Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» BİLGİSAYAR
Yazar Mesaj
Misafir

Şimdilerde daha gelişmiş modelleri çıksada en iyi oyunlarla kemikleşmiş ve emülatöre düşmüş oyun konsolunu kullanır mısınız ?

Hangi oyunlarını oynadınız mesela sokoban gibi akıl oyunları ile grafikten çok zeka zorlayan oyunlar nintendo'ya bağımlı yaptı beni
Üye
Üye

Yavrum sen tüm oyunlara hastasın bildiğim kadarıyla. Koş gel Mario oynayalım desem ona bile gelirsin. Nintendo'yu da sevmem. Zıt gidiyorum.

Ejderha: " Öğle Yemeği için "
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Nintendo hayatımda en çok oynamaktan zevk aldığım oyun konsoludur( makinası diyelim ) . Adamlar grafik ve gerçekçilikten çok eğlence ve zekaya önem verirler. Bu yüzden oyuncu kitlesi hep ufak olmuştur. Tabi oynayan 60 yaşında amcalar da tanırım. Wink

Son çıkardığı konsol ( ay makina! ) da Nintendo Wii adını alıyor ve maksimum eğlenceli bir alet. Jolly kıskanacak biraz ama elimdeki Nintendo Wii ile Pokemon'u internetten oynayıp ecnebilerin veriyorum kafalarına yıldırımı. Very Happy

Her türlü emülatörü var, arşivlerde ne yazıkki... Şu anda Wii ile Legend Of Zelda'yı 3. kere oynuyorum. Böyle zevkli bir oyun yok diyorum o kadar...

İyi eğlenceler...

Üye

Heyyt! Haşmetini sevsinler. Ben biraz hızlı büyüdüm Saofka. Çocukluğuma doyamadım. Yalnız şu da var ki; Pokemon'a iltimas geçebilirim. wink

Ejderha: " Öğle Yemeği için "
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Misafir

mario oynamak harikadır kült oyun Smile  gameboy var renksiz hayat boyu oynamaya devam edicem belki ileride satarım Evil or Very Mad  Twisted Evil çok para edicek görüceksin nefer

Nintendonun bir özelliğide oyunlarında bulmacaların olması ve orjinal fikirlerle zorluktan çok eylence veren oyunlar üretmesi ayrıca akıl oyunları olarak bir sürü oyunu var pitfull bilir misiniz mesela

Şimdi Pokemon Sapphire oynuyorum emülatörden Saofka gel seninle kapışalım  
Üye
Üye

JollyRoger yazmış:

Şimdi Pokemon Sapphire oynuyorum emülatörden Saofka gel seninle kapışalım  

Alırım rozetini sonra ağlarsın Jollycim. Wink

Eğer o  rozeti pikaçuyla almayı düşünüyorsan uyarayım ben poke imamı seçiyorum    sonra vallah billah getti pikaçu deme  Twisted Evil
Üye
Üye

JollyRoger yazmış:
Eğer o  rozeti pikaçuyla almayı düşünüyorsan uyarayım ben poke imamı seçiyorum    sonra vallah billah getti pikaçu deme  Twisted Evil

Pikachu'yu karıştırma. Sonra fena olur. Very Happy

Üstündeki mesaj için alıntı yapmak nasıl bir insanı tutum içermetedir hala çözemedim  
Üye
Üye

JollyRoger yazmış:
Üstündeki mesaj için alıntı yapmak nasıl bir insanı tutum içermetedir hala çözemedim  

Çözdüğünde çok geç olacak...

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> BİLGİSAYAR
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri