

Belki de düzgün Türkçe kullandığınızdan emin olmanız için verilen son bir şanstır?
Üye
Üye

Benim önerim: biraz klasik olucak ama bi başlık altında her hafta bi üye konuk olsun ve diğer üyeler ona sorular sorsun. Hem birbirimizi daha iyi tanırız hemde eğlenmiş oluruz. Eğer yöneticilerin itirazı olmassa böyle bi başlık açmak istiyorum.  roll  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri