| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 24 Tem 2008 |
| Mesajlar: 0 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
~~ 28.01.2008, 12:13 |
|
|
ve bir con daha geride kaldı
usha nın girdiği oyun ve benim girdiğim oyunun dm leri gelmeyince, bizim gibi açıkta kalan bahtsızlar için ekstradan açılan dragonlance oyununa dahil olduk =) bu oyunun dm ide tanıdığım çok geyik ve bomba bi adam çıkınca zevkli ve bol geyikli bi oyun döndü =)
usha ilk oyunu olmasına ve 1.95 lik 110 kiloluk 9 int li bi karakteri olmasına rağmen oldukça iyiydi  , sürekli hoşaf yiyen ejderhasıyla harikalar yarattı  ve oyunun sonunda biraz senaryo gereği de olsa tek hayatta kalan o oldu =)
ben bi draconian(ejderan) şovalye olarak nice kelleler aldım fakat oyunun sonunda albayım öldü diye senaryo gereği bende öldüm :\ (almanlar yenildi diye bizde yenik sayıldık hesabı  - rain in olaya yorumu) con çıkışı gecenin ilerleyen saatlerinde geyiğimiz tanıdık dm in evinde devam etti =) herşeyiyle güzel bi con du |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 19 Mar 2008 |
| Mesajlar: 18 |
|
|
|
con 28.01.2008, 13:03 |
|
|
Lotr oynayacaktım, dm'miz (silverhand'in arkadaşıymış) oyunun açıklamasına yaklaşık olarak şöyle yazmıştı: Serüvenden serüvene atlayacağız, yeri gelince gimli ile bira içeceğiz, yeri gelince hobbitlerle takılacağız, yeri gelince aragorn ve gandalf'la felsefik (bunu ben ekledim) tartışmalar yapacağız vb... Yahu tamam da 8 saatlik bir oyuna bunları nassı sığdıracaktık? Olsun, dedik, girdik içeri.
Ortam, gruptaki elemanlar iyiydi. Oyun da güzeldi. Özellikle gruptaki elf ve cüce arkadaşın bir tartışmaları sırasında gülmekten geberdim.
Keri ile ilk defa yüz yüze görüştüm. İyi biriymiş. Hadi bakalım.
Dönüşte usha'nın Dm'sinin kedisi bana saldırdı, parmağıma bir cızık attı, sonra tehditvari bir şekilde üzerime yürüdü, bir üzerime atlamadığı kaldı hayvanın. Negatif enerji salıyorum diye korktum. Sonra önümde durup bana bakıp durdu.
Günün en sonunda silver hand'in eleştirilerine maruz kaldım (burak?).
Sabah 9'undan sabah 4'üne kadar güzel bir gündü. Katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Burak... 28.01.2008, 13:10 |
|
|
O Burak olayını çözemedim zaten? Burak kim abi???
Gerçekten süper bir gün geçirdik arkadaşlar, GELMEYENLER ÇATLASIN
Oyunlarımızı oynadık, yemeğe gittik(usha ve ben bir şey yemedik ama), arkadaşın evinde mükemmel bir sohbet yaptık. Saat 12'ye doğru "artık kalkayım ben" dedim ki usha'nın da kalkması gerekiyordu. Tabii Silver ve Rain arkadaşın evine geri döndüler gece.
Thakisis'e gelince; kendileri süpher bir kedidir. Neden bilmem ama gerçekten de Rain'e sinir oldu  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Re: Burak... 28.01.2008, 13:16 |
|
|
| AnGeLuS MoRTiS yazmış: | | O Burak olayını çözemedim zaten? Burak kim abi??? |
İnan ben de bilmiyorum.
Bütün gün (özellikle ilerleyen saatlerden itibaren) her yarım saatte bir düzenli olarak silver hand'e burak diyip durdum.
Zaten en sonunda ev sahibi ve ben, silverhand'in veya benim şizofren olduğuna karar verdik. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
~~ 28.01.2008, 13:17 |
|
|
burak ı nası tanımazsın ya?? rain in hayali arkadaşı o
bazen beni o zannedip bana onun adıyla hitap ediyo =)
sen takhisis in mutfağına izinsiz girmeye çalışırsan tabi saldırır rain =)
bak bana karşı tavırlarına, kucağımdan ayrılmıyo, sevildiği yeri biliyo  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
takhisis (kara kedü) 28.01.2008, 13:22 |
|
|
Ama yiğidin hakkı yiğide, bir ara (yukarıda da belirttiğim üzre) tam önümde durup bana masumane bakışlar fırlatmaya başladı (ama o gözler.. yemezler). Sonra kucağıma atlar gibi bir hareketle bana fake attı ve irkildim, toparlandım. Lakin kedi heveslendiyse de vazgeçmiş olacak ki, sevildiği yegane yere gitti (silverhand'in kucağına).
Ama usha'da da bir şeyler var. Onun da kucağında uyudu.. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
~~ 28.01.2008, 13:31 |
|
|
usha ya bi ara düşman olmuştu ama sora arayı düzelttiler
bu kadar zeki ve karizmatik bi kedi görmedim walla hayranım o kediye =) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 559 |
| Konum: düşler zamanı |
|
|
=((( 28.01.2008, 14:05 |
|
|
arkadaşlar çok üsgünüm.. hastaydım, sabah kalkmayı bırakın, akşam bile ayılamadım=(( yoksa gelcektm yahu=((( |
_________________ ....NON....
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Çatla... 28.01.2008, 14:14 |
|
|
Çatla adrhehanas çatla :d |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 559 |
| Konum: düşler zamanı |
|
|
Re: Çatla... 28.01.2008, 14:49 |
|
|
| AnGeLuS MoRTiS yazmış: | | Çatla adrhehanas çatla :d |
=(( ama siz de benm muhteşem kekelerimden yiyemediniz ehhehee=))
-fukara avuntusu- |
_________________ ....NON....
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
hiç de bile 28.01.2008, 14:58 |
|
|
Orda kek yoktu belki ama yemeğin kralını yedik ben gidip göfte yedim, sonrasında döner ekmek yedim, oyun esnasında da bir bardak (kutu değil) kolaya 3 ytl baydım. Hiç de bile gözler keklerini aramadı. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|