Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Rainmaker yazmış:
Orda kek yoktu belki ama yemeğin kralını yedik ben gidip göfte yedim, sonrasında döner ekmek yedim, oyun esnasında da bir bardak (kutu değil) kolaya 3 ytl baydım. Hiç de bile gözler keklerini aramadı.

bu kadar da sevilmediimi bilmiyodum..
bırak bi geçmiş olsun demeyi, bi de ohh iyi ki gelmedinler...

Yanlışlık olmasın bana yer kalmadı diye gidemeyince, kıskançlıktan silmedim konunuzu!
Sadece artık duyuruluk bi yanı kalmadı. Duyurulardan masaüstü oyunlara taşıdım.
Misafir

Hadi Tyler kabul et, kıskandın bizi  Twisted Evil
Misafir

Gelecek hafta işten tam bir hafta izinliyim.
Üç arkadaşım İstanbul'a gelecek. (üçü de üniversite yüzünden uzak diyarlardaydı)
Bu üç arkadaştan ikisi oyuncu biri dm.
Bir hafta izinli olan bir dm ve üç oyuncu hakkındaki hikayeyi bilir misin, Anji?
Asla, sekiz saatlik bir convention'ı kıskanmazlar!  Evil or Very Mad
Misafir

Gelecek hafta İzmir'deyim ve muhtemelen RPGA'nin lisanslı  DMlerinden biriyle bir oyun oynayacağım canım  Razz
Misafir

AnGeLuS MoRTiS yazmış:
Gelecek hafta İzmir'deyim ve muhtemelen RPGA'nin lisanslı  DMlerinden biriyle bir oyun oynayacağım canım  Razz

Benim dm'im mektepli olmayabilir, ama alaylıdır. Genelde bizim başımızı sürekli derde sokup alay eder. Ama, çok fena da oyun oynatır 10 senedir.
Son oyunumuzda senaryoyu ben yazmıştım, ama olsun. Böyle interaktif dm dostlar başına.
Misafir

Adr. o tepki niyeydi anlamadım. Şakasına demiştim ben. Neyse.
Üye
Üye

Rainmaker yazmış:
Adr. o tepki niyeydi anlamadım. Şakasına demiştim ben. Neyse.

yahu iyi deilim işte... nabiim=( lafı bile nerelerinden anlıyorum...

Adrheanas geçmiş olsun canım ya. Gelmeni istemiştim,aslında fantasti edebiyat ahalisi olaraktan baya kalabalık olalım istemiştim ama olmadı. Tekrardan geçmiş olsun. Takisis olayına gelince Silver HAndcim üzerime tanımam. Zira benime kedim var ve erkek(Gümüş Şerafettindir kenidisi:))Anlatabiliyo muyum bilmem hani.Üstümde erkek kokusu vardı.Bu koku da bir erkek kedi kokusu olunca değmeyin takhisisin keyfine. Onunla ilk anlaşamamamızın neden, baktı bende kedi kokusu var lakin ben bi insanım ve kızım. Hayvancağız afalladı. Sonra da "Amaaan, boşver yahu" diyerekten kucağımda uyudu. Hatta beni Rain'den bilem kıskandı ki, elini kendisine doğru uzatınca pençiği yedi Ranincik. Aha ha ha. Hani diyom Siver Hand, ayağını denk al, güldür güldür geliyorum kediler konusunda.   
Misafir

Oyun çok eğlenceliydi.9 zekalı, 110 kilo ve 1.95 boyda bir hatun olaraktan birçok yüzbaşı,teğmen ve çavuşu korkudan tir tir titretmişliğim vardır hani. Hatta tavuk budunu bana vermeyen bir çavuşun burnunu kafatasının arka kısmına kadar(fazla mı oldu ne) göçermişliğim ve bu yüzden hücrden yeni çıkmışlığım da mevcut. Bir ejderhayı ispitleme, ona diklenme huylarım da mevcuttu tabi.9 intlik bir zekayla bunu yapıyo tabi insan. Ehe he he sonunda bir Soyh şövalyesi de oldum ama.Taç maç ama olsun.
   Silver Handcim senin karakter de muhteşemdi hani .Gün doğumuna ve günbatımına karşı şiir okuyan bir ejderan. Bi de 2.25 boyunda. Uff. Çok hoşuma gitmişti ya. Dm im ise ayrı bir olaydı hatta dillere destandı ya. aynı zamanda benim ejderham da olsu kendisi. Hoşaf hoşaf diye tutturup bir oyun boyunca aşçıyı zıvanadan çıkrdık. Karakolun bir aylık koyun(zuzu) syoğunu 5 dk.içinde bitirdi kendileri. Yetmiyomuş gibi oyunun sonunda,ödül töreninde, geçidin olduğu yerde yatıp, kimseyi sallamayıp uyudu alçak ejderha. Neyse ya Dm.mime ve benimle gelen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürleri borç biliyorum. Mükemmel bir ortamdı.Acayip eğlendim.Darısı en yakın con olan Sucon'un başına. Umarım orda da bu kadar eğleniriz ve umarım Dm.mimi orada da görmek mümkün olur. Tabi ki tüm fantastik edebiyat ahalisini cepte sayıyorum.   
Misafir

walla istersen üstüne erkek kedi kokusundan parfüm boca et sonuçta kendin dişi olduğun için şansın yok =) dişi kediler üzerindeki etkimi angelusa sor kumalarını anlatsın Very Happy
Misafir

Hatırlatma silver, hatırlatma  mad
Misafir

İçin rahat olsun. Silver hand ve takhisis ikilisinin karşısında, buram buram karşı cinsi gibi kokan ama aslında hemcinsi olan bir insan (usha) ve her yerinden bir paladin vari bir şekilde iyilik timsali bir enerji fışkıran can düşmanı (ben) var.
Yalnız değilsin!
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri