| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
Geleceğe Dönüş 1-2-3 14.01.2008, 0:29 |
|
|
Geleceğe Dönüş 1 (1985)
Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLorean'ın içine gizlenmiş olan icat, Marty'yi yanlışlıkla 50'lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu naif Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmeye koyulur. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.
Geleceğe Dönüş 2 (1989)
Marty bu kez 2015'e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken ortalığı karıştıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecek.
Dostumuz, yol açtığı sorunları çözmek için yeniden geçmişe, sonra da geleceğe gidip gelecek. 50'lere döndüğünde, ilk serüvendeki sahnelerin bazılarını yeniden yaşama fırsatı bulacak ama bu kez başka birinin gözünden!
Geleceğe Dönüş 3 (1990)
Bir önceki serüvenin sonunda, 1955 yılında kısılıp kalan Marty'yi kurtarmak için Dr. Brown zamanda seyahat eder. Ancak kendisi 1885'e gelip DeLorean bozulduğu ve o zamanın teknolojisi yetmediği için burada takılan Doktor, Marty'ye bir mektup yazarak arabayı gömdüğü yeri söyler.
1955'teki Marty bu sayede arabayı bulur ve Doktoru kurtarmaya vahşi batıya gelir. Tabii burada işler umduğu gibi olmaz zira hem iyi doktor çok feci aşık olmuş hem de peşine onu öldürmek isteyen bir kanun kaçağı çetesini takmıştır. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
çizgi filmi 14.01.2008, 0:34 |
|
|
Bu serinin çizgi filmi de çok güzeldi.
Her bölümden sonra Doktor bir deney yapardı. Çok eğlenirdim ben.
Bence bu çizgi film tekrar yayınlanmalı.
Belki çocuklar bilime heves eder de, bir miktar ilerleriz. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Çizgi mizgi 14.01.2008, 0:51 |
|
|
Sırf sonunda Doktor Brown deney yapıcak diye izlerdim birde onun yardımcısı vardı galiba hiç konuşmuyordu sadece deneylere katılıyordu adı neydi unuttum ama
Bence de gösterilmesi gereken bir çizgifilm hem dolayısıyla maceraları tarihi oluyordu hemde o zamanlarda yapılan keşifleri öğretiyordu |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 14.01.2008, 0:58 |
|
|
film serisi de çizgi filmide süperdi =) 3. filmin sonunda yaptıkları zamanda yolculuk yapabilen treni sıkça kullanıyolardı çizgi filmde. doktorun cocukları jules ve verne baya aktifti. bide her çağda bi tennan olurdu mutlaka  |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
film 14.01.2008, 1:08 |
|
|
Film serisi bence mükemmeldi. En çok ikinci filmi severim. Çizgi film, esas seriden sonra bana biraz daha sıradan vs gelmişti, nedense gözümde filmlerdeki yerini alamamıştır. Spielberg baba bu filmde spielberg baba oldu diye nedense zaman zaman, diğer filmlerine haksızlık yaparak da olsa düşünürüm. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
usha 14.01.2008, 13:33 |
|
|
Ama zaten sen dedin usha biri geleceğe dönüş filmini koysun diye  şaşkın |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Cnbc-e 09.02.2008, 13:19 |
|
|
Seriyi cnbc-e veriyor. Daha önce söylemeyi unuttum. İlk bölümü yayımlandı bile.
Serinin ikinci filmi 14 Şubat'ta saat 22:00'de. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 287 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 65 |
|
|
|
:) 10.02.2008, 3:23 |
|
|
net bi şekilde en sevdiğim film diyebilirim sanırım
dönemine hatta şimdiye bile kıyaslarsak çok çok üstün bir yaratıcılık ve başarı...  |
_________________ vızz vız vızzz!!...
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
süper bir seri 10.02.2008, 18:21 |
|
|
Herkese, izlemesini ısrarla tavsiye ettiğim çok az seriden biridir. Muhteşem kurgusuyla beni kendine hayran bırakmıştır. Ayrıca bana Jules Verne okumamda büyük katkıları da olmuştur. Bir çok kez izlememe rağmen yine olsa yine izlerim, nedenini bir bilsem... |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
2. film 10.02.2008, 19:54 |
|
|
Önümüzdeki perşembe serinin ikinci filmi var. Kanımca hayatımda izlediğim en eğlenceli filmlerden biridir. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 65 |
|
|
|
:) 14.02.2008, 1:24 |
|
|
evet ya serinin orjinal olarak sırayla tekrardan verilmesine en çok sevinen insanlardan birimdir sanırım
cnbc-e den allah razı olsun  |
_________________ vızz vız vızzz!!...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 14 Şub 2007 |
| Mesajlar: 89 |
|
|
|
:): 11.04.2008, 14:43 |
|
|
çocukken özendigim ve orada izlediklerimi yapmak için kendimi paraladığım bir film.
geleceğe gidecegime o kadar çok inanıyordum ki çocukken.Çocukluk işte... |
|
|
|
|
 |
|
|
|