Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Yönetici

Bir ara sistem içinde MSN benzeri bir yazışma bölümü açmaya niyetlenmiştik ama sonra forum sistematiğimizi zaafa uğratır diyerek vazgeçtik. Ana menü kısmından kaldımıştık ama yukarıdaki yazılar kalmış. Zaten yeni tasarım çalışmalarımızı hızlandırdık. İnşallah Ekim'in ilk haftasına bir şeyler yetiştireceğiz. O zaman her şey yeniden şekillenecek. O vakit o maddeleri de kaldırırız.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Yönetici

Sevgili LU,

Sitemiz, internette sık ziyaret edilen pek çok site gibi her gün onlarca, yüzlerce saldırıya uğruyor. Bu yüzden güvenlik ve koruma kalkanlarımız son derece sıkı. Bazı uygulamalarınızda site sizi hacker olarak algılayıp kalkanları devreye sokuyor. Teknik yöneticimiz Caruso'ya bir mesaj atarak durumu iletmeniz yeterli olacaktır. O, gerekeni yapıp size sonucu bildirir.
Üye
Üye

Bance sitece bir hikaye oluşturalım bölüm bölüm konuya uygun herkez yazssın ama biraz karısıklık olabilir Smile

Üye

Benim fikrim geldi;
Neden bu sitede fan kulüp tarzında kulupler yok aslında herkes sevdiği şeyin bir fan kulubünü kurar veya katılır..Örneğin ''LotR Fan Kulübü'' ya da ''Elfleri Seviyoruz'' gibisinden açılabilir

Ayrıca da Onur Puanı Sisteminin forum içerisinde uygulanmaya başlanabileceği kanısındayım..

Nasıl yapılacak peki?

Örneğin;bir üye çok güzel bir paylaşımda bulundu +3 onur puanı kazandı ve bunu mod. veya adminlerden biri duyurdu..
          ''Cidden bu paylaşım çok güzel yeni bir ufuk açtın bizde +3 O.P''
                                             (Altında da alıntı)

Düşecekmişim gibi içimin derinliğine
Başım dönüyor yükseklerden
Çekiyorum beni kendi derinliklerime"
Yönetici

Bunlar çok hoş öneriler. Malumunuz olduğu üzere şu sıralar sitemizin yeni tasarımı üzerinde çalışıyoruz. Çalışmalarımız planladığımız doğrultuda ilerliyor, herhangi bir gecikme ya da erteleme söz konusu değil. Yeni tasarımımızın Ekim sonunda yayına geçeceğini aylar öncesinden duyurmuştuk. O istikamette ilerliyoruz.

FAN KULÜP önerisini yeni tasarımımızla birlikte ele alalım. Hoş bir fikir. Herhangi bir konuda FAN KULÜP kurmak isteyen arkadaşlarımız bize bildirsinler, onlar için forumumuzda derhal özel bir FAN KULÜP birimi kuralım. Bir üyemiz birden çok FAN KULÜP'te yer alabilir.

ONUR PUANI sistemine gelince. Üyelerimizi hiçbir şekilde puanlamak istemeyiz. Ama forumumuza ve sitemize katkıda bulunan arkadaşlarımızın emeklerinin karşılıksız bırakılmasına da razı değiliz. Üyelerimizi daha katılımcı olmaya sevk etmek için bu türden bir puan sistemini, incitici olmamak kaydıyla hayata geçirebiliriz. Bunun için de yeni tasarımımızı beklemeniz gerekecek.
.
    Bu güzel öneriler için Eldir'e teşekkür ediyorum.
Üye
Üye

Very Happy  fikrim geldi ...

01-Formumuzun bir köşesinde ödüllü yarışmalar düzenlesek. Karşılığında ödül olarak belirlediğimiz bir şeyler versek. Kitap olur, film CD si olur.
Örneğin şu bulmaca bölümümüze bir soru yayınlayacağım, cevabını bilene de bir kitap serisi hediye etmek istesem nasıl olur.

02- Bir kumbara oluşturalım, Kumbaranın sahibi sen ol birimleri sana gönderelim, sonuçlanan yarışmaların ödüllerini sen ilet.  Very Happy  ulaştırım konusunda ben yardımcı olurum sana, yurtiçi yurtdışı hiç fark etmez. Ejderham her daim uçuşa hazır.

Elimde bir sürü kitap var, okudum okuyorum ve başkalarınında yararlanmasını istiyorum. Hem işin içinde ödül olursa dahada bir hareketleniriz. Hem eğlenir hem öğreniriz.

03- Yeni sistemde iletişimden sorumlu ejderha bakanın olabilirim.    

Sen dile Kilgarvan, ben ulaştırmanın bir yolunu bulurum.

Sevg,

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Yönetici

Hiç merak etme mine, bu tür projeler benim de uzun süredir aklımda. Yarışmasız, heyecansız forum olmaz. Bizler de en âlâ yarışmalar düzenleyeceğiz. İlyas birçok haklı gerekçeyle muhtemelen aramızdan ayrılacak. Bu yüzden tasarım ve altyapı işlerimize bakacak yeni bir teknik sorumlu bulmamız gerekiyor. Bununla ilgili arayışlarımı sürdürüyorum. Yeni tasarımımız epeyi gecikebilir. Bu yüzden sözünü ettiğin türden projelere dalmak için yeni tasarımı beklememeliyiz. Yakın bir zamanda başlangıç işaretini çakacağız.
.
     Yarışmamız şu esas üzerine dayandırılabilir; her katılımcı yarışmamıza okunmuş ama temiz durumda birer kitap ya da son derece cüz'i bir meblağ ile katılır. Kitaplar ya da para ortak bir noktada biriktirilir ve kazananlara dağıtılır. Yarışmaya yirmi - yirmi beş kişi katılsa kazanan öykülere yirmi - yirmi beş kitap dağıtılmış olur ki, bu da basbayağı cazip bir ödüldür.
.
    Yarışmalarımızın üç aylık, yani mevsimlik periyodlar halinde hazırlanmasını düşünüyorum. Böylece arkadaşlarımız üç ayda bir heyecanlı yarışmalara şahit olacaklardır. Önerin için teşekkür ediyorum. Gerekenler en kısa süre içerisinde yerine getirilecek. Forumu biraz biberleyelim, biraz pudralayalım, biraz ateşleyelim yahu.
Üye
Üye

Hadi yapalım    

Kilgarvan  senden bir işaret bekliyoruz o zaman . Bir de 3 ay çok uzun değil mi  Wink  2 birnebze de 3 bana çok uzun geldi. Hatta 1 ay gündemde kalır, sonraki 15 gün içinde sonuçlandırılır. Bir 15 günde yenisi hazırlanır gibi. Döngü böyle sürer gider.

Ya da  ben çok mu aceleciyim  ne  Embarassed

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

Kazanan öykü için birde resim-çizim yarışması düzenleyelim, Tomb.  bu konuda destek olur. Kazanan öykü için kapak veya ara resimlerin çizimleri yapılır. Ne hoş olur    

Sadece öykü değil şiiride içine katarız.

Öykü ve resimler orjinal  Wink  harika olmaz mıydı ? Resimle ilgilenene arkadaşlar sizin yok mu bir öneriniz.

Ya HYPARK ! Oraya da bir olay gerek.  Twisted Evil  Onuda bir düşüneyim. Orası olmazsa olmaz.

ÖZDEMİR ASAF
Moderatör

bir radyoya ne der site eşrafı acaba? site dahilinde bir radyo programı nasıl olur?

en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
Yönetici

....Radyo mu? O nasıl bir öneri öyle yahu? Biraz daha açman lazım.

Sevgili mine üç aydan daha azı olmaz. Aksi takdirde helak oluruz. En az kırk gün başvuru süresi konması lazım. Bir on beş-yirmi gün de eserlerin incelenmesi ile geçer. Eserler incelendikten sonra sonuç duyurusu yapılır, ödüller gönderilir. Bunlar üç aydan az sürmez. Zaten her yarışmanın kendine has bir büyüsü, bekleme süresi, heyecanı olmalı. Yılda altı yarışma bence yarışma algısındaki büyüyü de aşındıracaktır.
Moderatör

bildiğin radyo işte kilgar. flatcast'i duydun mu hiç bilmiyorum. internet üzerinden radyo yayını yapmayı sağlayan bir site. çok basit işlemleri var. daha önce bir parça uğraşmışlığım olmuştu. teknik konularını, siteye nasıl yerleştirileceğini falan bile ben halledebilirim.

şöyle olacak: insanlar siteye girdiği zaman 'fantastikedebiyat radyo' falan gibi bir sekme görecekler mesela (bu isim olmaz tabi, hoş bir isim bulunur ve bilmemne fm diye tanıtımı yapılır). tabi ki her daim canlı yayın yapamayız. canlı yayın saatleri bir şekilde önceden duyurulur. fantastik edebiyat dünyasından son haberler, edebiyat dünyasından haberler, amatör makaleler falan gibi konularda programlar düzenlenebilir. tabi müzikte olacak. güzel film müzikleri ya da fantastik müzikler vs... pek çok şey yapılabilir. tepkiler ne yönde olur merak etmiştim. uygulama aşamasına geçirilmesi de 1 günden fazla zaman almaz;)

en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
Üye
Üye

aylak,

Bence çok güzel bir fikir ama işte uygulanması nasıl olur denemek lazım. Bir deneme dönemi olabilir ve sonrasında devam edip edemeyeceğimizi anlayabiliriz sanırım?

Çok hoş bir öneri. =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Bunun için bir ekip gerekli olacaktır.Şarkılar seçilecek, haberler belirlenecek. Fena olmaz aslında biraz renklenmiş oluruz . Smile
Sevdim .

ÖZDEMİR ASAF
Yönetici

Vay canına beeee! Vay canına ulan! Tuttum bu radyo fikrini. Hemen çalışmalara başlayalım. Moderatörümüz aylak işin teknik altapısını sağlasın. Bir ara aylak ile MSN'de buluşup konuşalım. Ayrıntıları belirleyelim. Kendimize küçük bir radyo ekibi kuralım. Bunun için herkesten MSN üzerinden deneme kayıtları alır, değerlendiririz.

.

Önce haftanın birkaç günü birkaç saatlik yayınla başlarız. Sonra her gün belli saatler arası yayına geçeriz. Yayınlarımızı tüm ziyaretçilerimize ve üyelerimize etkili biçimde duyururuz. On - on beş kişi bile dinlese kârdır. Bu bizler için de eğitici bir faaliyet olur; radyo yayıncılığına ısınırız. Vay canına! Durdun durdun turnayı gözünden vurdun haaaa! Bravo sana aylak. Müsait olduğun bir vakti bana bildir, hemen bu hafta sonu işi sonuca bağlayıp önümüzdeki hafta yayına geçelim.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri