Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Yönetici

Heeeeyyy! Ne duruyorsunuz? Burası sizin forumunuz.

Haydi!

Sitemizle ve forumumuzla ilgili her türlü önerinizi bu başlık altında bizlerle paylaşın.

Yadırganırım endişesiyle hayal gücünüze ket vurmayın.

En uçuk kaçık önerilerin bile titizlikle değerlendirileceğinden, uygun olanların derhal uygulamaya konacağından hiçbir kuşkunuz olmasın.

Durmayın! Uçurun forumu!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Herkesi yazım işimize ortak edecek çalışmalar yapmak fazla klasik mi olur acaba roll

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Yönetici

Klasiklerin başarıları garantilidir. Bence teklifini biraz daha ayrıntılandırmalı, içeriklendirmelisin. Senin o mucit zekanın muhteşem fikirlere gebe olduğundan eminim.
Üye
Üye

"HImm..."

Gazı alan Finrod şöyle düşünür:

'En iyisi bu akşam evde biraz çalışayım... mucit zekama güvenenleri mahcup etmek olmaz şimdi."

Ve finrod 7.35 otobüsünü yakalamk için işyerinden ayrılır lol  lol

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Üye
Üye

resim ba$ina 10knt atsaniz anla$iriz aslinda Very Happy

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Üye
Üye

tamamen bir $akaydi.

neyse.

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Üye
Üye

Belki abes kaçabilir(((Biliyorum Siz Fantastik Edebiyatla İlgileniyorsunuz Ama))) bir rp bölümü gibi birşey olur mu ki acaba???
Üye
Üye

Ya Örneğin Menünüze bir fantastik Diyar başlığı açın ve buraya Fantastik Alemin En büyüklerini ((( DragonLance, Forgotten Realms, Lord of the Ring ve Warcraft gibi... )))
Rp alanlarını açın ve insanların gelmesini kolaylaştırır hem bu...

Eğer "ooyyyy kim uğraşcak şimdi onla" derseniz o zaman bi başlık açın ve orada insanların kendi Rp'lerini yapmalarına izin verin...

((( Şahsen Ben İlk Fikirden Bahsediyodum Ama Patron Sizsiniz... )))

Not : Bu arada öyle bi başlıklar açıcaksanız hep kafamı kurcalamıştır insanalr ayrı ayrı üye olmalılar, her başlık için ayrı üyelik kontrol edebilirseniz ve becerbilirseniz ben birincinin her zaman yanındayım... wink
Üye
Üye

temel karekter kağıtları açılabilir hem benim gibi cahillerde iyi bir karekter nasıl yaratılır Smile
Üye
Üye

Evet, hatta kağıtlar da fantastik olsun, mesela papaz yerine King Arthur, kraliçe yerine Spider Quenn filan ...  

Üye
Üye

Ben önceki yazıları okumamıştım da o yüzden... " Son 10 mesaj " yerinden girdiğim için bölüme... Ne biliyim kağıt oyunu diyince aklıma ilk o geldi  

Üye
Üye

Şimdi burda boş boş dolaşırken aklıma geldi. Çizgi romanla ilgili bi köşe olsa mesela. Wink
Yani küçük kardeşidir fantastik edebiyatın.

I may be skin and bone
I may be Japanese..."
                        S.Plath
Üye
Üye

Kitap tanıtımları konusunda bende yardımcı olabilirim size. Kara Kule serisini okuyalı çok olmadı bilgiler aklımda tazeyken tanıtımını hazırlayabilirim. İnternetten pek anlamam ama bişeyler yazar yollarım size beğenirseniz koyarsınız siteye.
Üye
Üye

önerilerimi yetkili kişilere iletmiş bulunurken,artık yenilenme zamanı bence gelmeli diye düşünüyorum açıkçası...her şeyi ile kapsamlı bir site ve en önemliside aktifliğin yanında sürekli güncellenmesi en önemlisi bence

Üye

Sanırım ilk mesajım forumun sadeliği hakkındaydı. Evet sade, ama biraz fazla sade kaçmış bu sefer Smile Yani biraz daha detaya inilebilir. Yukarıdaki banner çok iyi, emek sarfedilmiş, ama ana sayfanın solundaki navigasyon barı biraz çocuksu gösteriyor siteyi. Yani ismi belli olmasa çocuk sitesi zannedilebilir. Bunlar benim görüşüm tabii. Hop deyince de değişmiyor çoğu şey. Vakitleri olurda yapabilirlerse, bu zarafette çok hoş iş çıkarabilir adminler zannımca.

Şimdiden kolay gele...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri