Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Misafir

Hakula adlı bir dizi başlayacakmış. Konusu: Fatih Sultan Mehmet'in öldürttüğü Hakula'nın dirilmesiymiş.
Dizi baharda yayınlanmaya başlayacakmış.
Oyuncular: Haldun Dormen (tanımayan?), Demet Evgar (çok severdim, ama itici geliyo bana bir süredir), Sinan Bengier (çok severim) ve Pelin Batu'ymuş. (severim)
Tabii ki, bu bir vampir hikayesi ve tabii ki, komedi.
Diziye ömür biçiyorum: İki bölüm. (Tabii Ruhsar'dan daha uzun sürmesini de dilerim)
Pelin Batu'nun en güzel vampir olacağı başlığıyla verilmiş haber Vatan'da.
Habere yapılan ilk yorumlar: "Beni de emsin" ve "Beni de ısırsın"
Keşke komedi değil de komedi unsurları da olan mistik bir macera olsaydı.

Üye
Üye

Bu arada Pelin BATU vampirler hakkında araştırma yapmaya başlamış. Oyunculuk adına striptiz kluplerinde yatıp kalkanı ve akıl hastanesinde zaman geçireni duymuştum bu nasıl olacak acaba?
Bir vampir zevkimiz vardı bozulmamış onuda mahvedecekler... İşte buraya yazıyorum  1 bölüm

Üye

Olsa olsa selena tadında bişey olur bu peh!

Battlestar Galactica cıksada dizi hasretim sona erse...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Bu hakula Elizabeth Bathory gibi birşey mi olacak acaba( bu meraklar beni bir gün öldürecek ama ne zaman? bak bunuda merak ettim şimdi Razz )

Pelin Batu işini ciddiye alır bildiğim kadarıyla... Bakarsınız bizim siteye de yolu düşer, araştırma için. Güzel şeyler yazın. Severim Pelin Batu'yu. Aslında babasını da severdim Smile
Ve bir de iyi yönden bakalım: Hiç bir fantastik dizinin Selena kadar kötü olabileceğine ihtimal vermiyorum.
Misafir

Ruhsar güzeldi ama  Very Happy  Fantastik komedi
Misafir

Selena'ya ben fantastik bile demiyorum.Saçmalık,çocuklar izlesin diye.Ama ilginç bir anım vardır:Anneannem gelmiş birgün bize.Başka şehirde oturduğu için her zaman gelemiyor.Bende oturmuş tv karşısında kanalları geziyorum.Neyse Selena'ya rastladım.Ben görmezden gelerek geçiyim derken anneannem atlayıp dur ben çok seviyorum bunu.Bunu izliyecem diye tutturmasın mı?Ben ne şaşırdım ya.Kocaman kadın oturdu Selenayı izledi.Üstelik izlediğim hiçbir filmede beğenmez laf eder.
Ruhsar'ı bende severdim.Küçüktük o zaman yoktu doğru düzgün fantastik dizi, film filan izlerdik işte.
Üye
Üye

kesinlikle selena ve sihirli annem gibi çocuk dizisi olmayacak türkiyede şu ana kadar kullanılan en pahalı aletler kullanılarak çekilecek ve inanıyorumki türkiyede bir ilk olacak
Üye
Üye

Selena ve sihirli annemi, tele tubbies bile fantstik olma konusunda sollar, tozunu yutturur. Yarım saat süren bir vedalaşma hangi fantastik işin harcı olabilir allahaşkına Razz

-Hoşçakal tinki winki
-hoşçakaaaaalın
-hoşçakal la laa!
-hoşçakaaaal
-Hoşçakal dipsi!
-Hoşçakaaaalın
-Hoşçakal Poo!
-Hoşçakaaaalın..

... Hooooooooop.. bir daha....

-Hoşçakal tinki winki...

... wink  Bitmiyor anam bitmiyor...

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Misafir

ikarus yazmış:
kesinlikle selena ve sihirli annem gibi çocuk dizisi olmayacak türkiyede şu ana kadar kullanılan en pahalı aletler kullanılarak çekilecek ve inanıyorumki türkiyede bir ilk olacak

İkarus  sadece dizi için mi üye olun sen merak ettim. Daha öncede bir dizi çekilmişti "EFSANE"  konusu : 1453'te İstanbul Türkler tarafından kuşatılırken ölüm korkusuyla Bizans dehlizlerine kaçan Pamir bir vampir tarafından ısırılıp ölümsüzlüğe kavuşur.Ama iyi bir vampirdir.Suçluları ve kötüleri ısırarak onları iyiye çeviren bir vampirdir
Üye
Üye

fantastik ve gotik edebiyat severi olarak daha yayına bile girmemis bir dizi hakkında bu kadar on yargili olmaniz cok uzucu. gerek tanzimat fermani, gerek ihtilaller, gerekse toplumsal yapimizdan(  daha sayamayacagim bir cok etkiden ) kaynaklanan hayal urunleri olan ve realizmden uzak olan eserlerim (edebiyat,sinema,oyku) sayenizde bir adim daha gidemeyecegini dusunuyorum. once isleyin sonra elestirin. hayat hollywood degil. bir bakmissiniz muzikaller, korku sinemalari, fantastik romanlar sunariz dunyaya...
Üye
Üye

bakalım beğenecekmisiniz fragmanlarını http://youtube.com/watch?v=FdQkSEpPXRY
Üye
Üye

dormen bence cok iyi bir secim. Dracula filmlerinin bence en onemli karakteri Bela Lugosi' ye inanılmaz benziyor(ozellikle olmeden onceki donemi). ilk mesaj yazan arkadasin umdugu gibi "komedi unsurlari tasiyan mistik bir macera" olduguna inaniyorum. yani tersi degil. umarim teaser izledigim gibi ayni kalitede kalir. anladigim kadariyla standart Dracula kalıplarının Turk kulturuyle harmanlanmıs bir hali. Van Helsing'in ise bir Yeniçeri olması yaratici bir fikir. Zaten Karpatlara bu kadar yakınken, Vlad Tepes'i bu denli taniyorken Dracula ile ilgili film yada dizi icin gec bile kalındı.
Misafir

pek komiğe benzemiyor sanki sihirli annem tadında espiriler varmış gibi geldi ama bakalım diziyi izleyince ne görücez
Üye
Üye

Evet fragmanını izledim ve notumu veriyorum 10 üzerinden 4. Kötümser miyim? İyi bir izleyici olarak bu dizi için sonuna kadar. Oyuncuların kim olduğu önemli değil bu diziyi hiç kimse kurtaramaz. Vasat vampir filmlerinden daha vasattır eminim. fragmanları izledim ve konunun neyin üstüne kurulduğunu anladım. Şimdi burada aşkta vardır 41. sn ağzını açmakta zorlanan jönümüz ve pelin batu arasında oluşacak. Ee araya aşk kırıntıları serpmek lazım. Birde çocukken bakkal Rıfattan alıp ağzıma zorla soktuğum dişleride ekledik mi tam olur bu dizi Razz  şu tepsi gibi dolunayıda unutmamak gerek ama ben araya karışan kavalı anlamadım o ne ola ki roll  Hımm çok karışık bende karıştım 2. bölüm finalde çözülürüm

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri